Diego napsal:
All: Mě spíše štvou ty tzv. binární kódy a třeba i příspěvky typu: +1, plus nějaká věta, jen aby se neřeklo.
Tak rád bych něčím přispěl do debaty, ale asi na taková témata, která tu poslední dobou probíráte nemám chuť nebo co.
Zůstanu tedy zatím u svých slovních fotbálků a když nikdo nebude ani tam přispívat, tak si hold sednu do kouta a budu čekat na příležitost nějak smysluplně přispět do debaty.
Nedivím se ti a máš mou plnou podporu. Což mě připomíná, že do Slovního fotbalu přispívám strašně málo V poslední době jsem líný vymyslet i to jedno slovo. Fakt už bych potřeboval oddych.
All: Mě spíše štvou ty tzv. binární kódy a třeba i příspěvky typu: +1, plus nějaká věta, jen aby se neřeklo.
To furt někomu vadí když se píše +1 i když se píše +1 a odpověď, ale když se do teď psala jen ta odpověď tak to nikomu nevadilo to je také pofidérní ne?
To furt někomu vadí když se píše +1 i když se píše +1 a odpověď, ale když se do teď psala jen ta odpověď tak to nikomu nevadilo to je také pofidérní ne?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.