Přijdu domu v 5 pojedu, pak pojedu na kolo, to je tak na max hodinu pak to dám instalovat a mezitím si půjdu zaběhat tak se tam dostanu někdy kolem půl 7.
Mopidu napsal:
Dnes jsem byla u doktora...prej už rostu normálně...ale v dospělosti budu mít jen 158 cm teď mám 154.5 jednou trpaslík, vždycky trpaslík
jinak hRDLo, doufám že to s tím Dead Islandem furt platí
z toho si nic nedělej, že budeš o hlavu větší, jak kropící konev. Takových po světě běhá spousta, moje přítelkyně je taky minimálně o hlavu menší jak já Někdo dokonce říkal, že co je malý, to je milý.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
Dnes jsem byla u doktora...prej už rostu normálně...ale v dospělosti budu mít jen 158 cm teď mám 154.5 jednou trpaslík, vždycky trpaslík
jinak hRDLo, doufám že to s tím Dead Islandem furt platí
z toho si nic nedělej, že budeš o hlavu větší, jak kropící konev. Takových po světě běhá spousta, moje přítelkyně je taky minimálně o hlavu menší jak já Někdo dokonce říkal, že co je malý, to je milý.
To mi říkali když jsem býval malej aby mi to nebylo líto
@Mopi: "Jedeme na dovolenou!" "A kde máte Mopi? To ji necháváte doma?" "Ne, ne. Vidíte, sousede, tamhleten kufr? To je ona. Tatínek ji ponese." "To je šikovné... Inu, co je malé, to je milé." Hlavu vzhůru, u holek je to v pohodě. U kluka je to trochu horší, ale taky se to dá. Hlavní je hlava!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Co to to.... Po dlouhé době si tak zapnu The Sims Medieval (hrozná to hra ) a ingame ty postavy vypadaj děsně rozplizle...pak najednou zapnu editor postavy a vypadaj líp jak postavy ingame z The Sims 3... Wadafuq? Tady je porovnání, nalevo má krutá královna z The Sims Medieval v editoru a napravo vlkodlak Rrrroger z TS3 ingame.... EA, co jste zas dosrali?
E: toho divnýho pohledu na psa si nevšímejte, nebylo ublíženo žádnému zvířeti
Upravil/a Mopidu dne 25.04.2013 18:09
hRDLA napsal:
No já se na to ptal a nedočkal se odpovědi... podle mě stále platí ty pravidla co jsme dostali přes PM, ale slibované opatření se nějak nedostavilo
Ligos napsal:
Nikdo (resp. admin) ty pravidla nezrušil, tudíž stále platí. Akorát za jejich nedodržení zřejmě nejsou žádné postihy, ale to už tak bývá, no...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.