Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"V tom případě tě rád poznávám, je vždy příjemné potkat někoho kdo studoval na stejné univerzitě kde studuji." řeknu s úsměvem. "No děkuji že jsi ho uzdravila." poděkuji ještě za Scipia, který si tedy jen oddechl. "Myslím že jsme se přihlásil do turnaje že? nevíte kdy budu zápasit?" zeptám se Scipia.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Není co by se mohlo posrat, tenhle šíp trefí svůj cíl." odpovím s úsměvěm legionáři a schovám si dopis.
 
Lord Rade
Zvednu svůj dřevec do výše a objedu arénu dokola, jako bych se promenádoval na divadelním pódiu. Potom přijedu k tribuně s hraběnkou a zvolám: ,,Tohle vítězství věnuji ženě na kterou nyní spoléhá celý Kvatch! Dlouhý život hraběnce!" Na proslovy jsem nikdy nebyl. Kdybych věděl, že vyhraji, tak bys najal nějakého básníka.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
"Rozumím, nedodat zboží je špatný. Ale špatnější by bylo dodat úplně jiné nebo nekvalitní zboží. Kdyby pálenka způsobovala průjem nebo místo cukru dorazil pudr a tak..."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Leneren
Rychle odvětím, že to samozřejmě nevadí. "To bude asi vše. Kolik to bude stát?" Zaplatím za to a odejdu zpět na ubikaci
 
Mopidu
"Turnaj může počkat." ukloním se. "Přihlásila jsem se tam stejně jen z dlouhé chvíle a tohle vypadá jako důležitější záležitost. S mým mečem navíc se tedy dá počítat." usměju se. "Bylo by doufám vhodné mi trochu objasnit situaci. Ani nevím do čeho se vrhám."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
"Jídlem nepohrdnu"
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, Lord Rade a Whirt
@Škorpias: „Taky tě ráda poznávám.“ přikývla, „Asi bych se tam měla někdy přijít mrknout. Jak to tam teď vypadá.“ dodala, poté jí Scipio jako náznak poděkování potřásl rukou a už chtěl vytahovat nějaké ty septimy ze svého měšce, ale elfka zakroutila hlavou „Ne, peníze neberu. Jsme za to placená od pořadatelů.“ poté si urovnala své věci, prázdné sklenky od lektvarů uložila zpět do brašny a se slovy „Nebudu vás rušit.. tak Na-shledanou.“ opustila váš stan. Scipio se na tebe podíval, „Oni tě zavolají až přijde tvůj čas.“ usmál se a poté se otočil zpět na Flavia, „No, teď to bude čistě na tobě Škorpiasi.“ oznámil ti, „Rod Vici do tebe vkládá své naděje.“. Jen to stačil doříct vešla do stanu Laurana nejspíš tě přišla povzbudit.

@Vlk: Dav dojásal. Kapitán cosi promluvil k hraběnce a dav následně začal opakovat jeho poslední slova a poté co dostal dar od hraběnky v podobě bílého kapesníku se ozval hlas pořadatele. (více viz. Turnaj)

@Aveline: „Díky. Vážím si tvé pomoci.“ řekl s úsměvem, když dokončil kontrolu svého vybavení. Společně jste opustili stan. Jen co jsi vyšla ze stanu spatřila jsi onoho mladšího muže z rodu Calů. Na jeho tváři byl výrazný úšklebek. Ley o něj ani pohledem nezavadil a pokračoval úzkou uličkou mezi davem lidí, který vyvolával jméno zdejšího kapitána stráží. Když jste se dostali do jedné z pokud možno klidných uliček, Ley se zastavil a rozhodl se s tebou prokonzultovat svůj plán „Navrhuji nejprve si promluvit s generálem Osmé legie. Určitě bude mít bližší zprávy o těch Luciových legionářích co pronásledují moji ženu. A zároveň bychom ho mohli požádat o nějaký doprovod.. dva bychom asi v boji moc neuspěli.“ poté mlčky vyčkával zdali budeš mít nějaké otázky či námitky.

@SH: „Tak tady máš.“ odpověděla ti a podala ti zabalenou svačinu. Všude kolem jásá dav lidí - najdou se samozřejmě výjimky, které nadšení nesdílejí, ale těch je minimum. I samotný císař totiž tleská - a oslavuje vítěze turnaje v souboji na koních, kterým je zdejší kapitán stráží. (více viz. Turnaj)

@Lord Rade: Zvedl jsi dřevec a obkroužil jedno kolečko kolem arény. Poté jsi zastavil svého koně a promluvil k hraběnce, poslední větu po tobě ještě jednou a dokonce dvakrát zopakoval dav zdejších místních, který má svoji hraběnku zjevně velmi rád. Koutkem oka sis všiml, že Císař cosi šeptá Císařovně a následně zatleskal a směrem k tobě kývl.Hraběnka se usmívala - místo vedle ní bylo prázdné neboť její manžel byl zavražděn. Když dav u tich opatrně vstala a vytáhla bílí kapesník se zlatým lemováním na koncích. „Vidím, že Kvatch je v dobrých rukou. Kapitáne.“ řekla a pousmála se. Naznačila, že máš směrem k ní natáhnout dřevec učinil jsi tak a ona ti na něj předala svůj bílí kapesník. Poté se usadila zpět do svého křesla.

@Whirt: Dav lidí kolem provizorní arény šílí a oslavuje vítěze turnaje v souboji na koni. Z toho co jsi tak pochytil se jedná o zdejšího kapitána stráží. Stojíš kousek od dřevěné tribuny na níž sedí císař i císařovna a až do teď bedlivě sledovali průběh turnaje. Také sis všiml, ženy s drobnou korunkou nejspíš se bude jednat o zdejší hraběnku, dále sis všiml Xarii, ale jinak na tribuně nevidíš nikoho známého. Po tvé levé straně se nachází několik stanů zdejších rodů, rozpoznat si dokázal jen dva. Stan rodu Vici a stan rodu Arteriů. Také se ti zdálo jako by se u tribuny mihl Vlk, ale může se ti to jen zdát přeci jen je tu hodně lidí.

Do Kvatchu jsi se dostal společně s Xarií, která byla rovněž jako ty pozvána na svatbu. Arterius o tvé přítomnosti ví, protože tě viděl uvnitř chrámu, když probíhal Škorpiasův a Lauranin obřad.

@Turnaj: „Tak a nyní dámy a pánové.“ začal opět vyvolávat muž, „Zahájíme další etapu dnešního turnaje a to skupinový a klasický šerm. Císařská rodinka se nyní krátce přesune na zahájení zdejšího jarmarku, proto prosím, aby všichni stojící u východu z tribuny poodstoupily.“. Císař i císařovna vstali, chytli se za ruce a následně vykročili s doprovodem agentů Penitus Oculatus ke schodům v těsné blízkosti Císaře se nacházela rudovlasá důstojnice. Když císařská rodinka zmizela z tribuny opět se ujal slova muž. „Nyní přivítáme první čtveřici protivníků.“ a čtveřice plně ozbrojených válečníků začala nastupovat do arény.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
„Šestset Septimů.“ odvětil ti knihkupec a poté co jsi mu předal peníze je ukryl na bezpečné místo do svého měšce. „Děkuji vám za nákup.“ pronesl s úsměvem. Uklidil jsi mapu i knihy do brašny a poté vyrazil ke kasárnám. Cesta ti ubíhala rychle, když jsi otevřel dveře do kasáren ucítil jsi vůni a řinkot příborů. Vyšel jsi schody a uviděl jak tvoji legionáři sedí za stolem a dopřávají si pozdní oběd, který nejspíš uvařila Angela neboť je jediná z tvé skupiny o kom tak nějak víš, že umí vařit. Zatím o tobě tvoji legionáři nevědí, plně se věnují jídlu.

Tondulín
Schoval jsi dopis, převlečený legionář ti již neodpověděl. Vyčkával jsi. Jásající dav opět u tich a legionáři se pomalu začali scházet u jarmarku. Císařovna s císařem již brzy nejspíš dorazí na místo. Máš však poměrně dost špatný výhled na ono pódium kde teď tancují tanečnice. Právě tam bude císař s císařovnou stát během zahajování jarmarku. Z domu jsi zaznamenal skřípnutí a následně cvaknutí, těžko říct co to může znamenat nebo co mohlo tento zvuk vyvolat.

LordeS
Překupník se zamyslel, „To je dost dobrý nápad.“ poté se odmlčel. „Vidím, že si dokážeš poradit. Mapy máš.“ řekl a přenechal ti mapy s načmáranými trasami konvojů, „Platbu dostaneš tak jak jsme se domluvili.“ dodal. „Teď už budu muset jít. Mám domluvenou ještě nějako schůzku s dalším členem cechu.. dneska to bude náročný den.“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
LordeS
"Dobá tedy, jsme domluveni. Jen ještě jednu otázku bych měl, jak se tváří cech nebo Velmistr na takovéhle vedlejší melouchy? Nebude s tím problém, že to není oficiální akce?" Prohlédnu si mapy a nejbližší konvoj (místo a čas průjezdu).
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
scorpioncz
"Vkládá naděje? Nejsem správná osoba do který by měli lidé vkládat naděje když jsem mág a tohle je hlavně pro bojovníky ... no uvidíme." odvětím a pousměji se když vejde Laurana. "Zdravím novomanželku." řeknu žertem a přivítám jí polibkem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Otvorem na střechu se podívám jestli uvidím někoho v domě, pokud ne tak to nejspíše znamená, že můj parťák se vydal na misi a proto se porozhlídnu poblíž po nějakém domu z kterého by byl lepší výhled na pódium.
 
Lord Rade
Kývnu hlavou a odjedu do stájí, kde ustájím Bleska. Děkovně ho poplácám. Vody a jídla by tu měl mít dost. Rád bych si odpočinul před další částí turnaje, ale sil má ještě dost. Ta fyzicky obtížnější část turnaje teprve přijde. Teď se pokusím vyhledat Císařskou skupinu a nabídnu jim doprovod a ochranu.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Výborně!" potichu tlesknu a usměju se. "Ale než budeme pokračovat tak jen chci podotknout že snad chápete že nepracuju zadarmo." zvednu jedno obočí. "Pomůžu vám velice ráda, ale bohužel, za hřejivý pocit si kuře nekoupím." pokrčím rameny a počkám co on na to.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Asi bych se měl připravit. Chvilku ještě budu poslouchat, jestli na tohle Lucius nečekal a nedá teď nějaký znamení, pak půjdu zběžně zkontrolovat odchod Císaříkovi rodiny a nakonec najdu Belia.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Whirt
"Chrmpfh... Nesnáším davy!" pomyslím si a na chvilku ztratím pozornost, jak mě periferním viděním projde Vlk. "Zmetek jeden..."
Zaženu myšlenky na onen incident v cechu mágů a pousměju se směrem ke Xarii.
Prázdným pohledem ještě jednou přejedu po tribuně a pak se zamyslím "Měl bych najít Škorpia a pogratulovat mu, snad bude mít chvilku času, stejně teď nemám co dělat."

Upravil/a Whirt dne 05.05.2015 23:19
 
SuperHunter
"Díky"
poděkuji jí a začnu jíst
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, Lord Rade a Whirt
@Škorpias: Políbil jsi Lauranu. „Hodně štěstí drahý manželi.“ oplatila ti žertovným tónem a držela tě za ruce. „Nebudu vás rušit. Připojím se k císařovu průvodu.“ oznámil Scipio a poté odešel ze stanu, Flavius který byl ranění a nejspíš stále ještě vlivem silného lektvaru spal vás vnímal a klidně oddechoval. „Doufám, že bude v pořádku?“ zeptala se smutným tónem a koukla na zraněného Flavia.

@Vlk: „Tak zatím Lucie.“ ozvalo se, „Zítra se uvidíme.“ přikývl Luciův hlas a následně byli slyšet kroky. Oba muži se nejspíš vydali svojí cestou. Lucius kráčel směrem k průvodu, šel svižnou chůzí, aby dohnal císaře a jeho doprovod. Šel jsi kousek za doprovodem s tím, že zkontroluješ jeho průběh. Shodou okolností jsi narazil na Belia, který ihned hlásil, „Většina legionářů od Lucia se řadí na tržišti, stejně tak i legionáři Osmé legie, ale ty k tomu dostali rozkaz.“. Koutkem oka jsi mezi davem lidí spatřil Tilma, alespoň ti tedy přišlo, že to on. Dále jsi spatřil Scipia, který zrovna vyšel ze stanu a mířil k císařovu průvodu.

@Aveline: „Chápu.“ přikývl, „Nebojte se. Odměnu dostanete, přece jen jsem šlechtic - i když zrovna velkým bohatstvím neoplývám - a šlechticové se vždy štědře odmění.“ pokračoval s úsměvem, uličkou ve které jste stáli nikdo neprošel. Ale před vámi se mihlo několik postav legionářů, kteří kráčeli nejspíš na tržiště. „Ještě něco? Nebo můžeme jít. Víte generál se možná bude chtít zúčastnit průvodu, takže musíme doufat, že ho stihneme odchytnout ještě před tím než tam odejde.“

@SH: Poděkoval jsi a začal jíst. Do turnajové arény mezitím nastoupili bojovníci připravení na zahájení souboje. „Tamtoho znám.“ poznamenala Rangla a ukázala na zarostlého, svalnatého norda. „Je to námořník. Kdysi jsem mu zpívala v Samotském hostinci.“ pokračovala zaujatě.

@Lord Rade: Uklidil jsi Bleska do stájí, pohladil jej a následně zkontroloval zdali je o něj dobře postaráno. Poté jsi se svižným krokem vydal k průvodu. Zařadil jsi se mezi trojici svých stráží, které byli členy průvodu. Úplně v popředí jde čtveřice legionářů Osmé legie, ihned za nimi dvojice agentů Penitus Oculatus, poté kráčí Císař s Císařovnou v jejich těsné blízkosti jde mladá rudovlasá důstojnice Penitus Oculatus a ihned za ní další dva agenti. Poté jdeš ty a tvoje stráže. Za vámi jsou další legionáři a dvojice generálů oba jsou již starší a nejspíš nejsou z Cyrodiilu. Poté jde davl lidí. (K místu kde se koná jarmark dorazíte za 2 příspěvky.)

@Whirt: Usmál jsi se směrem ke Xarii. Zrovna se zvedala z tribuny nejspíš se chce připojit k průvodu, který zahájil císař po městě a nebo jde za tebou. Vzpomínáš si, že jsi Škorpiase viděl vcházet do stanu rodu Vici, není to ani deset minut a zatím jsi nezaregistroval že by ze stanu neodešel.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
„Šestset Septimů.“ odvětil ti knihkupec a poté co jsi mu předal peníze je ukryl na bezpečné místo do svého měšce. „Děkuji vám za nákup.“ pronesl s úsměvem. Uklidil jsi mapu i knihy do brašny a poté vyrazil ke kasárnám. Cesta ti ubíhala rychle, když jsi otevřel dveře do kasáren ucítil jsi vůni a řinkot příborů. Vyšel jsi schody a uviděl jak tvoji legionáři sedí za stolem a dopřávají si pozdní oběd, který nejspíš uvařila Angela neboť je jediná z tvé skupiny o kom tak nějak víš, že umí vařit. Zatím o tobě tvoji legionáři nevědí, plně se věnují jídlu.

Tondulín
Přistoupil jsi k díře ve střeše a podíval se dolů. Už jsi se chtěl opět napřímit, ale náhle se ozvalo slabé cvaknutí a následně slabý dopad na dřevěnou podlahu. Zpozorněl si. Všiml sis, že se z místnosti ve které se předtím nacházel legionář cosi line po podlaze. Přišlo ti jako by se mihl stín a následně opět kamsi zmizel. Když jsi svůj zrak opět upřel na podlahu vypadalo to jako by jsi spatřil krev.

LordeS
Překupník se usmál. „Tak cechu z toho nic nekápne. Kápne nějaký ten obnos jen tobě a mě. Takže jasně, že nebude dvakrát nadšený když se to provalí - když se to provalí, ale to se stát nemůže když budeš opatrnej.“ Poté jsi se zahleděl do mapky. Jedna z karavan se právě nachází v Bílém Průsmyku a druhá se blíží i Ivarovu dvorci. Překupník ti doporučoval začít s karavanou u Bílého Průsmyku, obě ovšem míří sem do Riftenu. Z Ivarova dvorce by pak karavana měla pokračovat k Riftenu přes Větrný žleb což ji dost zpomalí, první karavana nacházející se u Bílého Průsmyku míří přímo do Riftenu nejede přes Větrný žleb a nejspíš tedy dorazí dřív než druhá. První dorazí do Ivarova dvorce s odhadem ještě dnes večer, pokud půjde vše jak má. Dá se očekávat, že si tam dá doprovod pauzu a bude pokračovat až brzo ráno.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Podle léčitelky co tu byla bude v pořádku, jizva mu zůstane ale bude v pořádku ..." řeknu při pohledu na ležícího Flavia "Najednou se na mě přenesla vlna zodpovědnosti za jméno Vici v turnaji ..." řeknu ne zrovna nadšeně, ale s úsměvem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Rychle se rozhlídnu kolem sebe, jestli nějaký vedlejší dům není v dostatečné blízkosti na přeskok. Pokud ano tak to přeskočím, pokud ne tak se připravím s lukem vystřelit na cokoli co se dole pohne.
 
Whirt
Zamířím ke stanu a počkám před ním, abych nevešel ve špatnou chvíli. Třeba se ke mě mezitím připojí Xaria.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist