Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
hRDLA
Obřad, super. Pomalu se odeberu k okraji chrámu a pozoruji sortu lidí co jde dovnitř.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Cokoli to je to opatrně zvednu a schovám za záda. Pak se podívám na svůj masterpiece na zdi "Mě se můj výtvor docela líbí, nečekala jsem že bude tak přesný"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
Budem hrát dokud tam bude dost lidí
 
Tondulin
"Tak se pomalu přesunem ne?" odpovím Beliovi, předám někomu velení nad tržištěm a půjdu směrem na obřad.
 
Leneren
Kouknu se po nějáké skupině hezkých legionářek, přinejhorším se spokojím se skupinou legionářů, ale pokud se tak stane tak si zklamaně povzdechnu. Jakmile je najdu vezmu je za sebou se slovy "Pánové a dámy, následujte mě, jdeme si pro věčnou slávu! Asi u sebe nemáte dynamit co?" a pomalu vyrazíme přes hradby k hlavní budově, zabíjejíc/zotročujíc/mučíc/ničíc/vymazajíc z povrchu zemského každého kdo se nám postaví. Také změním svůj bojový styl a v jedné ruce budu používat meč a v druhé led. kopí. Nebudu ho nutně mít vyvolané celou dobu, ale budu ho vyvolávat a měnit jeho délku podle situace a mého stavu
 
BadWolf
"Dobře, dobře. Už jdu." koupím sekeru a půjdeme.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW, Tondulín a hRDLA
@Škorpias: Zaběhl jsi do jedné z postranních uliček. Urychleně se převlékl a vrátil se zpět k Flaviovi. Ještě jsi se pro jistotu zkontroloval zdali máš vše a jestli máš roucho patřičně upravené - stejně tak i účes. Před začátkem davu, který stál tak, aby bylo možné s klidem projít do chrámu jsi spatřil otce. Legionáři postávali opodál a hlídkovali, stejně tak i místní stráže a Penitus Oculatus, který stáli u vstupu do chrámu. "Tak synu.. tvůj velký den nastal." řekl hrdě otec a poplácal tě po zádech. "Dál už to spolu asi zvládnete." konstatoval Flavius a pokračoval dál. Zastavil se až u vstupu a začal pouštět do chrámu jen a pouze lidi s pozvánkami a nebo lidi na seznamu.

@Vlk: Zaplatil jsi sekeru a poté se odebral ke chrámu. Chrám byl velmi dobře střežen. Legionáři stáli na svých stanovištích, stejně tak i členové Císařovi ochranky a místní stráže. Dav lidí stál tak jak jen jim to legionáři umožňovali. Vstup do chrámu byl hlídán dvěma bojovníky Penitus Oculatus. Přidal se k nim i Flavius, který začal pouštět dovnitř jen a pouze lidi, kteří se prokázali pozvánkou, nebo byli na seznamu pozvaných. Opodál jsi všiml Belia a Aedana (Tondy).

@Elessar: Odebral jsi se k chrámu. Dav lidí vyčkával na svatebčany a na příchod samotného císaře a císařovny. Legionáři je drželi opodál, aby byla cesta ke chrámu průchozí bez menších problémů. Dva bojovníci z Penitus Oculatus stáli u vstupu do chrámu a v jejich blízkosti stál mladší muž, který pouštěl lidi s pozvánkami nebo ty šťastlivce co byli na seznamu pozvaných.

@Aedan: Belius kývl. Předal jsi velení jednomu z legionářů a vykročil k chrámu. Prodrali jste se davem a spatřili muže jak pouští lidi do chrámu podle pozvánek nebo seznamu, který drží v ruce. "To je Flavius Vici. Bratr Laurany." poznamenal Belius, "Slouží ve Čtvrté legii. Pod generálem Tulliem." dodal. Všiml sis Vlka, který stál nedaleko v přítomnosti nějaké mladé ženy v hezkých šatech.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Opatrně jsi sebrala to co spadlo imperiálovi a schovala to za záda. Vypadalo to jako nějaká sponka, ale na sponku byla poměrně dost velká. Generál mezitím povídá stráži. "Máte odvahu. Spát ve věznici ve které se nachází takhle děsně nebezpečná a šílená vražedkyně." v jeho slovech byla slyšet ironie. "Já- omlouvám se.. generále." vydal ze sebe stráž a podíval se směrem k tvé cele. "Nevěděl jsem, že je šílená.. a že je to vražedkyně." pokračoval zděšeně. "Já vám to věřím." usmál se generál a poté se zahleděl do stropu. "Ale být vámi tak nespím. Slyšel jsem, že svým obětím uřezává hlavy, pije jejich krev a následně sní jejich oči a vnitřnostmi pomaluje místnost vzkazy. Řekl jsem vám to přesně tak jako mi to citoval kvestor Belius." řekl generál s úsměvem a poté vykročil ke schodišti. "Už spát nebudu.. generále. Chtěla jídlo." pohotově zvolal stráž. "To věřím, že neusnete." usmál se a poznámku o jídle zcela ignoroval a odešel po schodišti nahoru. Stráž se opatrně přiblížil k tvé cele, zkontroloval co děláš a pak se podíval na nákres na zdi. Hlasitě polkl a vrátil se zpět ke svému stolu. Bylo slyšet šoupání, takže stůl nebo něco jiného přesunuje.

Leneren
Začal jsi se skrze hradbu probíjet k hlavní budově pevnosti na které vysela vlajka Thalmoru. Válečníci ustupovali, ale postavili se na odpor až v jedné z věží, která vám zablokovala cestu k budově. Zatarasili za sebou vstup a vyčkávali jak budete reagovat. Dorazil jsi posledního válečníka, který se opozdil a nestihl se dostat k věži. Trojice legionářů, která tě následovala se otočila směrem k tobě. Tribun bojuje a opačném konci společně se svými legionáři.

SuperHunter
Pokračovali jste v hraní dokud k vámi lidé chodili a všímali si toho jak hrajete. Poslouchali a občas něčím přispěli. Poté se však hlavní dav vydal ke chrámu, kde vyčkával na svatebčany a na zahájení svatby.

LordeS
"Tobě asi ne." zasmála se. Zaplatil jsi a poté se odebrali do cechu. Uvnitř cechu panoval klid. Velmistr již spal a stejně tak i většina ostatních. Akorát Džbán žil opět životem.

Khajiit
Přešel jsi hranice mezi Cyrodiilem a Skyrimem. Ihned tě přivítalo nelítostné počasí. Pokračoval jsi dál po cestě na svém věrném a však starém oři (jméno si můžeš vymyslet). Dorazil jsi až k rozcestí, když jsi v dálce spatřil několik banditů, kteří okrádali jeden z vozů. Válečník, který měl vůz bránit čelil přesile. Nikdo o tobě zatím neví a navíc o vůz se bojuje směrem, který ty jet nepotřebuješ.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.01.2015 21:57
 
Leneren
Počkat, co?! Ono to patří Thalmoru, doprdele to mi nikdo neřekl! Meh, nevadí Podívám se jestli tribun nebo někdo nepotřebuje pomoc, kdyžtak pošlu své legionáře jim na pomoc. Mezitím se otočím na Thalmory a zkusím s nima prohodit pár slov "Tak co, jak to jde chlapi? Asi nanic, když vás tu masakrujeme a tak, že? No jo no, život stojí za pytel. Jestli chcete můžem pak zajít do hospody!"
 
Mopidu
Otočím se a sednu si schoulená do rohu, obličejem do zdi aby na mě neviděl a podívám se co že jdem to obdržela
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
"Nepůjdem se mrknout ke chrámu ?"
 
BadWolf
"Eee... máme pozvánky?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
"Dneska byl dlouhý den, že? Ráno snad bude lépe a doufejme, že vymyslíme dobrou výmluvu pro naší dnešní noční aktivitu. Jdu spát. Dobrou noc." Pokud nebude Alexia nic namítat, odebéřu se na svou postel a ponořím se velmi hlubokého spánku až do rána.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Tondulin
Budeme postupovat dále k Flaviovi.
 
scorpioncz
"Už se nemůžu dočkat, jdeme? ať na nás kdyžtak zbytečně nečekají ..." řeknu s úsměvem a vydám se kupředu přímo do chrámu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Khajiit
Rozhodnu se členům ochranky pomoct. Rozjedu se s Úskokem a za jízdy banditovy utnu hlavu. Seskočím z Úskoka a vrhnu se do boje.

Walk with the shadows!

Buď zloděj i ty! Nejsladší pěníze jsou ty, které nejsou poctivě vydělané.

https://lh3.googleusercontent.com/-v3ElAownZPQ/VLrXQ3mit5I/AAAAAAAAAMQ/Av--jxOeoUQ/w964-h542-no/the_saddest_khajiit_by_darrengeers-d70eql2.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW, Tondulín a hRDLA
@Škorpias: Vydal jsi se ke chrámu. Otec nic nenamítal a šel těsně za tebou. Flavius vás bez problémů pustil dovnitř a poté pokračoval dál ve své práci. (více viz. společný tah)

@Vlk: "Nemáme, ale jsme na seznamu pozvaných." usmála se Serana a poté tě dovedla až k Flaviovi. Ten koukl koutkem oka do seznamu a poté vás pustil dovnitř. Ihned jsi spatřil Škorpiase s jeho otcem. (více viz. společný tah)

@Aedan: Postupoval jsi společně s Beliem až k Flaviovi. Flavius se ani nedíval do seznamu pozvaných když vás uviděl a okamžitě vás pustil dovnitř. Uvnitř jsi spatřil Škorpiase, Vlka s ženou, která mu dělal společnost. (více viz. společný tah)

@Škorpias, Vlk, Aedan: Uvnitř chrámu bylo již několik pozvaných hostu. Po pravé straně stáli honosně oblečení páni ze zdejších vlivných rodů, ovšem ani jeden z vás je neznal a nikdy před tím neviděl. Jediného koho jste z nich poznali byl Lucius, který nešel přehlédnout díky svému kovovému háku. Těsně vedle Lucia byl Garrus, který byl téměř k nepoznání. Neměl na sobě svoji generálskou zbroj, ale honosnější oblek. Tvář měl zarostlou vousy a vlasy měl další smotané do menšího copu. Na protější straně byla vidět skupinka generálů. Mezi prvními byl nějaký starší bretonský generál, kterého Vlk ihned poznal. Jednalo se o Lewina Falberta (vrchního generála Vysokoskalí). Kousek od něj postával starší černovlasý muž s přísným výrazem na tváři taktéž byl oblečen do generálské zbroje s bílím pláštěm na kterým měl zlatý symbol ve tvaru vavřínového věnce. Dále jste všichni tři poznali generála Deciama. Škorpias si pak ještě všiml přítomnosti onoho mága, který doprovázel Scipia do Kvatchu a ještě blonďaté ženy, která taktéž dělal doprovod Scipio.
(můžete volně komunikovat - svatba započne až dorazí nevěsta, Scipio a Arterius)

@Elessar: Odebral jsi se k chrámu. Dav lidí vyčkával na svatebčany a na příchod samotného císaře a císařovny. Legionáři je drželi opodál, aby byla cesta ke chrámu průchozí bez menších problémů. Dva bojovníci z Penitus Oculatus stáli u vstupu do chrámu a v jejich blízkosti stál mladší muž, který pouštěl lidi s pozvánkami nebo ty šťastlivce co byli na seznamu pozvaných.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Sedla sis schoulená do kouta a pozorně si prohlížela věc co ti připomínala sponku. Skutečně to je nějaká sponka, akorát je o dost větší než obyčejné spony. Rachot náhle utichnul. Otočila jsi hlavu a zpozorovala stráže jak sedí za stolkem a zírá na tebe. Nervózně bušil prsty do stolku a občas se podíval ke schodišti.

Leneren
Prohodil jsi pár slov s posledními válečníky, kteří se nestihli dostat do zatarasené věže. Nikdo ti nic neodpověděl. Legionáři na tebe akorát koukli a poté se podívali na sebe a pokračovali v odstraňování zátarasu. "Možná by nebylo na škodu.. kdyby jste to podpálil." poznamenal jeden z legionářů.

SuperHunter
"Můžeme." kývla Rangela. Sebrala vše co mělo nějakou hodnotu a poté jste vyrazili k chrámu. Před chrámem stál dav lidí, který vyčkával na příchod císaře, císařovny a především na novomanžele. Vstup do chrámu hlídkují dva členové Penitus Oculatus společně s nějakým mužem, který kontroluje pozvánky a seznam pozvaných.

LordeS
"Dobrou noc." usmála se Alexia a poté zamířila ke Džbánu nejspíš prodat to co si nesla z hostince. Odložil sis všechny nepotřebné věci a ulehl do své postele.
(spíš - 1. příspěvek)

Khajiit
Rozjel jsi se. Projel jsi kolem bandity a švihem meče mu uťal hlavu. Druhý bandita se ihned ohlédl a toho využil válečník, udeřil jej pěstí a následně zasadil smrtelný úder mečem. Seskočil jsi z koně a vrhl se proti banditovi, který zrovna držel jakou si ženu za ruku a snažil se jí zmocnit. Podíval se na tebe, odhodil ženu a sáhl po svém kulatém štítu. Zazubil se a prudce mávl svojí sekerou. "Chceš bojovat?! Tak pojď ty chcípáku!" zvolal a udeřil sekerou výhružně o svůj štít.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.01.2015 17:58
 
scorpioncz
Rozhlédnu se "Neviděl jsi Tandila? myslím že sliboval že přijde ..." zeptám se otce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
hRDLA
Zkusím se dostat blíž k davu a nenápadně se zaposlouchat abych zjistil čí to svadba vůbec je.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Khajiit
Ihned sem začal s tím mizerným banditou bojovat. Švihal jsem mečem, kryl se a cenil zuby jak to jen šlo. Jen tak koutkem oka jsem se rozhlédl okolo sebe, aby jsem zjistil kolik banditů ještě zbývá. Když jsem se rozhlížel, neviděl jsem už žádného. Odskočil jsem od bandity, tasil luk a prostřelil mu hlavu šípem.

Walk with the shadows!

Buď zloděj i ty! Nejsladší pěníze jsou ty, které nejsou poctivě vydělané.

https://lh3.googleusercontent.com/-v3ElAownZPQ/VLrXQ3mit5I/AAAAAAAAAMQ/Av--jxOeoUQ/w964-h542-no/the_saddest_khajiit_by_darrengeers-d70eql2.jpg
 
Leneren
Zatvářím se co nejmoudřeji dokážu !Ano, vskutku máš pravdu.Nechtěl jsem vám to prozrazovat, ale celou dobu jsem sbíral své magické síly, abych mohl použít co nejsilnější ohnivé kouzlo. To, jak jsem na ně mluvil byla jenom past!" Potom nechám všechny aby ustoupili na stranu a použiju své nejsilnější ohnivé kouzlo. A jakmile skončí tak ještě jednou. Sichr je sichr
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12732 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist