Ligos napsal: @Mike: Celkem by mě zajímaly ty teorie... Můžu jen říct, že je to práce s daty, pracuju s PC...
(aby to nevypadalo, že dělám někde na páse )
Top secret. Ale mohu poodhalit roušku, že tam figurují jistá tajná společenství, počítače, Ligos Spravedlivý, tajné spolky, černé kápě, svíčky, ŽÁDNÝ Apple, ŽÁDNÁ Koala, tajné spolky opět, opět tajné spolky. Asi tak vše.
Ahá, já myslel, že jsi pásovec...
EMANCIPOVANÝ hRDLA: Ahááá ... no, tak to musí oni, ale fakt nevím, proč nemužu já! Jdu kouknout do nastavení pro todle subforum... -.-
Ligos napsal:
Právě mi hlavou prošlo cca 1000 různých desetimístných čísel, označující jednotlivé díly do automobilu, které jsem musel každé jednotlivě přiřadit k jiným desetimístným číslům, označujicí alternativní označení onoho dílu...
(Jen takový výtah z mé naplně práce. Ale je toho daleko víc, nemyslete si...)
Mno ... já už dva měsíce datluju položky a kusovníky do novýho informačního systému takže asi vím, o čem mluvíš
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Právě mi hlavou prošlo cca 1000 různých desetimístných čísel, označující jednotlivé díly do automobilu, které jsem musel každé jednotlivě přiřadit k jiným desetimístným číslům, označujicí alternativní označení onoho dílu...
(Jen takový výtah z mé naplně práce. Ale je toho daleko víc, nemyslete si...)
Mno ... já už dva měsíce datluju položky a kusovníky do novýho informačního systému takže asi vím, o čem mluvíš
Čím to bude, že vaše práce bych ani zanic nechtěl? Mám teorie.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.