Já takovej egoista ani nejsem, jen o tom vtipkuju
Ale tak když se ti to nelíbí tak to nebudu dělat pokud tu nejseš
Ále BTW, ona je to víceméně pravda, já to tu dneska slušně zaspammil
Jo, jo... Už jsem to tu kdysi psal (tehdá to bylo kvůli někomu jinému)- Ať myšleno ze srandy nebo ne, husí se mi oboje stejně. O takových lidech si myslím svoje...
Tasemnice napsal:
Ligosi, tohle ale pravda je, většina příspěvků za dnešek je diskuze s BWem nebo v přímé návaznosti na ní A narcismu v tomhle nevidím ani špetku...
No tak v tomto případě nejde o narciství, ale o druhý zmíněný případ, tedy o egocentrismus... (prašt jako uhoď...)
Upravil/a Ligos dne 09.01.2014 18:25
Já zas tolik neslovíčkařím, nevidím v tom ani jedno.. vadí mi, když a) je někdo egocentrický skutečně nebo b ) využívá egocentrismu "ze srandy", aby na sebe upoutal pozornost. BW jenom konstatoval pravdu- blbnul tady, místo aby seděl ve škole
Upravil/a Tasemnice dne 09.01.2014 18:27
Egocentrismus jde využívat k tomu aby člověk na sebe přitáhl pozornost? To ani nevím že to funguje
Z vlastní zkušenosti vím že jediný co 100% funguje na přilákání pozornosti jsou hosenky :
OoOoOoOoOoOoOoOoOo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hele, jestli se rozhodneš mě nenávidět tak budeš akorát další na seznamu
Já vždycky lidi nějak naseru...
Ale já vás mám rád všechny (i když u Lena by se dalo polemizovat ) takže já to neřeším
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hustý! Kdy přesně to má startovat? Nechci to promeškat ale zas u toho nechci prosedět zbytek dne...
EDIT: Tak nic, já jsem prostě slepej Už to mám
Upravil/a BadWolf dne 09.01.2014 19:59
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.