Tasemnice napsal:
Tak si projíždím zápisky z filosofie vědy...
"V Americe udělali graf ukazující počty vrahů v USA během let a ten úplně přesně koreloval s grafem znázorňujícím počty uživatelů Internet Exploreru."
Houby jsou vůbec super- některý ve tmě svítí, některý rostou v kruzích, některý dělají z mravenců zombies, některý vyrábějí pivo a některý jsou halucinogenní. Kdybych nedělala na zviřátkách, šla bych studovat houby. (mimochodem, víte, že houby jsou víc příbuzný zviřátkům než rostlinám?)
Lord Rade napsal:
Mike: Snad nedělá to mi už stačilo na PC Jinak tu mám W8 a tak to už přeinstalovávat nebudu.
BW: Jo to asi jste, já o téhle nemoci četl teprve nedávno v jednom nejmenovaném časopise: Svět na dlani. Stojí to 25 kč a má to 100 stran
Tas: Jestli to má být nějaký vtip, tak neznám.
Byl bys pak perfektní téma na diplomku
Ale kuřátka se normálně jí.. mně teda připadají chuťově hnusný všechny houby (s výjimkou jedný, která voní i chutná jako ředkvička, ale je lehce jedovatá, takže se stejně moc jíst nedá)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.