Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Mopidu
Vstoupím coo nejpotišeji a opřu se o truhlu "Je tohle stan Rullů? S kým mám tu čest, prosím?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Kjiibu
Popadl jsem své dýky a všechny je pozabíjel. Posledního legionáře, kterého jsem držel v kravatě s dýkou na krku jsem se zeptal: „Kam má váš konvoj namířeno?“
 
Leneren
Vyberu si jednu mapu Celého tamrielu, jednu mapu Cyrodiilu a rychle si knihkupectví proběhnu a kouknu se po knihách s tématikou ledové magie
 
scorpioncz
"Asi jsem ho až tak moc dobře neznal ..." poznamenám. Pohlédnu na bojiště, kde zrovna panuje řvaní davu díky výhře nějakého neznámého člověka.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Tak se podíváme na Arteria..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
Popřemýšlím o tom, jestli by nebylo dobré se s tím Arteriusem utkat hned, dokud jsem nabuzený. Rozhodnu se však boj odložit. Zabručím a odjedu na hřbetě koně zpět do stájí. ,,Tady budeš mít alespoň chvíli klidu," řeknu mu. Pokud nemá v korytě dostatek vody, tak zavolám stájníka a v případě, že ani ten nebude okolo, tak dojdu pro vědro sám.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
"Chceš tedy po mně, abych zlikvidoval ty karavany směřující ze Samoty? A koho jsou ty, které směřovali z Riftenu? ještě jsi mi neřekl, co je to za za zboží."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: „Máš nějaké otázky na zítřejší sněm?“ zeptal se Scipio, aby se změnilo téma a nestála řeč. „Bude tam poměrně dost zdejších rodů a pár vysoce postavených důstojníků legie.“ dodal a poté se k tobě opět otočil.
(více viz. turnaj)

@Vlk: (více viz. tah turnaj - LRho tah)

@Aveline: Potichu jsi vešla, ale zbroj nebyla zrovna dvakrát nejtišší a zaskřípala zrovna v ten nejnevhodnější okamžik. Muž pozvedl hlavu a podíval se směrem k tobě, byla jsi asi pět kroků od truhly. „Přejte si?“ pronesl vlídným hlasem poté co odložil štít. „Mé jméno Ley Rull a vaše?“ odpověděl poté na tvoji otázku.

@SH: „Za chvilku bude finále.. jsme zvědava kdo vyhraje.“ poznamenala zaujatě Rangela, když nastupovali další protivníci. Následovala krátká pauza, protože si protivníci šli navzájem promluvit což nebývá zrovna dvakrát zvykem. Zatím co spolu vedli krátkou konverzaci pronesla Rangela při pohledu na rudovlasou důstojnici, která dělal osobní stráž císaři. „Má pěkně udělaný vlasy, že jo?“ šťouchla do tebe.
(více viz. turnaj)

@Lord Rade: Odvedl jsi koně zpět do stájí. Cestou jsi přemýšlel nad soubojem, ale nakonec jsi myšlenky zahnal a následně ustájil svého koně. Koryto bylo asi ze čtvrtky plné, ale rozhodl jsi se vodu doplnit. Stájník byl zrovna zaneprázdněn příjezdem některého z vyšších pánů, který si taktéž chtěl ustájit svého koně a požadoval pro svého koně prvotřídní péči. Nabral jsi do vědra vodu a vrátil ze do stájí, cestou sis všiml vysoce postaveného pána. Byl to podivný muž, kterému zjevně sebevědomí nechybělo. Oděn byl do lehké zbroje se symbolem svého rodu, kolem krku měl uvázaný symbol rady Starší. Poté co jsi nalil do koryta vodu kůň ihned sklonil svoji hlavu a začal pít.

@Turnaj: Na kolbiště nastoupili dva urození pánové. Na levé straně to byl reprezentant rodu Arteriů a na druhé straně to byl reprezentant rodu Vici. Nezvadli ani neuchopili do svých rukou dřevce a pomalu se rozjeli do kolbiště, prohodili spolu pár slov a následně bylo vidět jak reprezentant rodu Arteriů jede směrem k tribuně ve které stál jeden z důstojníků legie - Generál Lucius Valerius, jeho pohled na muže, který se zrovna dvořil dívce, která stála po jeho boku byl vražedný. Stejně tak pohled muže, který Valeria doprovázel. „Odprejskni Arterie!“ zvolal muž a poté předstoupil před dívku, „Váš rod nemá dostatek vychování?! Nebo co si o tomto činu mám myslet.“ dodal rozhořčeně. Lucius mávl na muže, čímž mu naznačil, že to stačí a poté sám předstoupil před reprezentanta rodu Arteriů, „Belie Arterie, soustřeď se na souboj a užij si ho jen co hrdlo ráčí, protože již brzy to hrdlo dost možná mít nebudeš.“ prohlásil se zakřivenou tváři Lucius a poté se podíval na dívku, „Nigidie, odveď ji.“ rozkázal muži a ten ihned kývl a odvedl dívku kamsi pryč. Belius jen zakroutil hlavou a poté se rozjel na místo kde měl převzít dřevec a dát signál, že je připraven. Oba převzali dřevce a zazněla trubka. Rozjeli se proti sobě, ale nestřetli se neboť Belius zahodil dřevec, sejmul si přilbu a když dojel s koněm na konec ihned z něj seskočil a zamířil pryč z bojiště. Komentující pořadatel ihned prohlásil, „Máme tu zvrat dámy a pánové. Belius Arterius vzdal tento souboj, Flavius Vici postupuje do finále.“

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Vytáhl jsi smotek map a začal si je prohlížet. Vybral sis mapu, který dobře popisovala Cyrodiil. Mapa Tamrielu již nebyla tak podrobná, ale po grafické stránce byla velmi pěkně nakreslená. Dále jsi přistoupil k regálu s magií, chvilku jsi prohledával knihy. Všiml sis, že knihkupec po tobě neustále pokukuje. „Soustřeďte se prosím.“ upozornila jej legionářka, „Eh.. jistě omlouvám se.. stejně si myslím, že je to vše.“ odpověděl jí pohotově, „Vše?“ podivila se legionářka. „Jistě.. jistě, to je vše. Už můžete klidně odejít, mám tu zákazníka, kterému se chci věnovat.“ dodal pohotově a ukázal na tebe. Legionářka, která moc dobře věděla, že jsi její nadřízený a nejspíš bys jí mohl potrestat za to, že neplní své povinnosti trvala na tom, že musí všechno náležitě sepsat.

Kjiibu
(nejedná se o legionáře, ale o ozbrojený doprovod, nejspíš nějaké žoldáky co chrání karavany před bandity) Pohotově vytáhl své dýky a jednu z nich zabodl do nepřipraveného válečníka. Úder jsi směřoval přímo na jeho krk a přetnul mu krční tepnu. Druhý, obrovský redguard ihned sáhl po své šavli. Než však stihl jakkoliv zareagovat stihl jsi mu dýku bodnout do boku, ale nepodařilo se ti ji vytáhnout, protože jsi ihned uhýbal úderu třetího muže, který byl ozbrojen cepem. Pevně jsi stisk dýku a otočil se na muže s palcátem. Chtěl udeřit, ale redguard tě srazil k zemi a několikrát tě prudce udeřil pěstí a následně tě chytl pod krkem. „Tohle byla tvoje chyba!“ křikl. Dýka ti při srážce vypadla z ruky, nedokázal jsi ji nahmatat. Naštěstí sis vzpomněl na dýku, kterou jsi mu bodl do boku. V rychlosti po ní sáhl a vytáhl ji. Redguard zaskučel a zároveň zaklel. Muž s palcátem nemohl zaútočit, neboť mu v útoku bránil redguard, který tě stále ještě jednou rukou držel kolem krku. Dýku jsi mu zabodl do ramene, opět se ozvalo zaskučení. Udeřil jej pěstí a následně jej ze sebe skulil. „Zabij ho! Dělej..“ zvolal redguard držící si krvácející rány.

LordeS
„Jedné zdejší společnosti. Obchoduje prakticky se vším co není zakázaný.“ odpověděl ti překupník, „Od chlastu až po látky a podobný serepetičky.“ dodal. „Jak jsem řekl. Jak se zbožím naložíš je na tobě, prostě je nutný poškodit pověst konkurenci. Což snad není až tak těžký úkol, ne? Tuším, že ty konvoje nejsou moc hlídaný.. ale čekej, že pokud to uděláš častěji posílí ostrahu.“

Tondulín
Při tisk jsi se k jedné ze stěn a vyčkával. Legionář v zelené tóze prošel po schodišti nahoru a následně se postavil na hlídku. „Doufám, že dostanu příplatek.“ poznamenal kdosi z vedlejší místnosti, „Zmlkni. Jestli nesplníme to co nám bylo zadáno dostaneme leda tak čepel do břicha.“ odpověděl mu jiný legionář.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..


Čas do dalšího napsání: 9.4. 2015
Upravil/a Aurelius dne 09.04.2015 17:26
 
Lord Rade
Sednu si někam před stáje a počkám tam dokud nebudu znovu bojovat.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Kjiibu
Obratně jsem vytáhl luk a něž mi redguard stihl zasáhnout úderem, tak jsem mu prostřelil hlavu šípem. „Teď zabiji já tebe.“ Řekl jsem zraněnému redguardovi a podřízl ho. Sebral jsem své dýky, vyčistil vůz od zlata a dalšího pokladu a zmizel ve stínech.
 
SuperHunter
"Má, ale ty máš hezčí." odpovím
 
Leneren
Příjdu blíže k nim "V pořádku, není přece nutné dodržovat předpisy naprosto přesně, že? Pokud se zde vyskytne nutnost, ještě něco doplnit či zaevidovat tak to udělám já. Pokud vám to tedy nebude vadit" obrátím se úsměvem na legionářku
 
scorpioncz
"Nejlepší by bylo kdyby jsi mi řekl co čekat a co tam vlastně budu dělat." zeptám se s úsměvem. "Nejsem si jistý co se ode mne očekává."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Ještě chvíli budu vyčkávat zda se nedozvím další informace o jejich úkolu.
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: Scipio se při tvé otázce pousmál, „Od tebe se toho moc neočekává, budeš jako můj doprovod, aby jsi pronikl lépe do dění v našem rodu a celkově do politiky v Imperial City. Sice se můžeš projevovat, ale moc bych ti to nedoporučoval. Základem všeho je poslouchat a vědět kdy je nejlepší čas zasáhnout, když zasáhneš moc brzo stane se ti to osudným, stejně tak když zasáhneš příliš pozdě. Vlastně je to jako v šermu, akorát politika je bojiště kde místo meče používáš jazyk, ale krev v některých případech teče stejně.“ poté se krátce odmlčel, „Hlavním tématem bude konflikt mezi generály a vývoj války, proto je jsou mimo jiné přizvaní i vrchní generálové. Vysokoskalského jsi už viděl, byl na svatbě.“ opět se krátce odmlčel, „Co si vlastně myslíš o konfliktu mezi Generál Arteriem a Luciem?“ zeptal se a očekával tvoji odpověď.

@Vlk: Vyčkával jsi kdo jako další nastoupí na kolbiště, když k tobě zničeho nic přišel Belius. „Máme problém.“ poznamenal tiše a poté se podíval na tribunu kde stál Lucius. „Mám pocit, že Lucius něco chystá..“ pokračoval, ale dal si pozor, aby mluvil co nejtišeji, ale přitom jsi jej zřetelně slyšel.

@Aveline: Potichu jsi vešla, ale zbroj nebyla zrovna dvakrát nejtišší a zaskřípala zrovna v ten nejnevhodnější okamžik. Muž pozvedl hlavu a podíval se směrem k tobě, byla jsi asi pět kroků od truhly. „Přejte si?“ pronesl vlídným hlasem poté co odložil štít. „Mé jméno Ley Rull a vaše?“ odpověděl poté na tvoji otázku a vyčkával až ty zodpovíš tu jeho.

@SH: „Děkujů..“ usmála se Rangela a pohlédla na tebe, poté se opět otočila a ještě si očima prohlídla vlasy důstojnice a následně sáhla do brašny, „Dáš si svačinu?“ zeptala se a přitom vyndala zabalenou svačinu. Byl to kousek chleba, salám a kousek kozího sýru.
(více viz. turnaj)

@Lord Rade: Posadil jsi se před stáje a odpočíval. Neurvalý šlechtic konečně dosáhl toho čeho požadoval a spokojeně odkráčel směrem k turnaji. Spatřil jsi dvojici mužů jak k tobě běží. „Kapitáne.. běžte se připravit.“ pronesl muž když doběhl až k tobě. „Ede?“ promluvil následně na stájníka, „Potřebovali bychom půjčit jednoho tažného koně.“ pokračoval, Stájník přikývl.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Knihkupec prásknul rukami, „Konečně někdo rozumný!“ zvolal ke stropu. Legionářka se na tebe podívala, „Ano, pane.“ odpověděla. „To co jste mi dovolil zapsat odnesu k zápisu.“ ujišťovala knihkupce, „Nojo furt.. stejně mi to moje knihy nevrátí.“ pronesl podrážděně. Legionářka zasalutovala a odešla z obchodu. Na muži byla vidět úleva, ihned se k tobě s úsměvem otočil, „Budete si přát?“

Tondulín
Vyčkával jsi. V odrazu z jednoho ze zrcadel jsi spatřil legionáře jak nervózně přešlapuje. „Tohle se mi nelíbí.“ zaprotestoval jeden z hlasů, „Zmlkni už!“ upozornil jej hlasitě legionář, kterého jsi viděl v zrcadle. „Dostaneš dobře zaplaceno. Navíc to nikdo neodnese, když to neposerem.“ upozorňoval legionář. „Já vím.. ale i tak, nepřijde mi to správné.“ opět se ozval hlas, legionář obrátil oči v sloup a cosi zamumlal ke stropu. „Mě je fuk co ti přijde správné a nesprávné. Když jsi věděl, že na to nemáš koule neměl jsi souhlasit s tím, že do toho půjdeš!“ pohrozil mu legionář náhle, „Teď zmlkni a připrav se.“
„Pardon.. ale žil jsem v domnění, že jako legionáři sloužíme Císaři a jeho manželce, lidem Císařství.“ oznámil opět nesouhlasně hlas, legionář zpráskl ruce a opět se podíval ke stropu. „Ty vole.. za co?“ vydal ze sebe. „Fajn..“ přistoupil blíž k legionáři, který celou dobu protestoval. Zrovna se převlékal do nějakého potrhaného obleku. „Možná sis to měl rozmyslet dřív než jsi vstoupil do PRAVÉ Osmé legie. Ta pro slabochy rozhodně není.“ ušklíbl se, všiml sis jak rukou sáhl po dýce, kterou měl připevněnou na zádech a následně sní prudce zasadil úder do žeber protestujícího muže. Zaskučel, padl k zemi a následně opětovně zasténal. „Doufám, že ten druhý ví co a jak.“ pronesl nad umírajícím mužem a začal cosi přehrabávat ve skříni.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Podle mě je to zbytečný hašteření, v časech války by takový spory měli jít stranou. Sice jsme nebezpečí od Imperial City odvrhli, ale to neznamená že když nepřítel bude moci, tak že zde nezaútočí znovu." pokrčím rameny "Ale nejsem si jistý čím to vlastně začalo, takže netuším závažnost sporu ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"To mě vůbec nepřekvapuje. Máš nějakou stopu?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Aveline Rivalle" ukloním se "Poslyšte, sire, nezačíná jméno vaší žena na F a nekončí na S?" pozvednu jedno obočí
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
"Sice mám teď skvělou příležitost na jejich zabití, ale potřebuji se dozvědět kdo nebo co je jejich cílem." pomyslím si a počkám až se převlečou do svých kostýmů a pověsím se jim na paty.
 
Lord Rade
Dojdu si pro koně a vyrazím směrem k aréně. ,,Tak pojď, snad se nám bude dařit stejně, jako doposud," řeknu při cestě Bleskovi.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist