Nová bitva o Kopec ?
... Já si pamatuju jak vznikla ta první, ten kdo to založil řekl že přišel na kopec a proto je jeho a pak ho někdo střelil šípem do kolena ...
Taková nostalgie
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Nová bitva o Kopec ?
... Já si pamatuju jak vznikla ta první, ten kdo to založil řekl že přišel na kopec a proto je jeho a pak ho někdo střelil šípem do kolena ...
Taková nostalgie
Ale tak kopec může být jeho, i když mu trčí z kolena šíp ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Portal jsem nedohrál, na konci mě to začlo frustrovat - přišel jsem sice jak na to ale nešlo mi to provést
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Je delší, líp udělaný, víc se podíváš do zákulisí Aperture, GLaDOS víc mluví a přibude pár dalších postav......a furt se tam mění prostředí, takže už ne jen samý bílý místnosti (i když ty taky)
Tasemnice napsal:
Na Portal 2 se taky těším, jen co ho pořádně zlevní Je aspoň delší než 1?
No vzhledem k tomu, že jednička byla dělaná jako menší přídavek do Orange boxu a dvojka jako plnohodnotná hra, tak ano. V podstatě je každý aspekt hry, který se mi na jedničce líbil posunut dál a líp
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.