Mno... takže hRDLA zavraždí Lena, já založím Eldstapo a pak uděláme pořádek... Nepřátelé režimu skončí v "mírových táborech" a nastolíme éru blahobytu a prosperity .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tasemnice napsal:
Někde jsem četla, že čas od času začne Steam u nahraných hodin zobrazovat astronomická čísla, je to nějaká chyba.
Leia: Jakožto argonián moc rasista nejsem, zato mě štvou vlohy k rasismu vznešených elfů
Já nemám ve zvyku odsuzovat jednotlivce díky názorům nebo kvalitám jejich většiny Já budu "míromilovný" ( jak je to ve Skyrimu možné ) mág plnící jen vůli osudu
EDIT: Vidím, že tu úspěšně svítá na nástup nové parazitní totality
Upravil/a PrincessLeia dne 13.01.2014 11:00
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Tasemnice napsal:
Dobře, hlavně ale žádné řeči o tom, že jste nadřazená rasa
Jdu ke zkoušce, držte mi palce
Za Trishu slibuji
Držím!!!
EDIT: Teď čtu... Tasi, myslela jsi to na ty naše revolucionáře nebo na vznešené elfy?
Upravil/a PrincessLeia dne 13.01.2014 13:35
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
To jsou vědomosti příliš tajemné, nebezpečné a mimo chápání našeho pozemského rozumu.. naše nehodná mysl by se je neměla snažit pochopit, neboť kdo se o to pokusí, zešílí.
Tasemnice napsal:
To jsou vědomosti příliš tajemné, nebezpečné a mimo chápání našeho pozemského rozumu.. naše nehodná mysl by se je neměla snažit pochopit, neboť kdo se o to pokusí, zešílí.
(zjednodušené schéma metabolismu )
Metabolismus je v podstatě jednoduchej ....... něco využiješ a za zbytku je hov*o
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
hRDLA mě nezabije bude totiž v Táboře pro Veřejně Prospěšné Práce se Zvýšenou Ostrahou
A Eldere je mi líto, ale jiné režimy buddou postaveny mimo zákon Ale můžeš být Vrchní Uzurpátor Nějákého Naprosto Zbytečného Území (Co by jsi říkal na Ameriku?)
E: Tas naprosto ti nezávidím to co se musíš učit
EE a hele neměl by být buněčný metabolismus jednoduchý? mě to připadá až moc složité
Upravil/a Leneren dne 13.01.2014 16:30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.