Mahoney napsal:
no tak nebudu utrácet za pizzu z restaurace + dovoz 150 kč, když můžu mít za 48 jednu mraženou podle mě jsou to nejlepší investice, člověk se docela fajn nají, je to porce tak akorát do bříška
Hele lidi, potřebuju to někam na web hodit abych neztratil link když promazávám okna Tady to bude VĚČNĚ !
To nám Len ukazoval svoji ruku... a nám to hned něco připomělo Photoshop by Whirt XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopi: Asi tak
Ale poslední dobou jsme ji měli jednou za dva měsíce, wheeeeeeee
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mahoney napsal:
no tak nebudu utrácet za pizzu z restaurace + dovoz 150 kč, když můžu mít za 48 jednu mraženou podle mě jsou to nejlepší investice, člověk se docela fajn nají, je to porce tak akorát do bříška
jasné, a v tvojom prípade aj yvhorený byt
To mi připomíná: kdy zase natočím nějaké ty slibované vylomeniny, Máho?
To víš, sám v bytě, nikdo, kdo by uvařil a já jsem moc líný a neschopný...
Jaké štěstí, že hned vedle paneláku máme obchoďák se spoustou mražených výrobků, konzerv a instantních jídel...
Tasemnice napsal:
Lidi, z kuskusu časem zmagoříte, ale pořád mi to připadá lepší než dlouhodobě žít na mražených polotovarech
veď toto.... tie mrazené veci sú samé E-čka a konzervanty, rakovinotvorné látky, si to naštudujte kto neviete, niektoré sú neskutočné svinstvá a žereme to... už len v jogurtoch a pod. sú to toho kopy
Tasemnice napsal:
Lidi, z kuskusu časem zmagoříte, ale pořád mi to připadá lepší než dlouhodobě žít na mražených polotovarech
Kuskus řadím mezi instantní jídla. Zaleje se horkou vodou (ve stanoveném poměru), přidá bujón popř. nějaké zelenina a je hotovo...
Takže moje strava není založená jen na mražených polotovarech...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.