Nere - seriálový challenge - taky mám rád znělku z doktora, ale zatím se tomu snažím vyhnout, abych tam všude nepsal o Doktorovi Mimochodem moje nejoblíbenější znělka z doktora (aspoň hudebního doprovodu se týče) je ta z roku 1963
Whirt napsal:
Infernal city - Já bych tomu nějak nevěřil, že je to česky... Každopádně já oba díly mám doma anglicky a oba jsem kupoval z českých obchodů
Naga - No vzhledem k tomu, že všechny Mikovy duše patří mě, tak je jasné kdo vyhrál.
Mike - kdo potřebuje božskost, když má podsvětí 8D
Je to česky. Je tam uveden český překladatel
Upravil/a Parrot dne 29.08.2013 15:20
Tak jsem zpátky lidi!
Měla jsem se fajn, bylo to tam fajné a s bráchou byla sranda jak koukám tak jsem vyhrála (supr ) a teď mi hezky řekněte co se to tu dělo
BTW táta koupil Humble Bundle supe-R, od něj bych to nečekala, možná si teď zahraju Battlefield a Crysis
Ola Mop!
Shrnutí nechám na někom jiném, jen řeknu, že tu teď máme Seriálový challenge, Legendární interview a Papušíka
Upravil/a Whirt dne 29.08.2013 15:51
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.