Naga: Yop já myslel že jsi psal že jsi to koupil ale nřš. No oni rodiče jsou kompl maniaci tak je samozřejmostí že si předobědnali CHIP Každopádně se na to musím někdy znovu kouknout snad to konečně pochopím, avšak nikdy není nad opravdovou kapelu avšak chápu že v dnešní době je to samej rádoby DJ či skladatel co vyrobí DUC DUC DUC zvuky a všichni jsou z toho na párty odvaření proto není zas tak lehké najít lidi co by měli zájem s vámi hrát stejný styl hudby
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Ufff... Konečně se tu lidé přestali bavit o malbě. Myslím, že se mě a Mikovi ulevilo
Mimochodem Nago, kde je ten tvůj první skládací pokus a v čem to děláš? Možná bych ti mohl něco doporučit, páč brácha má v tomhle sortimentu celkem přehled
@Whirt: Úplně první? Už ani nevím Je tu někde zahrabaný. Každopádně ten druhý (poslední ), je někdy na předchozí straně
Jo, za doporučení bych byl rád.
@Mett: Tak samozřejmě. Možná se mi poštěstí a do jedné kapely se dostanu, ale to se ještě uvidí. Každopádně v plánu by to zatím bylo. No a tohle skládání, to je jen tak pro radost a osobní potěchu.
EDIT: @Whirt: Tak teď už na před-předchozí straně
Upravil/a nagasadowcz dne 01.09.2013 14:17
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Whirt: Já bych tam ještě dal tykadla, nebo něco podobného po stranách hlavy. Mám totiž pocit, jako by tam něco chybělo. Ovšem jinak je to tradičně super.
Používám Magix Music Maker
No a co na to dílko říkáš? Klidně sem s kritikou, vím, že je to zatím o ničem, právě proto se mi budou hodit připomínky.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, víš, že nevím. Prostě táta přišel, jak maj takovej ten přípravnej tejden, s tím, že nám domluvil jinou třídní a že začíná celá škola, krom prváků až takto pozdě. Nejdřív, že prej 16.9. a teď dokonce takto.
Netuším proč, možná je to tím, že mě shledali maximálně AWESOME a rozhodli se prodloužit prázdniny, a nebo tím, že budou nejspíše protáhlá maturitní řízení + dálkoví studenti... no, hovadiny.
Sklandál .... všichni školou povinný by měli pěkně zejtra nastoupit a rovnou si napsat nějaký opáčko, jestli se jim náhodou přes prázdniny všecko nevykouřilo z palice ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.