Jinak "Postav se za slabšího" pro mě nikdy nemělo význam páč já jsem vždycky ten nejslabší ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
I když, já jsem virtuální komiksová bublina s imunitou vůči virům Díky tomu jsem vždycky vyhrával Bitvu o Kopec Byl jsem nesmrtelnej
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Co je Bitva o Kopec?
Teď jak jsi zmínil viry; mě stejně děsně fascinuje, že nejmenší hmyz je skoro stejně malej jako největší virus.. to je prostě šílený a převrací to naruby všechny představy, co člověku nasadí do hlavy na střední
Bitva o Kopec byla jednoduše bitva o kopec kde fakt bylo povolený všechno Začalo to nevině ale zvrhlo se to v brutální masakr kde umírály celý vesmíry
A náhodou, po Nekonečný to byla druhá nejlepší věc co tu kdy na fóru byla !
Upravil/a BadWolf dne 09.01.2014 22:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.