Ligosi!!! Já vím! Jenže: mám teď něco okolo 10 000 Kč... potřebuju primárě auto plus tedy ten PC, abych to měl na čem hrát, tendle netbook to fakt nerozdejchá. A prostě... nevim, co koupit dřív... Potřebuju dohnat dalších XXX tisíc a to pujde teď pomaleji, výrazně. Takže nevim. ale vím o tom!
Všichni do pracek lopatu a mazejte kopat na 120% příživníci!
Koukal jsem na první dva díly Hry o trůny a celkem mě to chytlo, ikdyž bych měl pár výtek, budu soudit až po shlédnutí vícero dílů. Zatím to je, ale dobrý seroš.
Upravil/a Diego dne 08.09.2013 22:27
Právě jsem zhlédl filmovou minisérii HBO "Hořící keř". Mohu vřele doporučit každému, kdo má rád řemeslně dobře a objektivně zfilmované historické náměty.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego napsal:
Všichni do pracek lopatu a mazejte kopat na 120% příživníci!
Koukal jsem na první dva díly Hry o trůny a celkem mě to chytlo, ikdyž bych měl pár výtek, budu soudit až po shlédnutí vícero dílů. Zatím to je, ale dobrý seroš.
No, je to fajn, viděl jsem to zatím celé, co je natočeno. Nicméně, na můj vkus je to až příliš vulgární... Ale jinak, co se příběhu týče, OK.
Diego napsal:
Nic, zejtra kouknu na další díl/y a uvidím.
Mizím do postele, jelikož jako jediný z vás příživníků musím zítra vstávat docela brzo.
Čus lidičky!
"jediný z vás příživníků" ...... to znamená že seš taky příživník, když se k nim takhle řadíš ....
A já myslel, že patříš mezi pracující menšinu tady na fóru
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Diego napsal:
Mizím do postele, jelikož jako jediný z vás příživníků musím zítra vstávat docela brzo.
Čus lidičky!
"jediný z vás příživníků" ...... to znamená že seš taky příživník, když se k nim takhle řadíš ....
Někdo si tu hraje na proletáře... Pryč s buržoazií!
Diego napsal:
Čus lidičky!
Někdo si tu hraje na proletáře... Pryč s buržoazií!
To sem netušil, že makáš rukama Miku .....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.