EldeR napsal:
Kam vy na ty prázdniny furt chodíte .......
Do Rozumova a Nápadova.
Jinak, dneska jsem chtěl před plakátem "Seznamte se s novým Windows" udělat provokativní fotku s MacBookem v ruce.
A dneska na mě učitel, co pracuje i v Microsoftu:
"Michale, pojďte sem na chvíli"
"Copak?"
"Už máte Windows 8.1?"
"Hmmm, ne..."
"Máte pořád osmičky?"
"Ehhh, neee..."
"Sedmičky?"
"Bohužel..." a to už jsem se zatvářil trochu divně
"Co teda máte?"
"No, jako vy telefon" - chápete? Člověk co dělá u Microsoftu má iPhone...
"Apple, jo?"
"No... a proč se vlastně ptáte?"
"No chtěl jsem vás poprosit, jeslti byste mi otestoval pár věcí - píšu teď knihu pro Microsoft o Windows 8.1..."
"Aha, tak nic."
To jen tak pro představu. A pak jsem za nim přišel a zamával jsme mu svym mobilem před nosem a řekl: "No, ale alespoň ten mobil mám s Windows. "
hRDLA: Hmmmm
Tasi: No, jako mě taky
Upravil/a Mike dne 20.01.2014 14:11
Diego napsal:
Koukám, že se tady z toho stává pěkný holubník, ale nebudu se raději do těchto věcí plést...
No já už taky nic neříkám, protože nikdy nevím, co je v nekonečné tabu a co není a pak se na mě akorát všichni sesypou A to jsem to téma sám vymyslel
Upravil/a Whirt dne 20.01.2014 16:29
Tasemnice napsal:
Jak může být něco mimo mísu v diskuzi bez tématu?
to je čistě můj subjektivní názor..... Nepopírám, že ne vždy rozumím tomu, co se tady píše, ale jedničky a nuly postrádaj nejspíš jakoukoliv vypovídající hodnotu.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tasemnice napsal:
Jak může být něco mimo mísu v diskuzi bez tématu?
to je čistě můj subjektivní názor..... Nepopírám, že ne vždy rozumím tomu, co se tady píše, ale jedničky a nuly postrádaj nejspíš jakoukoliv vypovídající hodnotu.
+1
jako sice se tu řeší různý voloviny ale pořád vždy s něčím souvisí a né náhodný bláboly
Elder: Ne, nezlomil jsem nad nikým hůl, jen vyčkávám.
All: Mě spíše štvou ty tzv. binární kódy a třeba i příspěvky typu: +1, plus nějaká věta, jen aby se neřeklo.
Tak rád bych něčím přispěl do debaty, ale asi na taková témata, která tu poslední dobou probíráte nemám chuť nebo co.
Zůstanu tedy zatím u svých slovních fotbálků a když nikdo nebude ani tam přispívat, tak si hold sednu do kouta a budu čekat na příležitost nějak smysluplně přispět do debaty.
Upravil/a Diego dne 20.01.2014 17:59
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.