Mopidu napsal:
Klídně, ale většinu "Věděli jste že..." znám, tak schválně jestli přijfeš s něčím co nevím
No myslím, že toho moc nového pro znalce nepřínesu... jsou to většinou věci jako: Morrowind je jediná hra ze série bez rychlého cestování?
Ale jsou zde i větší zajímavosti,
Lidičky, v tomto týdnu bych se rád "pustil" do čištení sekce: dotazy a návody(a bude to hodně těžké.). Samozřejmě pokud bude čas, ale o víkendu by měl být.
Sami to nezvládneme, hodně zbytečných Osbornů.
Jsme tady dobrá parta, a jsem za ni rád, protože sem pořád rád chodím.
Tak, pokud nám budete chtít pomoct s "čistkou nejvíce zašpiněné" sekce, budeme rádi.
Odkazy, kde budou vyřešené úkoly nám posílejte do "Velké čistky"- http://skyrim.4fa...wstart=100 - nebo Soukromou zprávou, mě nebo Whirtovi a my už se ty zbytečnosti postaráme.
Dík za ochotu.
Upravil/a Diego dne 03.09.2012 22:47
Žádám ty co zde požádali/jí o pomoc s bugem, úkolem nebo s jinými problémy, aby vždy napsali do tématu, ve kterém se ptali, že je problém vyřešen. Když budeme vědět, že je to vyřešeno, tak to přesuneme do archívu. Ušetříte nám spousty času a práce, děkuji.
Upravil/a Diego dne 11.09.2012 22:13
Zeptám se: Lidi, komu nefungují tlačítka na Kvalitní a nekvalitní příspěvky, tak se sem zapište(prostě napište komentář.).
Chci vědět jestli to dělá dlouho jen mě nebo více lidem(o pár lidech vím).
Já mám nově přeinstalovaný Windows a chvíli to "jelo", ale najednou už ne.
Upravil/a Diego dne 25.09.2012 22:11
ale prehliadačom to môže byť akurát jeho ja mám chrome, a nejde mi to, ako si ty napísal tebe to nejde ani v mozile ani v explorere, čo má operu ? alebo safari ?DD
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.