Tak jsem zkusila ten BF3, pár lidí to po mě chtělo, takže vy co jste mě s tím otravovali, jestli tu jste tak slyšte:
Mno, je to ňák lehký a hraju přitom na normal, možná to zvýším a je vidět že má hráč přesně kopírovat navrženou trasu, při snaze prozkoumávat, nebo se třeba jen přidat k hromadnému plánování a čumění na mapu položenou na bedně jsem narazila na neviditelnou zeď a já už se snažila vývojáře pochválit že udělali u té mapy místečko pro mě, ale neee, jen tam měli místo pro neviditelnou zeď
zdravím, nezná tu někdo nějakej Rock, Metal, nebo prostě nějakou starou píseň o sladkostech?
JInak to skončí tak, že budu na maturiťáku tančit na gay verzy lolipop od mikiho, protože to chce třída..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mopi: A !@#%§, já zapomněl Ale hele, pokrok, u narozkách ostatních lidí si ani neuvědomím že jsem na ně zapomněl páč mě ani nenapadne že by mohli mít narozky
EldeR:
No, jak na to koukám tak je to asi pravda
Naga:
BTW, Admirál Hackett je asi ta nejcoolovější věc co jsem zatím nakreslil. I když je tu pak teda ještě Mopin bzučící Iron-Manskej oblek A možná bych našel ještě něco mno. Ale prostě je děsně epic
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.