Hej, možná to bude trošku zlomyslné, ale... Je to úžasný pocit poprvé se nemuset po tolika letech chystat první zářijový pracovní den do školy Samozřejmě čekají jiné povinnosti, ale zaprvé až za dva týdny a za druhé... už se to prostě nedá srovnat "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Hej, možná to bude trošku zlomyslné, ale... Je to úžasný pocit poprvé se nemuset po tolika letech chystat první zářijový pracovní den do školy Samozřejmě čekají jiné povinnosti, ale zaprvé až za dva týdny a za druhé... už se to prostě nedá srovnat
To zlomyslné rozhodně není ... Jakožto několik let pracující člověk jsem mnohem zlomyslnější
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Teprve jsi vstal? Tedy dobré ráno! Neprobudila tě náhodou vůně oběda? To mi připomíná, že bych sama měla jít něco ukuchtit... "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Naga - znám několik lidí, kteří tak vstávají když můžou, což asi nepochopím. Ne, že bych byla zrovna ranní ptáče. Jsem spíše noční sova, ale průměr dobrovolného vstávání je u mě od těch 8 do 9.hodin. Později ne, když nejsem nemocná. Proto mě to zmátlo, jelikož vím, že takový experti existují
Já dnes vstávala po 6.hodině, díky ostatním. Morální podpora
Upravil/a PrincessLeia dne 02.09.2013 13:47
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.