BTW, Lene, k CTŽ... Uvědomuješ si že vařící vodou ránu nevyčistíš a jen SHho opaříš ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ne vařící, ale vyvařenou -_- chci mu tu ránu vyčistit aspoň základně a myslím, že i uzavření rány be se dalo počítat jako pomoc
Ale já tu vodu chci vážně jen vyvařit, opařit ho zatím nechcu
A proč mu vlastně tak chceš pomoct ? Se tvoje postava do jeho postavy zabouchla ?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ne? Fakt ne ? Páč to tak dost vypadá
S Mopi, hRDLou a Radem čekáme kdy na to skočíte
No tak pomáhat samozřejmě (i když v tomhle případě bych SHho zabil, už jenom kvůli tý debilní chybě ) ale jak ty to tam prostě provádíš ...
Četli jste ty Doporučení pro DayZ na Steamu ?
Jako první ještě jde:
ULikePodSquid napsal:
You either die a hiker or you live long enough to see yourself become a serial killer murdering hikers.
Ale ty další
Quackrz napsal:
A group of males handcuffed me and took my pants off.
10/10
Dr. Fubar napsal:
Drank disinfectant and died
10/10
Ltkibbles napsal:
Forced a man to eat a rotten Banana and he died 10/10
Henry Spencer napsal:
Getting shot for beans: the video game
iBenParry napsal:
The only game where a half naked dude runs at you yelling "Leroy Jenkins" then knocks you unconscious with a baseball bat and steals all you loot.
11/10, would play again
☭AngryRussianGuy☭ napsal:
Some guy made me eat a rotten bannana and I died
Upravil/a BadWolf dne 06.01.2014 15:58
Ne každý zná bezvadně gramatiku Českého jazyka (ahoj Nago ), ne každý zná gramatiku jazyka Shakespearova do posledního detailu (čau Bro ), ne každý se vyzná ve složení vanilkové zmrzliny, nebo v Modern UI ve Windows 8. A taky ne každý zná toho, kdo napsal diplomku o rasových rozdílech ve struktuře spodní dásně, tedy pavwdce, pablba, doktora Mengeleho.
Kdybych se tě z fleku zeptal, kdo to byl Adolf vévoda ze Saschen Zeit, asi bys mi to z fleku neřekl.
Tím chci říci, že ne každý zná vše, dokonce i to, o čem se domníváme, že je samozřejmost. Takže tak.
Upravil/a Mike dne 06.01.2014 17:32
Souhlas s hRDLou, Mengeleho znám i já a to se moje znalosti moderní historie limitně blíží nule. (Ale BWmu bych to stejně nevyčítala, tohle jsme tuším brali až v posledním ročníku na gymplu )
EDIT: No jo vlastně, kdo všechno letos maturujete?
Upravil/a Tasemnice dne 06.01.2014 17:51
Tas: Já, a pokud vím tak i Whirt a snad Lord Rade a možná ještě někdo (omlouvám se pokud sem na vás zapomněl )
BW: To DayZ mě rozsekalo Taky s těmahle mám zkušenosti - hrál jsem WarZ (nyní snad Infestation: Survivor Stories) a to je to samý no
Upravil/a hRDLA dne 06.01.2014 17:55
Co nám povídali ve škole: "Lesní med je vlastně to, co vykaká mšice, pak to sní včela a vyblinká to. Ale prodejcům asi název lesní med připadá přitažlivější nebo co."
Upravil/a Tasemnice dne 06.01.2014 18:00
Miku, ale jako je to jeden z lidí o kterých se i učí a o kterých se běžně mluví sice není nutno ho znát ( ale měl pozitivum, nedělal pokusy na zvířatech a koalách ), ale čekal jsem, že v zemi, kde se fritzové dost rozvalovali a je tu o nich celkem dost věcí běžně známo, že tohle ví snad každý
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.