Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Meh, hlad je pro slabý. Já, vyšší existence, si vystačím s energií vesmíru Potichu projdu do svého pokoje, tak aby si mě ideálně nevšimli. Nechám je se v klidu věnovat jídlu. Pokud si mě všimnou tak jim popřeji dobrou chuť
 
LordeS
"Hm, nemohu ale vyrazit bez svých kuší. Taky budu potřebovat další výbavu. Lektvary, svitky, louče, vaky, spací rohože, paklíče, zbraně a také nějakého koně. Zbytek si obstarám sám. Přeci jen ukradený kůň vyvolá větší paniku než ukradené zásoby potravin..." "Máš po cestě nějaké kontakty, nebo v dalších městech?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
Mírně se ukloním. "Jen veďte. Dokud mě budete potřebovat a dohoda platí, tak jsem plnně k dispozici."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Máme dost času před bojem, abysme mohli jít na tržiště? Nebo bysme se už měli připravovat?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, Lord Rade a Whirt
@Škorpias: Laurana se pousmála, „To zvládneš.“ rukou tě pohladila po tváři, „Je to jen souboj. Ať to dopadne jakkoliv, pamatuj zdraví je to nejdůležitější. Nemusíš vyhrát.. ale nenech se zmlátit. Je to jen 'hra'.“ dodala, „Přece jen nás ještě čeká dlouhý den.. a možná i delší noc.“ pronesla tiše opět s úsměvem.

@Vlk: „Času dost.“ odpověděl ti Belius.

@Vlk a Rade: Průvod pokračoval bez menších potíží. Na každém kroku stáli legionáři v kombinaci s Kvatchskou stráží a na konci uličky byl vidět už dal vyčkávajících lidí kolem pódia u tržiště.

@Vlk: „Je tu nějak moc legionářů od Lucia, nemyslíš?“ poznamenal Belius, když v dálce spatřil skupinku legionářů v zelené tóze.

@Rade: „Nějaké dodatečné rozkazy?“ zeptal se udýchaný Fafnir, který tě teprve teď dohnal a prodral se davem až k tobě. „Stráže jsou na svém místě.. ale snad to bude stačit.“ dodal, napřímil se a začal držek krok s ostatními.
(Průvod dorazí následující příspěvek na tržiště.)

@Aveline: Ley se mírně pousmál a poté vykročil uličko směrem k legionářskému táboru. Cesta vám netrvala dlouho. Prošli jste několik uliček a následně stanuli před vstupem do střeženého tábora Osmé legie. Legionář, který hlídal vstup si vás prohlížel, ale nic nenamítal když jste vešli. Prošli jste kolem stanů i kolem místa kde jsi vraždila. Někteří legionáři na tebe nevraživě zírali, nejspíš si tě stále z rána pamatovali. Když jste došli až ke stanu generála Ley se zastavil. Legionář, který jej hlídal si vás prohlédl. „Jdeme za vrchním generálem Osmé legie.“ promluvil Ley, „Generál není přítomen.“ odpověděl mu pohotově legionář, „Aha.. no v tom případě bych si potřeboval vyzvednout jeden dokument. Jsem Ley Rull.“ nenechal se odbít Ley. „Jistěže vím kdo jste. Lorde Ley, pokračujte.“ pronesl legionář a uvolnil vám cestu.

Uvnitř stanu to vypadalo jako ráno, akorát bylo na provizorním stolku daleko víc papírů, které byli vyrovnány do dvou vysokých komínů. Dvojice figurín stála oblečena do vybavení generála. Obvykle má uvnitř stanu generál svoji honosnou zbroj, kterou nosí do bitvy místo lehké. Na figuríně však visí honosné bojové roucho, nátepníky jsou z pevného a lesklého kovu s pozlacením na okraji, stejně tak i lehké hrudní destičky. Dlouhé rukávy, které byli zakončeny ozdobnými nátepníky - všimla sis, že levý nátepník chybí - měli bílou barvu se zelenými prhy a červenými symboly, které jsi neznala. Vedle této honosné zbroje byla omšelá lehká zbroj, kterou měl na sobě generál při vašem ranním střetu. Teď vypadala dosti poničeně. „Fajn.. začneme těmi komíny papírů.“ povzdech si Ley a vybral si jeden z papírových komínů a začal je přebírat, „Z tolika papírování bych se asi brzo zbláznil.“ poznamenal a pokračoval v přehrabování. „Přece tu zprávu někde mít musí..“ mumlal si pro sebe.

@SH: Poděkoval jsi a začal jíst. Do turnajové arény mezitím nastoupili bojovníci připravení na zahájení souboje. „Tamtoho znám.“ poznamenala Rangla a ukázala na zarostlého, svalnatého norda. „Je to námořník. Kdysi jsem mu zpívala v Samotském hostinci.“ pokračovala zaujatě.

@Whirt: Zamířil jsi ke stanu. Dovnitř jsi pořádně neviděl, ani díky hlučícímu okolí nic ze stanu neslyšel. Chvilku jsi vyčkával. Xaria se nepřipojila k průvodu, ale mířila svižným krokem k tobě. „Nikdy jsem si nemyslela, že se dožiji takového pěkného dne jako je tento.“ konstatovala s upřímným výrazem na tváři. „Ještě, že mě Nelwin přemluvila.“ dodala, „Bývala bych nikdy neopustila Morrowind a nezjistila, že plánuje můj rod svatbu na kterou chce, abych přišla.“ pokračovala a pořád na ní bylo vidět určité nadšení, ačkoliv se to asi snažila kvůli jejímu věku zamaskovat.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Prošel jsi nepozorován do svého pokoje. Zavřel za sebou dveře a usadil se k pracovnímu stolku. Vůně jídla pronikla i do pokoje, ale nebyla tak silná jako na chodbě.

Tondulín
Ohlédl jsi se a hledal nějaký dům na který bys mohl přeskočit. Ihned vedle byl domek s mírně šikmou střenou, ale mělo by se ti na něj povést přeskočit. Otočil jsi se a rozeběhl se, skočil. Dopadl jsi na střechu. Zachrastilo to. Ohlédl jsi se a spatřil jsi nastoupenou řadu legionářů jak Osmé tak Luciovi legie - stojí k tobě zády - stejně tak sis všiml muže v zeleném kabátu s bílou košilí. Podle obličeje jsi poznal Arteria, stál poblíž jednoho ze svých legionářů a ihned vedle stál v vypnutou hrudí Kvestor Regulus. Otočil jsi se zpět na střechu ze které jsi skákal. Nikoho jsi nespatřil.
(Průvod dorazí následující příspěvek.)

LordeS
„Jo.. někoho bych měl. V Ivarově dvorci se ptej na muže jménem Ron.“ odpověděl ti překupník, „Nějaký paklíče tu mám, stejně tak louče.. pro vaky si skoč na tržiště, rohože tam asi budou mít taky. Svitky seženeš u dvorního mága, jiný mág tu snad ani není. Lektvary koupíš dole k té staré praštěné ženské.. když tak ji zkásni o tři sta septimů, pořád mi nesplatila dluh.“ pokračoval.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.05.2015 01:25
 
BadWolf
"Co je ale ještě divnější je, že to zdá se velení nevadí. Neupad snad v podstatě Lucius v nemilost? ... Tenhle vývoj událostí se mi vůbec nelíbí..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Doufám v obojí." pošeptám a políbím jí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Z nějákého důvodu si představuji sám sebe jak tančím s divným tridentem na mtrvole nějákého obra s jedním okem a okolo mě pobýhá parta bezhlavým manekín... eh? No nic, pustím se do studia knihy o magii!
 
Mopidu
Pomůžu mu e v tom hrabat a jen tak mimoděk poznamenám "Té zbroji chybí jeden nátepník. Nevíte o tom něco?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
LordeS
"Rozumím, nejraději bych vyrazil do pár hodin... Stihneš mi sehnat ty kuše? Má cech nějakou slevu, nebo mě zbraně vyjdou levněji u kováře? Když je koupím tady, vyděláme na tom oba. Ještě mi řekni, co mám dělat s ukradeným zbožím. Mám ti ho prodat se slevou zpátky nebo něco vymyslet? Nerad bych ti přebral kšeft." "Potřeboval bych ještě nějaké mapy okolí, čím přesnější, tím lepší."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
Připravím si onen speciální šíp na tětivu a budu vyčkávat na to co se pode mnou bude odehrávat, jednou za čas se ohlédnu zda pan zabiják nesnaží dostat za mnou.
 
Whirt
"Jsem rád, že se bavíš, koneckonců proto tu jsme." usměju se a pak se zašklebím. "Asi je to mnou, ale mám trochu pocit, že sem tak nějak nepatřím." řeknu lehkým tónem.
 
Lord Rade
,,Ne. Vše vypadá v pořádku," odpovím Fafnirovi. ,,Viděls turnaj?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, Lord Rade, Whirt a Tondulín
@Škorpias: Poté co jste se po vášnivém a dlouhém polibku od sebe odtrhli ti Laurana tiše podívá, „Nesmíš doufat, musíš si věřit.“ usmála se. „Jen si představ jaká to bude potupa pro válečníky, když je v šermu přemůže mág.“ dodala.

@Vlk: „Artovi v zájmu klidu nezbývá než mlčet. Lucius nikdy bez keců nevyplní jeho rozkaz a během téhle dnešní slávy není moc dobrý hašteřit se. Císař se do toho zapojí až zítra během sněmu..“ poté se odmlčel a otočil se za jednou z tanečnic, která kolem vás prošla a zařadila se ke svým družkám. „No.. doufám, že císař bude rychlej.“ ušklíbl se a poté se ještě jednou otočil za tanečnicí. Byli to půvabné dívky nejrůznějších ras. Spatřil jsi bosmerku, dunmerku, nordky a nějaké imperiálky. Byly doprovázeny skupinkou bardů. (viz. Císařův průvod)

@Aveline: Začala jsi se prohrabávat papíry. „Ne.. nevím.“ odpověděl ti s pokrčením ramen Ley a pokračoval v hledání, „Ale ta zbroj bude mít docela vysokou hodnotu, takže by se nějakému zloději vyplatila ukrást.“ poté se krátce odmlčel a bedlivě si pročetl jednu z listin, „Ale pochybuji. Co jsem slyšel tak o generálovi kolují nejrůznější fámy.. ani bych se nedivil kdyby ten nátepník někde ztratil.“ řekl když zahodil listinu zpět dohromady papírů. Našla jsi mezi listinami nakreslený obrázek. Spatřila jsi na něm čtyři osoby. Jedna byla khajiita, která držela malého altmera za ruku, kolem nich byla nakreslená krajina - zelená tráva, stromy a opodál stál nějaký vousatý muž v červeno-zeleném rouchu táhnoucí za sebou kladivo. Kus od něj na nějaké věži stál nejspíš dunmer výraz ve tváři byl zlověstný a blesk, který do něj měl každou chvíli udeřit taktéž. Když jsi odvrátila oči od obrázku spatřila jsi Leye jak si pročítá další listinu. „Našel jsem to.“ oznámil.

@Rade: „Jenom kousek. Mimochodem gratuluji.“ odpověděl ti a potřásl ti rukou, „Naši muži ví co dělat.. mají obsazenou každou uličku kdyby náhodou, takže nemějte obavy, že by někdo utekl.. kdyby se náhodou o něco pokusil.“

@Whirt: Xaria se při tvé poznámce usmála, „Až budeš žít nějaké to století tak teprv poznáš co je to někam 'nepatřit'. Přijdeš na místa, která jsi měl rád a oni jsou úplně jiná než ve tvých vzpomínkách. Lidé, které jsi znal už nežijí.. dokonce si ani nemůžeš ani pořídit nějaké šaty co se ti líbili před několika lety a nemít pocit, že si na tebe lidi ukazují jen kvůli tomu, že nejdeš se současnou dobou.. ale to dělají většinou jen šlechticové.“ poté se odmlčela, „Šaty jsem na sobě neměla ani nepamatuji. Roucho je praktičtější.“ dodala a opět se mírně pousmála. Poté se nejspíš zamyslela, protože zprvu nepostřehla, že na ní mluví nějaký malý hoch. „Paní?“ zeptal se, „Paní?“ zopakoval, podíval se na tebe a následně zatahal za roucho mágyně. „Ano?“ vydala ze sebe a podívala se na malého chlapce. „Nevíte kde bych našel svého strejdu?“ zeptal se altmerký hoch. „Strejdu?“ zopakovala Xaria po chlapci a rozhlížela se. „Jak vypadá tvůj strejda?“ zeptala se, „Je vousatý.“ usmál se chlapec, „A je generálem.“ dodal a poté se podíval na tebe. Cosi ti na něm přišlo povědomé. Jako by ti připomínal Ra'Jazzyna Aldu.
*Nejsem si jistý jestli ho tvá postava znala, ale budeme předpokládat, že jo.

@Aedan: Připravil sis onen speciální šíp a vyčkával. Občas jsi se ohlédl zdali někoho neuvidíš za svými zády, ale zatím se tak nestalo. (více viz. Císařův průvod - a poté pokračuj v čtení zde)

Všiml sis, že Arterius si očima přejíždí po každé střeše co je v jeho zorném poli. Jeho zrak však zůstal dlouho upnutý na tebe. Krom svého meče, který má připnutý ke svému opasku a nějakého nátepníku na levé ruce není nijak dobře vyzbrojený. Z tvého úhlu bude výstřel do pódia velmi těžký, neboť ti cestu k cíli zastínila Edwin.

@Císařův průvod (jarmark): Legionáři stáli zády k davu lidí. V davu bylo několik kejklířů, potulných válečníků, šašků, žonglérů, tanečnic a mnoho dalších. Mezi legionáři po levé straně stál zástup Kvestorů. Mezi prvními byl Kvestor Regulus vedle něj stál v zeleném kabátu a bílé košili nějaký muž (@BW a Tonda: Generál Arterius), vedle něj stála Kvestorka (@BW a Tonda: Pelena). Císař a císařovna se postavili na pódiu tak, aby měli dokonalí přehled. Agenti Penitus Oculatus stáli po jejich boku, po císařovně boku stála rudovlasá důstojnice (@BW a Tonda: Edwin), po Císařovně boku stál nějaký agent a vedle agenta postával jednoruký generál (@BW a Tonda: Generál Lucius), za jednorukým generálem stál generál s dřevěnou nohou a malou opičkou, který mu lezla po rameni (@BW a Tonda: Generál Scipio), vedle něj stála dvojice generálů z Vysokoskalí. Starší černovlasý muž s prošedlými vlasy po stranách (@BW: Generál Klargus) a ihned vedle něj se nacházel bělovlasý vrchní generál. (@BW: Lewin Falbert) Hraběnka stála po straně a sledovala veškeré dění.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Začetl jsi se do knihy tak zaujatě, že jsi ztratil pojem o čase. Zastavil jsi se asi až ve čtvrtce knihy, když kdosi zaklepal na dveře. Otočil jsi se, když se dveře otevřeli a do tvého pokoje vešla legionářka Angela. Napřímila se, zasalutovala a poté oznámila, „Legát si vyžádal vaší přítomnost, Kvestore.“

LordeS
„Pokusím se.“ oznámil ti na kuše a poté pokračoval, „Místní kovář je docela vydřiduch. Ale když ho skřípeneš dostaneš slevu.“ usmál se, „Jak jsem řekl se zbožím udělej co chceš, ale dávej bacha komu to prodáváš.. jsou lidi co nemají moc rádi, když se jim do rukou dostane kradený zboží. Samozřejmě já mám své kontakty, takže když mi to zboží přineseš.. prodám ho a to bez rizika, samozřejmě se podělíme 50% na 50%.“ dodal. Poté se zamyslel, „Konkrétní mapu Ivarova dvorce blbě seženeš.. kor tady a takhle na rychlo.“ odmlčel se a opět přemýšlel, přešlápnul z místa na místo a poté povídá "Zastav se za Frabi, její matka od tamtaď pocházela, možná ti bude schopná nakreslit nějakou tu mapku." poté ti popsal bydliště Frabiny matky taky v Riftenu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.05.2015 22:14
 
BadWolf
"Tady si snad na nic netroufne... a pokud jo..." ušklíbnu se "tak si zabojujem dřív."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
"Ta Frabi je jedna z našich? Myslel jsem spíše mapu cest, abych se mohl dobře připravit na přepadení apod. Budu potřebovat hodně věcí a nějaké zázemí, proto se pořád vyptávám na detaily."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
Na náznak přátelství na Arteria letmo zamávám a budu pokračovat ve svém postupu.
 
Leneren
"Oh? Dobrá minutku" založím si knížku "už jdu" A půjdu za ní
 
Mopidu
Pousměju se a obrázek si schovám. "Já taky." zasměju se. "Něco mi říká, že tahle čmáranice stojí za uchování. Tak, naše další destinace?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius

http://i.imgur.com/qZ5tceV.png


20:01 - 25.5. 2015

Čaute, následující 2 až 3 týdny tu zde nebudu přítomen. Jednou za čas se zastavím na chatu, abych zjistil jestli někdo něco nepotřebuje a to bude vše. Píšu to sem z toho důvodu, aby jste si nemysleli, že jsem se na Hrozbu vykašlal. Až se vrátím tak bude opět pokračovat tak jak pokračovala předtím.

Hráči co ještě neodpověděli klidně odpovědět můžou. Ale tah napíšu až se vrátím. Tak se tu mějte po dobu mé nepřítomnosti pěkně Wink

Aurelius

Tento příspěvek si po návratu sám smažu..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist