Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Pokud se cítíš líp, tak ti to přenechám." řeknu s úsměvem "Držím ti palce!" poplácám ho povzbudivě po rameni a odejdu nahoru tam, odkud jsem to předtím sledoval.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Ve tváři se mi objeví znaky zamyšlení, potom pokračuji "a mohl by jste mi říci více o tomto konfliktu? bohužel neznám všechny informace, což bych zítra potřeboval"
 
Lord Rade
,,Nechci," odpovím a vylezu na koně bez pomoci. Potom napřáhnu ruku k mladíkovi s dřevcem a řeknu, že můžeme začít.
Čísla: 2 a 6

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Rozumím!" Zasalutuju a vyrazím ke stanu Rullů
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
LordeS
"Nepoužívej přede mnou výraz: Dobře by zaplatil, protože pod pojmem Dobře, si představuji skutečně Dobře. Tak o co jde? Třeba bych našel v rozvrhu chvilku."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: Poplácal jsi jej po rameni, popřál hodně štěstí a vrátil se za Scipiem do stanu. Ten ihned po tvém příchodu poznamenal, "Dobrá rána." a poté odstoupil od dřevěné zábrany a přistoupil blíž k tobě. "Nejsem si jist jestli jsem ti to už říkal tobě, nebo Lauraně.." začal, poté se krátce odmlčel a sáhl do své malé brašny vytáhl měděný klíč a podal ti ho, "Klíč od naší vili v Imperial City. Jsi součástí rodiny." usmál se.

@Vlk: (více viz. tah turnaj)

@Aveline: Zasalutovala jsi a opustila stan. Chvilku jsi tápala, který ze stanů je rodu Rullů přeci jen sis neznala jejich znak ani barvu jejich stanu. "Smím se zeptat copak hledáte? Rivalle." ozval se náhle hlas za tebou, když jsi se otočila uviděla jsi Belia v těžké rytířské zbroji na sobě měl i erb svého rodu. Poté se podíval na stan ze kterého jsi vyšla a povídá, "Mimochodem, možná by nebylo na škodu, aby jsme se konečně oficiálně představili. Přijde mi trošku zvláštní oslovovat tak půvabné děvče jako jste vy příjmením a neznat vaše jméno." při těchto slovech se šibalsky usmál a poté napřáhl ruku, "Belius Arterius, jsem bratránek toho sucharského generála co měl na starost váš rozsudek."

@SH: Pokračuješ ve sledování turnaje (více viz. tah Turnaj), "Jen tak.. jen tak." odpověděla ti Rangela a poté se opět zadívala do kolbiště.

@Lord Rade: Odmítl jsi pomoc pomocníků a vylezl na koně sám, převzal jsi dřevec. Pevně se chytil a následně dal signál, že jsi připraven. Jakmile dal protivník signál, že je taktéž připraven zazněla trubka a oba jste se rozjeli proti sobě. Napřáhl jsi dřevec a následně se naměřil na protivníkovu hruď. Ozvala se rána a tvůj úder se podařil, protivník byl sražen z koně (úspěch při obou hodech). Lidé na tribuně zajásali a následně se začal připravovat tvůj další protivník, kterým měl být údajně nějaký vysoce postavený šlechtic. "Ihned vám přineseme dřevec." pronesl pomocník a zamával na svého kolegu, který ti po chvíli přinesl dřevec. "Chcete napít?" zeptal se a podával ti váček s vodou, zatím co druhý stál na druhé straně s dřevcem v ruce.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
"Máte štěstí, že jste narazil právě na mě." usmál se Antonius, "Vzhledem k tomu, že v legii sloužím už nějakých pár let zažil jsem toho tu hodně, tak mám nějaké ty informace." pokračoval poté se odmlčel. Podíval se na tebe a následně se ohlédl, nejspíš proto, aby se přesvědčil, že jste v místnosti sami. "To, že Lucius a generál Arterius jsou rivalové je všeobecně známo a nikdo se tomu ani tak nějak nediví, akorát po tom jmenování Arteria na pozici generála Osmé legie a následně jeho výhra v kandidatuře na vrchního generála dost nakrkla Lucia a ten pak svolal svoje staré známé z legie a utvořil legii, kterou nazval 'Pravá' Osmá legie." odmlčel se, přejel rukou po mapě a ukázal několik pevností, které se připojili k Luciovi. Podle toho jsi poznal, že Osmé legie má teď jen a pouze tři pevnosti z toho jedna je ta, kterou jste nedávno dobyli. "Určitě jsi zaznamenal, že se o našem generálovi říká, že byl na straně Thalmoru ještě dávno před začátkem Velké války. Těžko říct co je na tom pravdy, ale i tak. Kdyby to byla pravda, přece mít v legii někoho kdo měl možnost osobně nastudovat taktiku Thalmoru se může hodit, nemám pravdu? Jenže Lucius se hold s něčím takovým nemůže smířit a hlavně mu Arterius zabil jeho nejmladšího syna." poté se odmlčel a následně opět promluvil až po chvíli, "Moje loajalita patří Osmé legii a jejímu generálovi, kterým je Arterius. Arterius se na rozdíl od Lucia nesnaží vynášet na svého soka špínu, jedná čestně a především se nesnaží uvést Císařství do občasné války."

Kjiibu
Došoural jsi se až k hranicím na kterých tě uvítala legionářská hlídka a nějaká obchodní karavana, která se zrovna po krátkém odpočinku připravovala na pokračování v cestě. Obchodní karavana měla poměrně dost dobrý ozbrojený doprovod a skládala se z trojice vozů. Jaké zboží převáží však netušíš, protože vozy jsou zakryté. Ukazatel, která jsi v dálce spatřil ukazuje směrem k Helgenu a k Falkreatu a poslední téměř nečitelný ukazatel ukazoval směrem k Riftenu.

LordeS
"Věřte mi, že on umí velmi dobře zaplatit." odpověděl překupník, "Je to jeden docela známý Cyrodiilský obchodník a teď se snaží své podnikání rozjet i zde ve Skyrimu a jistě chápete, že konkurence je trochu napřed, protože už má nějaké to zázemí." začal vysvětlovat a poté se krátce odmlčel, když kolem prošel jeden z tvých bratrů zlodějů. "Takže by se mu hodilo, kdyby jsi trochu poškodil pověst jeho konkurence. Zařídil, aby nějaké dodávky zboží nedorazili - když se ztratí málo kdo to bude v těchto temných časech řešit, každý teď řeší problémy v Pláních. Nebo dorazili poničené, však víš co myslím." poté se opět odmlčel a sáhl pod stůl, vytáhl na stůl váček s měšcem, "Je ochoten zaplatit i zálohu, když uspěješ dostaneš trojnásobek." dodal potichu a nenápadně ti podal váček s měšcem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..


Čas do dalšího napsání: 2.3. 2015
Upravil/a Aurelius dne 31.03.2015 21:16
 
Kjiibu
Chvilku jsem pozoroval karavanu a snažil se přijít na nějaký slabiny v obraně. Za chvilku jsem si všiml legionáře co držel hlídku a nevypadal, že by dával pozor. Proplížil jsem se k legionáři a rukojetí dýky omráčil. Položil jsem ho na zem a plížil jsem se k jednomu z vozů. Zadní část vozu byla nehlídaná. Proplížil jsem se k vozu skrze hustou trávu a vlezl do vozu. Přišel jsem k truhle a otevřel jsem jí.
 
Lord Rade
Seberu mu měšec z rukou, zvednu ho nad hlavu a poleju si jím vlasy a tvář. Prázdný měšec mu pak zpustím do dlaní a znovu napřáhnu ruku k dřevci. V hospodě jsem pil dost, pomyslím si.
A asi si mám zase vybrat čísla, tak 3 a 5
Upravil/a Lord Rade dne 31.03.2015 21:31
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
LordeS
"To zní zajímavě, řekni mi o tom víc. Jaké zboží máš na mysli? Můžu si na to vzít parťáka nebo je to jen mezi námi?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"Hmm, to bylo dost dobrý..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Ah, tak. Výborně děkuji vám za všechny tyto informace. Využiji je co nejlépe." V zamyšlení založím ruce a pomalu půjdu do svého pokoje. Sundám si brnění a vezmu si nějáké oblečení ve kterém mohu jít na procházku. Potom si zajdu do nejbližšího knihkupectví
Upravil/a Leneren dne 02.04.2015 23:29
 
scorpioncz
"Děkuji." naznačím úklonu a vezmu si klíč "Je to pro mne velká čest, ale i přes to jsem se neoženil hlavně kvůli tomu, abych byl v rodu, ale protože miluju Lauranu." zakončím řeč a schovám si někam pod zbroj klíč, aby mi nevypadl.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Aveline Rivaille, nedávno odsouzená na smrt" usměju se zatřesu si s ním rukou. "Nevíte kudy ke stanu Rullům?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: "Nikdy mě nenapadlo si myslet, že by sis jí vzal jen a pouze kvůli osobnímu prospěchu." odpověděl ti Scipio, "Akorát mě trochu mrzí, že se toho přeci jen nedožil její otec. Ať už byl jakýkoliv.." dodal trochu ztrápeně a poté se otočil zpět do kolbiště. "Hlavně si pamatuj jedno Škorpiasi: Dodržuj své - naše tradice, dělej svému rodu čest a jméno a hlavně se k němu nikdy neotáčej zády. My pak budeme tvojí oporou, tvojí pomocí, podporou a lidmi na které se můžeš spolehnout. Tyto slova se v našem rodu předávají už dlouho, jednou je předáš svému zeti, tak jako jsme je já teď předal tobě."

@Vlk: (více viz. tah turnaj - LRho tah)

@Aveline: Potřásli jste si rukou, "Tak to vás rád poznávám." usmál se a poté ti ukázal na poslední stan s bledě fialovou barvou, "To je stan rodu Rullů." pravil a následně se otočil zpět na tebe. "Ještě než půjdu - povinnosti mě volají - tak ti dám drobnou radu. Nezmiňuj se moc o tom, že jsi byla obviněná z vraždy. Někteří lidé by toho mohli zneužít proti naší legii." pronesl tiše a poté odkráčel k vstupu na kolbiště.

@SH: Pokračuješ ve sledování turnaje (více viz. tah Turnaj), "Jen tak.. jen tak." odpověděla ti Rangela a poté se opět zadívala do kolbiště.

@Lord Rade: Sebral jsi váček s vodou, vylil jej na obličej a následně jej vrátil zpět pomocníkovi. Nasadil si přilbu a sáhl po dřevci. Pozvedl jej a dal tak signál k připravenosti. Protivník taktéž naznačil, že je připraven a rozjeli jste se proti sobě. (první hod byl neúspěšný) protivník tě zasáhl dřevcem do štítu, ale i tak jsi stihl zasadit úder (druhý hod úspěšný padla - 5) a svého protivníka zasáhl. Protivník však v sedle vydržel a ihned se zařadil a dal signál, že je připraven na další pokus.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
"Eh.. tak dobře, jak myslíte. Nemáte zač." poznamenal Antonius, který chtěl nejspíš pokračovat, ale nedal jsi mu příležitost. Nakonec však promluvil, "Kvestore, ve čtyři hodiny buďte zde. Budu vyžadovat vaši přítomnost." poté tě nechal odejít. Vrátil jsi se do svého pokoje, svlékl si svoji zbroj a převlékl se do obyčejného oblečení. Byla to příjemná změna sundat si ze sebe těžkou legionářskou zbroj a mít na sobě opět obyčejné oblečení. Když jsi byl převlečen vyšel jsi z pokoje a pokračoval ven z kasáren. Následně prošel několika ulicemi, většina obchodů byla poničená a některé vypadali dokonce vyrabovaně. Ti jejichž majitelé byli na živu se snažili zachránit to co z nich zbylo. Právě v jednom z knihkupectví postávala legionářka, která zrovna cosi řešila s majitelem. "Klidně se tu rozhlédněte.." pronesl stařičký majitel poničeného knihkupectví když jsi vešel do poničeného obchodu a poté se opět věnoval legionářce. Knihy byli sice porovnané v dřevěných skříních, ale bylo na nich vidět, že nejsou srovnané tak jak by měli být. Knihy pro mágy se váleli v poličce s knihami určenými pro bojovníky a kniha, která dokonce popisovala polohy se nacházela uprostřed knih pro alchymisty.

Kjiibu
Poté co jsi zalezl do vozu na tebe čekalo nemilé překvapení. Spatřil jsi truhlu a trojici mužů jak na tebe překvapeně zírají. Všichni byli ozbrojeni - nejspíš se jedná o ochránce konvoje.

LordeS
"O zboží se prozatím nestarej, to není podstatný. Stejně ho zničíš, nebo ukradneš a pak rozprodáš podle svých potřeb, takže i tak to bude pro tebe mít nějakou tu výhodu." ujišťoval tě překupník, "Podstatné je, aby zákazníci konkurence začali pochybovat. Když si vezmeš parťáka počítej s tím, že se budeš muset nejspíš o svoji odměnu rozdělit - já proti tomu nic nemám a známí asi také nic mít nebude, pokud si vybereš někoho na koho je spolehnutí." poté se odmlčel, "Tak co, plácnem si?"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..


Čas do dalšího napsání: 4.4. 2015
Upravil/a Aurelius dne 05.04.2015 00:45


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
Kývnu, že jsem připraven znovu udeřit. Zlověstně se mi sevřou obličejové rysy. Zakřičím: ,,Talosi!" a popoženu koně k co nejvyšší rychlosti.

Čísla si nechám stejná.

Upravil/a Lord Rade dne 03.04.2015 01:04
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"To u mě nehrozí, jsem dost loajální. To s jejím otcem mě též mrzí, pamatuju si ho jako dobrého válečníka a mága."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
LordeS
"Pokud je v mé moci, se o to postarat... Dobrá tedy!" natáhnu ruku na spodního placáka. Pokud mne plácne, odpovím "Myslel jsem tu zálohu." "Tak o co a koho jde?"
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Mopidu
Ukážu palec hore "Ano, pane", potom půjdu prozkoumat ten stan s neuvěřitelně přitažlivou barvou
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
Začnu to místo obcházet a najdu si mapy Tamrielu, knihy o politické situaci a knihy o právě probíhající válce. A také se podívám kolik u sebe mám Septimů
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: "Ano, jako válečník a mág byl skvělí. Ovšem jako člověk zklamal na plné čáře." odpověděl ti Scipio, "Tíží mě to takto říkat.. jako dítě byl fajn i jako bratr. Ale jako správný a čestný Vici selhal." dodal zarmouceně a upřel svůj zrak na kolbiště.

@Vlk: (více viz. tah turnaj - LRho tah)

@Aveline: Zamířila jsi ke stanu. Opatrně jsi nakoukla dovnitř. Uvnitř to vypadalo skoro totožně jako u stanu Calů, akorát byl stan prázdný, alespoň se to na první ohled zdálo. Po chvilce prověřování jsi zpozorovala válečníka hlídajícího nějakou truhlu. Byl zaneprázdněním drhnutím svého štítu a tak truhlu zjevně moc dobře nehlídá. Stolek s korespondencí je kousek od vchodu do stanu.

@SH: Pokračuješ ve sledování turnaje (více viz. tah Turnaj), "Jen tak.. jen tak." odpověděla ti Rangela a poté se opět zadívala do kolbiště.

@Lord Rade: Zařval jsi a rozjel se na signál proti svému protivníkovi. Ozvala se rána, dřevec se zlomil a tvůj protivník se zařehtáním koně spadl. Dav diváků opět radostně zvolal. Jeden z pomocníků k tobě přiběhl a povídá ti, "Můžete si odpočnout. Teď jste bojovat Kvestor Arterius." a ukázal na válečníka v těžké zbroji s přilbou nasazenou na hlavě. Všiml sis znaku, který měl na zbroji. Trochu ti připomněl symbol v onom opuštěném domě, kde jsi přišel o svého zástupce.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Začal jsi obcházet místo. Mapy jsi našel srolované u pultu, vypadali nedotčeně. "Každá z nich je po sto Septimech." zvolal na tebe prodavač. "Věnujte se mi! Když s vámi mluvím." sjela ho ihned legionářka a pokračovala v zápisu. "Oh.. pardon." vydal ze sebe muž a přitom po tobě koutkem oka neustále koukal. Politické knihy a cokoliv co by pojednávalo o současné bitvě jsi nenašel.

Kjiibu
Poté co jsi zalezl do vozu na tebe čekalo nemilé překvapení. Spatřil jsi truhlu a trojici mužů jak na tebe překvapeně zírají. Všichni byli ozbrojeni - nejspíš se jedná o ochránce konvoje.

LordeS
Plácli jste si. Překupník se usmál, "Následuj mě. Tady je moc rušno." pronesl tiše a vstal od stolu. Do ruky bafl svůj korbel s pivem, sešel z dřevěného mola a zastavil se až v místě kde byl klid a nikdo na vás z baru a mola neviděl, protože vás kryla řada poskládaných sudů. Překupník sáhl do svého kabátu a vytáhl zmuchlanou mapu Skyrimu na které byli zaznamenané cesty jednotlivých karavan. První směřovala z hranic přes Helgen do Bílého průsmyku a následně pokračovala až do Riftenu, druhá karavana rovněž projížděla přes Helgen, ale její cesta mířila přes Falkreath do Markarthu. "Tohle je pohyb našich karavan." oznámil a následně opět sáhl do kabátu a vytáhl podobnou mapu, která byla snad ještě v horšímu stavu a rozložil ji na jednom z vík od sudu. Spatřil jsi cesty, které směřovali ze Samoty do nejrůznějších koutů Skyrimu. Dvě karavany dokonce směřovali i do Riftenu u nich překupník poklepal prstem a povídá, "Tady začneš." poté přejel prstem až na Bílí průsmyk, "Tady se teď asi tak nějak přibližně jedna z nich nachází. Druhá je.. druhá je.." začal a prstem jezdil nad mapou dokud nenalezl Ivarův dvůr.
(tah prošel úpravou dne 5.4. 2015 v 14:44)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..


Čas do dalšího napsání: 6.4. 2015 - Přesunuto na 7.4. 2015
Upravil/a Aurelius dne 06.04.2015 22:04


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist