hRDLA: No tak nějaký ten rok to je protože to může vyjít až někdy v prosinci příštího roku, tudíž by to byly skoro 2 roky Kdo ví jestli to nebudou upravovat tak dlouho jako mafii a pak by to vyšlo až někdy v 2016. ANi bych se nedivil
fulo77: Že by to bylo jen touhle hrou? Jestli byla normálně koupená, tak by nic takového ovlivňovat neměla.
BTW http://www.euroga...-splnno?eg
Ta hra bude rozdělena na nějaké kapitoly (říkejme samostatné hry ať do nezní tak divně) a ta první která má vyjít v zimě příštího roku má mít 30+ herní doby... Ta další vyjdou až v roce 2016 a 2017. Takže si nějakých let počkám...
Upravil/a Lord Rade dne 23.01.2014 19:25
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak mě je ten člověk volnej, jen mě zaujal ten projekt. A že jsou to češi je mi fuk - Ligos: No, tak jsou světoví, to víííš. Proto ta AJ.
Jako těším se na to, myslím, že pokud tam bude to, co slibují, tak to bude bomba. Jinak, pokud jim přispějete na vývoj, mají systém odměn. Začíná se na třech librách. (viz stránka) V té nejvyšší odměně "Papežská odměna" se to jmenuje (nebo tak nějak) je zahrnuté i to, že budete znázorněni (vaše podobizna) v katedrále ve hře, jako svatý. Plus další
samozřejmě.
(vyobrazení ve hře je zahrnuto i v druhé nejvyšší odměně, v císařské)
Tak mě je ten člověk volnej, jen mě zaujal ten projekt. A že jsou to češi je mi fuk - Ligos: No, tak jsou světoví, to víííš. Proto ta AJ.
Jako těším se na to, myslím, že pokud tam bude to, co slibují, tak to bude bomba. Jinak, pokud jim přispějete na vývoj, mají systém odměn. Začíná se na třech librách. (viz stránka) V té nejvyšší odměně "Papežská odměna" se to jmenuje (nebo tak nějak) je zahrnuté i to, že budete znázorněni (vaše podobizna) v katedrále ve hře, jako svatý. Plus další
samozřejmě.
(vyobrazení ve hře je zahrnuto i v druhé nejvyšší odměně, v císařské)
To se mi strašně líbí, ten nápad s vyobraením.
Jinak, dnes se k MacBooku přidal iPhone.
Tohle bylo u víc her pokud se nemýlím tak i u GalCiv 3 a dalších
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.