No ... tak sem se těšil, až se ráno kouknu která potrefená husa bude reagovat na ty perverzní uchyláky.... ale že první bude Mike s Whirtem sem fakt nečekal
K tý vaší memeparádě se vyjadřovat nebudu, páč osobně sem na takovýhle srandičky línej a navíc vetšina těch xichtů je na pěst
Diego napsal:
Koukám, že se tady z toho stává takový menší fejsbuk...
Vážně ??? tak to jedině"LAJK"
jestli máš pravdu, tak se asi přesunu jinam, nebo spáchám virtuální sebevraždu ....
Mopidu napsal:
Když pominu to, ževjste dost těch meme použili špatně...... ále, stejnak je to vtipný
Tohle de používat i špatně ????
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
No ... tak sem se těšil, až se ráno kouknu která potrefená husa bude reagovat na ty perverzní uchyláky.... ale že první bude Mike s Whirtem sem fakt nečekal
K tý vaší memeparádě se vyjadřovat nebudu, páč osobně sem na takovýhle srandičky línej a navíc vetšina těch xichtů je na pěst
Diego napsal:
Koukám, že se tady z toho stává takový menší fejsbuk...
Vážně ??? tak to jedině"LAJK"
jestli máš pravdu, tak se asi přesunu jinam, nebo spáchám virtuální sebevraždu ....
Mopidu napsal:
Když pominu to, ževjste dost těch meme použili špatně...... ále, stejnak je to vtipný
Tohle de používat i špatně ????
EldeRe, já nic, já jsem prostý sekáček trávy...
... a teď sedím přímo pod majkrosoftím plakátem s jablkem
... jak vypadá virtuální sebevražda?
No jako taky nevím "jak špatně"?
Jinak, ty nemáš rád meme?
Upravil/a Mike dne 20.01.2014 09:55
@Mike: Virtuální sebevražda vypadá tak, že virtuálně zasebevraždíš svoji virtuální identitu, což se nijak nepromítne do reálného života, pokud tedy pominu více času na cokoliv
A k těm meme.... nijak mě nevadí, ale v podstatě mi můžou políbit "permanentní vertikální úsměv"
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Mike: Ani nevíš, jak rád bych to udělal. Bohužel je to přístroj firemní, tudíž nespadající mezi mé majetky a za tuto činnost, ke které mě vybízí tvůj obrázek, bych musel splatit škodu, tudíž by se to ani za mák nevyplatilo!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.