Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"To je těžká? no dobře ... sice se v tom asi nebude moct dt tak usakovat ale budiž." Prohlédnu si co to je za zbroj, jako jakej materiál a tak, abych věděl na čem přesně jsem. Pak kývnu na tribunu a opatrně se zeptám "Myslel jsem že ... ty souboje jsou jen jako ... ne na život a na smrt ... pokud to je takhle tak bych asi raději odstoupil ... nebylo by moc super kdybych ve dni naší svatby třeba ... co já vím umřel." zeptám se a pohlédnu na dvě mrtvoly co tam ležej. "Ale magie se teda používat smí?" ještě se zeptám a začnu věnovat dění v aréně více pozornosti.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Jídlo bude potom. Až po mým..." polknu "přípitku..."
"Nicméně, pokud jsem to dobře pochopil, ty máš bejt moje první rekrutka? Je to tak, Belie?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
,,Turnaj..." vyhrknu a vyběhnu ven z hostince k tomu stánku kde jsem se zapisoval.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Tondulin
"Má v sobě jed a dochází mu síly, stačí to zdržovat Aedane." připomenu si. "Opravdu krásný proslov, jsem z toho úplně na měkko." Usměju se. "Nechci tě zabít kvůli politice, nebo kvůli svému osobnímu prospěchu jak stále opakuješ. Ublížil jsi mým přátelům to je ten jediný důvod." řeknu nahlas, aby mě všichni slyšeli a mezitím se kouknu jak daleko jsou ode mne Nataliovi meče. "Mimochodem přece jenom bez takových bastardů jako jsi ty bude boj proti Thalmoru lehčí a celkově svět bude hezčí místo ne?" Znovu se usměju a připravím se na útok.
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter a Tondulín
@Škorpias: "Tohle je souboj na život a na smrt." odpověděl ti Scipio. "Turnaj ještě nezačal, ale neboj se. V turnaji se nebojuje na život a na smrt.." dodal, aby tě uklidnil. "Občas se sice stane, že někdo přijde o život.. ale to se stává jen zřídka."

@Vlk a Aveline: Odebrali jste se k Beliovi a Seraně, který se dívali do bojiště. Belius se otočil na Vlka a přikývl. "Asi jo, to je mezi tebou a Artem. Do toho jsem se já nemontoval." poté se odmlčel. "Je fakt, že on toho Arterius nikdy moc neříká a většinu věcí ti řekne až na poslední chvíli a postaví tě tak před hotovou věc." dodal.

@Aedan: "Já, že jsem bastard?" zvolal Arterius uraženě, "Bojuji za říši, oddaně jí sloužím i císaři a císařovně - dal jsem přísahu! A přes to jsem bastard?!" křikl, poté se otočil a pevně stisk runu. "Já svoji přísahu nikdy neporušil. NIKDY! Ty jsi se vzepřel a postavil se, proti svému generálovi, zřekl jsi se přísahy a proto jsi zrádce!" křikl znova a přitom mu na čele vyběhla žilka. "Kam si myslíš, že se dostaneme, když se budeme vraždit mezi sebou?! Místo toho, abychom válčili proti společnému nepříteli? NIKAM! Garrus a Natalius si svůj osud zvolili sami, já jsem s nimi bojovat nechtěl. Nebo si myslíš, že mi to dělá radost vzít pár dalších životů?!" pokračoval a pevně stisk i své kladivo. "Aedane Ervine! Nyní ti dávám poslední možnost - poté tě čeká stejný osud jako všechny mé nepřátele." dodal. Zaujal jsi útočný postoj a připravil se k útoku. Arterius mezitím zamumlal nějaké zaklínadlo jeho runa se rozzářila a on ji namířil na tebe, nestihl jsi utéct, protože kouzlo bylo plošné a zasáhlo a ozářilo oranžovým světlem vše v dosahu několika metrů. Arterius si poté runou udeřil do hrudi a následně jsi pocítil páčivou bolest na čele, poté ti všechno zmizelo před očima, všiml sis, že i on se skácel k zemi.

Aedanův tah


@SH: (sleduješ souboj - viz. Aedanův tah - ale ne spoiler!)

hRDLA
Rozeběhl jsi se pryč z hostince, zamířil na trh kde byl předtím stánek. Dvojice legionářů tě odkázala rovnou na místo turnaje. Zamířil jsi na místo kam ti řekli a spatřil v bojišti generála Osmé legie a nějaké dalšího muže, který k němu kráčel. V bojišti leželi dva mrtvý a generál vypadal jako by měl dost, opíral se o své kladivo a v ruce držel podivný kámen. Císařovna i Císař seděli na tribuně, Císařovna vypadala jako by souboj už dávno zarazila, ale císař měl jiný názor. I rudovlasá důstojnice Penitus Oculatus vypadala vyděšeně, když viděla kráčet onoho muže ke generálovi. Na tribuně byli dále i další generálové. První kdo ti padnul do oka byl Lucius - generál s hákem místo jedné ruky.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
"Dobrá." vydal ze sebe Tribun. "Můžete jít." řekl ti Amragor a poté se vydal k Tribonovi a cosi spolu začali řešit, ale to už jsi neslyšel, protože jsi mířil pryč z budovy. Zamířil jsi k mrtvým tělům a začal je ohledávat, sebral jsi zdobenou elfskou dýku a připnul si jí i s pouzdrem k opasku.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"To je uklidňující ..." začnu si navlékat tu zbroj, přičemž se otočím na Scipia "Mohl by jsi mi s tím prosím tě pomoci? zbroj jsem na sobě měl snad ... jednou. A stále sjem si nezvykl na ty přezky ..." řeknu mezitím, co se budu snažit se nemotorně do toho obléknout.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Připravím se na cestu, nevím jestli na to mám právo, ale pokud jo tak sebou vezmu pár legionářů, ne více než 5. Vezmu koně a vyrazíme k IC
 
Mopidu
"Co je po téhle bitce na programu?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Huh, celej Arterius..."
Odpovím Aveline:
"No, potom by měla být večeře, na kterou budu muset vymyslet proslov, protože jsem svědek. Potom se budou předávat dary... a potom nevím. Pokud odoláš mému šarmu, tak ti asi budem muset najít místo na přespání."
"No, a pokud se ptáš na POTOM, tak já na příkaz zeshora zakládám novou jednotku vrahů pro Legie." řeknu trochu potišejc a pak se úplně nakloním k Aveline (neručím za Vlka, pokud oči budou koukat do výstřihu, neberu za to zodpovědnost Grin) "Krycí název je zatím 'Nudapláž'"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Drahý pane, vy jste s prominutím ta nejdivnější osoba za dnešk" zvednu jedno obočí "Jak vás mám vůbec oslovovat? Kapitáne? Veliteli.... heh, pardon, ještě jsem u jednotky nebyla" zsměju se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Kapitáne zní dobře, líp jak Veliteli. Lidi mi říkají 'Vlku', páč je to moje přezdívka. Jinak se jmenuju Curalius Vihner ale hned po Vlkovi mi lidi nejčastěji říkají 'ty sprostý hovado' 'sprosťáku' 'perverzáku' nebo nejvíc 'úchyle' Už jsem si zvyknul." pokrčím rameny.
"Jinak, za tou divností si stojím, jediná moje vlastnost kterou ani nechci změnit. A říkat mi můžeš jak chceš, třeba příjdeš na něco originálního."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Dobře kapitáne, zapíšu si to" zasměju se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Zeptám se někoho u mě jestli už turnaj začal.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
LordeS
Opatrně se protáhnu a budu se dívat za Velmistem do pokladnice. Po chvilce vylezu z postele a vydám se pro nějakou snídani.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter a Tondulín
@Škorpias: Scipio se podíval na Flavia, Flavio kývl a poté ti vyrazil pomoci. "Neboj se švagře. Dostaneme tě do zbroje." usmál se a pomohl ti obléknout si zbroj, přitom ti vysvětlil jak se zbroj obléká a na závěr dodal. "Neboj se, když budeš odcházet do boje tak ti bude zbroj pomáhat oblékat tvoje žena."

@Vlk a Aveline: Belius se při poslouchání Vlkových přezdívek usmál. "Účastníte se turnaje?" zeptal se Belius Aveline a poté pokračoval, "Jestli ne a chcete se účastnit tak támhlec se dá zapsat." přitom ukázal na malý stánek s frontou.

@Aedan:
Aedanův tah


@SH: Souboj nijak nepokračuje, kvestor i generál leží na zemi ozáření podivným kouzlem. Císař i Císařovna vyčkávají co se bude dít. Stejně tak i přítomní na tribuně, akorát generál s železným hákem místo jedné ruky nervózně kohosi vyhlíží. Rudovlasá důstojnice taktéž vypadá nervózně a neustále sleduje bojiště.

hRDLA
"Ne." odpověděl ti přihlížející, "Turnaj začne po souboji, ale těžko říct jak dlouho ještě bude trvat." dodal a přitom pokrčil rameny.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Jakožto kvestor máš právo velet malé skupince legionářů, můžeš taktéž velet průzkumným misím o kterých však později musíš sepsat hlášení a předat ho svému nadřízenému.
Svolal jsi skupinku pěti legionářů, dal jim pár minut na sbalení svých věcí a následně vyrazil na koni s doprovodem k Imperial City. Cesta vám bude trvat 4 příspěvky, ovšem můžeš si během cestování promluvit s jakýmkoliv legionářem, který tě doprovází.

LordeS
Opatrně jsi se protáhl. Velmistr s doprovodem vešel do pokladnice a po chvilce přehrabávání truhel se vrátil s nějakou pozlacenou soškou, kterou položil na svůj stolek a začal cosi vysvětlovat zlodějům. Vstal jsi, oblékl jsi se a vykročil k Rozbitému džbánu. Několik bochníků chleba leželo na stolku společně se salámy, sýry a nějakými kusy zeleniny.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 08.02.2015 18:03
 
scorpioncz
"Nejsem si jistý jestli to Laurana umí, pece jen jsme přeci jen oba mágové ..." řeknu s úsměvem "Pokud budu v boji tak spíše oblečen v róbě bojového mága ... aspoň myslím ..."řeknu a pak si začnu sám sebe představovat oblečeného v těžký zbroji jako kupu železa, zakroutím odmítavě hlavou nad tou myšlenkou a vyženu jí z hlavy.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Asi bych se tam taky měl zapsat, co? Nebo si mě tam už zapsal?"
Pokud mě tam Belius nezapsal, jakože teda asi zapsal, tak se tam půjdu zapsat sám.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Aby mi někdo jen tak ze srandy rozbil nos? No, ostatně proč ne" půjdu se zapsat taky
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
No tak budu sledovat souboj.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Leneren
Promluvím si postupně se všemi legionáři o tom odkud pochází a podobně a zkusím je zároveň povzbudit
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist