Tak si furt říkám, co je zač ta/ten Vivi. Myslím si, že je to místní duch. Je to prostě nějaká entita, která uvýzla na tomto fóru. Nějak bych jí chtěl pomoct, ale fakt nevím jak :/ Je to až smutné... Myslím, že by jsme to měli společně nahlásit nějakým záhadologům či vymítačům. Dělám si srandu, ale co když??
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Vivi byl zablokován (jeho účet), nicméně, i přes to v rámci nějaké chyby se zde stále zjevuje. Pak je tu ještě jeden duch, myslím buchalka se jmenuje, teď nevím přesně, ale vyskytuje se tu méně, nežli Vivi...
Tak mě přijde jako blbost, aby nás tu ten dotyčný jakkoliv pozoroval. A taky mi přijde jako ještě větší blbost to, že by se to děla samo od sebe. Přece si tenhle mrtvej účet nemůže chodit sem a tam z jednoho tématu do druhýho.
Ten Vivi byl nějakej spam robot, nebo kdo?
Né, Vivi byl jeden ze zakládajících členů, moderátorů zde... no netuším, jako, on to není jeho účet, je to jakoby jen ten nick, nic víc... nikdo netuší, co za tím je...
A protože se mi podařilo smazat téma s rozhovory, jdu to teď skládat zpět.
Hm to zní jako geniální námět na horor! Mrtvý spoluzakladatel je uvězněn na fóru z kterého byl vymazán. Ale víme jediné - že umí zobrazovat témata. Takže jediná možná komunikace by byla ta, že by jsme mu založili téma a řekli, aby nám ji 100 krát zobrazil během třeba pěti minut Za pokus by to stálo ne? Kdo ví třeba to nakliká a my se z toho poserem (a pak zjistíme že to naklikal někdo jiný a dělá si z nás prdel)
Ed: Jo a taky víme, že se umí zobrazit víckrát. Hm. Zítra o půlnoci asi založím zajímavé téma
-Jinak - ty myslíš ty interview? Jak se ti to povedlo?
Upravil/a Lord Rade dne 05.09.2013 01:08
Rade a Ligos: Chlapi, nevím, vůbec netuším, proč jsem tam klikal?? Nicméně, je to nahozeno znovu, chybí jen rozhovory, které dělal Mahoney plus jeden od Diega... ode mě jsou všechny... až na Nerevara, kterého mi schránka nějak sežrala - mám jen půlku té zprávy, zbytek nemám... jako to, co mi od něj přišlo, odpovědi... jdu mu napsat...
@Rade: Když už jsi u toho, mám doma tabulku Ouija... A i přes svoji zdánlivou nevinnost je to pěkně děsivá záležitost! I ten kdo v duchy nevěří se při používání této tabulky cítí nesvůj...
@Mike: No, tak snad se to podaří dát brzy do pořádku, držím palce...
M: Nevadí. Jo zrovna jsem si říkal, že je tam nějak málo rozhovorů
L: No jo v to věřím, ať už je to jakkoliv tak minimálně si to vsugeruješ. Ale přesto se nějaký vyvolávání nedoporučuje, protože se nemaj rušit. Ale v duchy věřím také. Tys s něma zkoušel komunikovat?
... no, už to skoro je, jen čekám, až tu budou Diego a Máha... aby dodali své rozhovory plus Máha ten, který jsem s nim dělal já a Nerevar ten, který mi zmizel... pfffffff... to je fakt k nasrá... toto...
Pravda, spojení elektroniky a mystiky je dobré na povídku, ale snad to nemyslíte vážně? Racionální chlad technologie a mystický chlad esoteriky je přece naprosto neslučitelný.
@Ligos: Hm, to taky musím jednou zkusit. Už se těším, až se vůbec nic nestane
EDIT: @Nix: Ahoj! Vidím, že pořád píšeš jako prase Aspoň něco se na světě nemění
Upravil/a nagasadowcz dne 05.09.2013 12:39
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.