Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Dobře hned jsem tam, akorát mám plné ruce nákupu mohl by jsi mi hodit tuhle rachejtli do stanu?" Usměju se, podám rachejtli legionáři a půjdu za Edwin.
 
hRDLA
Poslouchám dál, ale dávám si pozor jestli kolem mě nikdo není.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
KruziikCZ
Otočil jsem se taky a hleděl jsem, jak bezmocný Jarl umírá. Sad
 
Mopidu
"Dobře, tohle už stejně není moje práce" podám jí papírek s vraždou "měla jsem si to líp promyslet, měla jsem odkráglovat tohohle. Tak.. už mě popravíte? Než chytnu depresi."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Zajdu za kamarádkou.. jsme s ní domluvená, že nám pohlídá Merril." oznámila ti Laurana a poté když jsi nic nenamítal zamířila kam si do města. Sám jsi vykročil směrem k tržišti, prošel jsi ulicemi a následně kolem chrámu ve kterém se uskuteční již brzy vaše svatba. Spatřil jsi nejrůznější výzdobu a téměř na každém rohu někdo hlídkoval - ať už legionář nebo místní stráž. Když jsi došel na tržiště a rozhlédl jsi se spatřil jsi mnoho atrakcí. Stánky s jídlem, medovinou a nejrůznějšími výrobky z různých koutů Císařství. Krom stánků zde bylo i mnoho bardů nejvíc lidí kolem sebe měla dvojice bardů první bard menšího vzrůstu co hrál na flétnu a občas něco málo zazpíval, vedle něj postával jeho kolega v nordském tradičním obleku a hrál na loutnu. Opodál stáli další bardi, ale ty už jsi tak z blízka neviděl a neměli kolem sebe ani tolik lidí. Kousek od bardů jsi spatřil žongléře taktéž jich tu bylo požehnaně byli různě pobarvení nejrůznějšími barvami a měli pestrobarevné obleky. Jeden z nich měl blonďaté vlasy a druhý, který mu asistoval měl na tváři podivnou masku. Ostatní jsi neviděl, protože byli opodál a nevěnoval jsi jim takovou pozornost. Opodál byli opět v pestrobarevném oblečení akrobati. Byla to trojice, dva muži a jedna žena a předváděli nejrůznější kousky. Také sis všiml tanečnic, které stáli na jakémsi pódiu a nacvičovali si tanec, aby byli připraveni až přijde více lidí. Také sis všiml vozu ve kterém jsi spatřil zavřeného medvěda, poblíž vozu postával a popíjel nějaký tlustší muž v kožešině, nejspíš majitel. Vypadal jako nord, podle dlouhých blonďatých vlasů, které měl rozevláté a velkým mečem na zádech. Dále následovali kejklíři. Těch tu bylo snad nejvíce. Po celém tržišti bys jich napočítal snad šest. Každý měl různě barevné šaty, obličej a jiný účes. Jeden byl blonďatý, druhý hnědovlasí a další černovlasí. Také měl každý jiný terč, některý měl obyčejný kulatý jiný měli různě tvarovaný. Poslední koho zajímavého sis všiml byl muž co žongloval s hořícími loučemi.

BW
"Máme dvě možnosti. Buď můžeme zkusit štěstí na tržišti a nebo nějaký místní obchod." povídá Serana, "Bude to těžký vybrat něco originálního, ale snad to zvládneme." usmála se. "Meč má.. zbroj je pro něj asi zbytečná.. hmm.. květiny asi taky ne." přemýšlela nahlas.

KruziikCZ
Mág se naklonil nad umírajícího Jarla a snažil se jej svými kouzli zachránit, bezvýsledně. Pozvedl ztrápeně hlavu a řekl "Je mrtvý.. je mi líto." poté se otočil na osobního strážce, "Přiveďte jeho dceru. Jiného potomka nemá." řekl a rozkázal strážím, aby tě odvedli do sálu. Stráže tak učinili. Odvedli tě do poloprázdného sálů s trůnem a podlouhlým stolem. Dveře do místnosti kde jsi nedávno navštívil bosmerskou mágyni byli zavřené.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu a Tondulín
@Aveline: Položila jsi papírek na stůl. Důstojnice jej převzala a očima přečetla. "Vidíte, že to jde." poznamenala, "Kdo vás.." chtěla položit otázku, ale do stanu vešel nějaký legionář ve zbroji kvestora. "Konečně. Kvestore Arterie." řekla a pohlédla směrem na Kvestora, který vypadal jako by celou noc nespal a popíjel. "Už jste tu dávno měl být." dodala. Kvestor se ušklíbl a povídá "Milá Edwin.. Arteriové nechodí přesně, Arteriové chodí tak jak se jim zachce." a poté se napřímil a podíval se stanu. "Prostě pozdě.." skočila mu do řeči. "Víceméně." usmál se. "Nepamatuji si, že bychom si tykali." začala opět Důstojnice, "Já taky ne, ale zjevně to bude tím, že jsem toho dnes večer moc nenapsal a trochu jsem večer popíjel." odpověděl jí pohotově Kvestor. (Více již v tahu - OBA)

@Aedan: "Ano mohl." řekl legionář, převzal výbušninu zatím co ty jsi kráčel k velitelskému stanu. (Více již v tahu - OBA)

@Oba: Důstojnice (Edwin) vypadala jako by něco řekla, jenže do stanu vešel další Kvestor. Tentokrát bylo ihned poznat, že se jedná o imperiála. "Kvestor Aedan." usmál se Kvestor Arterius a poté přešel k Aedanovi. "Než přejdeme k nějaké té poradě.. nebo proč tu vlastně jsme. Tak bychom se měli seznámit. Protože mi přijde, že se líp nadává 'Ty vole' než 'Vy vole'.. odmlčel se a napřáhl ruku směrem k Aedanovi a řekl, "Belius Arterius."

hRDLA
Náhle bouchli ve dveře (nejspíš vstupní) a kdosi vešel. "Generále." ozval se hlas Tertia a následně poté zazněl hlas i muže, "Generále Lucie." poté následovalo ticho a byli slyšet jen kroky jako by se někdo procházel po místnosti. "Seznámil jste je s tím co je potřeba udělat? Tertie." ozval se nový hlas, nejspíš patřil právě generálovi Luciovi. "Ano.. zrovna na tom pracuji." přikývl Tertius. "To jsem rád." odvětil Lucius. "Nicméně.. přátelé." začal ihned Lucius, "Je potřeba si uvědomit i nějaké další fakta, které císař nevidí a nebo nechce vidět. Dost možná na ně již dávno zapomněl. Ať se vám to líbí nebo ne.. generál Osmé legie nebyl vždy loajální jen a pouze Císařství. Stejně tak pochybuji, že tomu bude dnes jinak. Nelíbí se mi pocit, že by měl stát v čele Cyrodiilské legie někdo kdo může kdykoliv zradit. Navíc! Za ním stojí Řád.." dodal ještě Lucius a poté se odmlčel. "Řád?" ozval se překvapený ženský hlas. "Ano, Řád." zopakoval Lucius. "Heh.. to je nesmysl Lucie, přece neexistují žádné zmínky o tom, že by Řád ještě existoval. To všechno definitivně skončilo při té vaší slavné 'Modré noci'." promluvil další mužský hlas (nejspíš onen mág). "Řád nezemře nikdy. To si pamatujte. Existuje a přetrvává a čeká na příležitost udeřit." řekl rázně generál. "Jestli je to pravda.. měli bychom přesvědčit hraběnku, aby se přiklonila na naší stranu." přitakal muž, kterému dům patřil. "To jsem rád Sullo, že jsi to pochopil." pochválil jej spokojeným tónem hlasu generál a poté se chůze zastavila.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 04.01.2015 00:27
 
BadWolf
"Škorpovi koupím tomahavk" zasměju se "pokud možno měkčenej, aby se nezranil" popadám se smíchy.
Utřu slzu, uklidním se.
"No, ale co pro Lauru, to nevím."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Stisknu Beliovi ruku. "Aedan Ervine. A to jsem myslel že jedinej kdo se včera ztřískal jsem byl já." Usměju se. "Takže proč pro mě bylo posláno?." zeptám se Edwin.
 
scorpioncz
"Hmm ... zajímavé ... ale aspoň mě tu nidko nezná ... zatím mam klid." pomyslím si a zamířím k nějakému krámku se šperky, kde se optám na náhrdelníky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Pomalu zvednu ruku a přihlásím se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Zajímavé zajímavé, musím si koupit nějaký deník a takové věci si zapisovat, pomyslím si a pozorně poslouchám dál.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
KruziikCZ
Čekal jsem na místě, kam mě dali stráže a hleděl jsem na ten chaoz okolo mě.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Ihned jsi zamířil k nějakému ze stánků se šperky. Zeptal jsi se na náhrdelníky a obchodník ti ihned ukázal svoji nabídku. Spatřil jsi nejrůznější náhrdelníky každý byl z jiného materiálu a jak zdobený. Mezi první, které ti obchodník ukázal a nabídl patřili náhrdelníky se symboly jednotlivých bohů. Poté ti ukázal kruhovité náhrdelníky každý s jiným kamínkem uvnitř - safír, smaragd a mnoho dalších. "Pak už tu mám akorát tyto." řekl obchodník a ukázal na náhrdelníky nejrůznějších tvarů, každý z nich byl jinak zdoben.

BW
"Lauraně.. nějaký náhrdelník, šperky, nový roucho těžko říct. Žena toho potřebuje hodně." zasmála se Serana. "A nebo jí zkus koupit nějakou brašnu. Myslím, že kdysi říkala, že nemá žádnou pořádnou." vzpomněla si náhle.

KruziikCZ
(Počkám až se rozhodneš jak to bude s tvojí postavou Smile)

Sarako
(tah v PM)

Mopidu a Tondulín
@Oba: Aedan stisk Beliovi ruku. "Což o to. Já byl v pohodě, jenže když si Arte po půlnoci vzpomene, že jsme měli být u doprovodu císaře. A ty máš s deseti pivy a několika štamprdlaty vylézt z postele.. nasoukat se do zbroje a pak dělat důstojnej doprovod císaři a jeho ženě.. ale to jsme řešit nechtěli." zasmál se Belius a poté se otočil směrem k Aveline. "Nová legionářka?" podivil se a podíval se na Edwin. "Ne, zabila dva legionáře a ukradla zbroj. To je důvod proč tu jste." odpověděla mu. "Ahá.." přikývl Belius a poté pokračoval "Tady se nemusíte hlásit." podíval se zpět na Aveline (Mopidu).

hRDLA
"Jakmile získáme podporu Kvatchské hraběnky během dnešního zasedání, budeme mít dostatečnou podporu pro vyhlášení nedůvěry v generála Osmé legie. Císař bude nucen to nějakým způsobem prošetřit a vyvodit důsledky." řekl Tertius. "Přesně." ozval se Lucius. "Každý víte co máte dělat. Držte se našeho plánu a vyjde to." ujišťoval Tertius. "Tertie. Ještě bych si s vámi rád promluvil o samotě." promluvil Lucius a poté byli slyšet kroky a zavření venkovních dveří. "Uff.. tak to by bylo." oddech si muž, kterému dům patřil. Nejspíš už všichni odešli.

Leneren
Postáváš na vyvýšeném místě dobře kryt dřevěnými pohyblivými hradbami, které jste zde nedávno provizorně rozestavili. Před tebou se tyčí stará pevnost, kterou má v rukou Thalmor. Legionáři již začali s útokem na pevnost za pomocí pohyblivých hradeb a následně i katapultů. V záloze máte taktéž jedno beranidlo, ale to se Legát Amragor (velitel obléhání) ještě nerozhodl použít. Velitelský stan je kousek od tebe. (viz. příloha)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[13.52kB]
Upravil/a Aurelius dne 04.01.2015 17:56
 
hRDLA
Ha, teď to přijde. Nastražím uši a podívám se na cestu kterou jsem přišel, jestli je stále možné jí použít k útěku.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
"Nemáte nějaké zlaté? klidně i s nějakým drahým kamenem, hlavně aby to bylo výborně tepané a krásné ..." řeknu obchodníkovi a podívám se pozorněji jestli tam nějaký není.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Aha no nejspíš bychom jí stejně měli dát do vězení než přijede generál ne?
Upravil/a Tondulin dne 04.01.2015 19:14
 
BadWolf
"Dobře... to zní navíc jako něco co by ode mně mohla očekávat. No, začnem s tomahavkem."
Začnu shánět (pokud možno měkčený, aby se nám nepořezal Pfft ale nemusí být Grin) tomahavk. Po cestě se budu koukat po nějaký pěkný brašně.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Takže... co se mnou teď bude? Kdyby něco, mohli by jste mě popravit až po svatbě? Svatebčanům by pak nemuselo být dobře" zsšklebím se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
"Tak a koukneme se co mám na sobě! Pam pam papapapap pam pam padadaada padadadám. Olé!" Zkontroluji si s veškerou pompézností své úžasné vybavení. "A tak mě napadá, mám nějáké rozkazy co mám dělat? Asi bych si měl zajít do velitelskýho stanu se zeptat..."
 
LordeS
"No dobře,uviíme, co řekne." Objednám nám i kus žvance a rovnou zaplatím. Pak vyrazíme zpět do cechu.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ
"Ano.. zde." řekl a vzal do rukou zlatý náhrdelník se rubínem. "Pak tu ještě někde byl se smaragdem a safírem." dodal a vyčkával na tvoji reakci.

BW
Začali jste shánět tomahavk, vzhledem k tomu, že je to dost specifické zboží není moc velká pravděpodobnost, že ho někde zde bude prodávat. Místní kovář měl narváno - účastníci turnaje si na poslední chvíli nechali opravovat zbroje. Kovářova žena, která se starala o jeho skromný obchod ti oznámila, že nic takového její manžel nevyrábí. Na tržišti jsi také nic na způsob tomahavku neviděl, sekery sice nějaké měli, ale žádná, která by vypadala jako tomahavk. Cestou jsi, ale našel obchodnici, která nabízela nejrůznější brašny. "Tahle vypadá pěkně." poznamenala Serana a prohlížela si hnědou nejrůzněji zdobenou brašnu.

KruziikCZ
(Počkám až se rozhodneš jak to bude s tvojí postavou Smile)

Sarako
(tah v PM)

Mopidu a Tondulín
@Oba: Aedan se po svém proslovu sebral a odešel pryč ze stanu.

@Aveline: Belius se usmál, "Stále je plná humoru." poznamenal a poté se podíval na důstojnici. "Generál tu není. Rozhodnutí je na vás." řekla směrem k Beliovi a vyčkávala na jeho reakci. Belius se podrbal na bradě a poté povídá "Já bych počkal na Generála.". Důstojnice si povzdechla, "Fajn.. tak tu počkáme na generála." řekla a usadila se na židli. Belius se procházel po stanu a přitom se na tebe občas podíval. "Neměla by jste chránit Císaře?" zeptal se náhle Belius důstojnice. "Řekla bych, že Natalius to sám zvládne moc dobře." odpověděla pohotově. "Aha.. no, já bych to tu také zvládl sám." řekl. "Váš bratranec chtěl.." začala důstojnice, ale náhle do stanu vešel muž v generálské zbroji. Byl to mladší bretonský generál s kladivem v ruce. "Konečně!" zvolal Belius. "Máme tu problém." pokračoval a poté ukázal na tebe. "Moment." řekl směrem k Beliovi a poté se podíval směrem k důstojnici. "Díky, že jsi mě zastoupila." poděkoval, "Nemáš zač." usmála se "Ale raději se už vrátím ke svým povinnostem." dodala a poté opustila stan. Podle pohledu, kterým se na sebe generál s důstojnicí díval jsi usoudila, že mezi nimi bude možná něco víc než jen pracovní vztah. "Takže.." otočil se generál k Beliovi ihned co si opřel svoje kladivo o stojan. "Údajně prý sejmula dva naše legionáře a odcizila zbroj." řekl Belius. "Zvláštní." usmál se generál, "Nechte mě hádat. Poslal vás generál Lucius, že ano?" zeptal se generál a vyčkával na tvoji odpověď.

@Aedan: Cestou na tržiště sis zkontroloval rachejtli uvnitř stanu. Legionář ji skutečně odnesl do tvého stanu. Pokračoval jsi dál kolem vaší provizorní zbrojnice. Všiml sis, že dva legionáře právě pokládají na nosítka a nedaleko postává i Pelena, která cosi řeší i legionářem.
(chceš tomu věnovat pozornost?)

hRDLA
Nastražil jsi uši a zkontroloval zdali je možné stále použít okno. Opatrně jsi vykoukl a spatřil muže v generálské zbroji. Věkově mu mohlo být něco kolem padesáti možná i víc. Místo jedné ruky (levé) měl železný hák. "Nešlo by to řešit všechno daleko lehčím způsobem?" zeptal se Tertius. "Třeba soubojem?" dodal a podíval se na generála. "Ne, nešlo. Souboj tento problém vyřešit nedokáže - leda, že by byl na život a na smrt, ale na to generál Osmé legie nikdy nepřistoupí a já taktéž ne." odpověděl mu. Oba stojí těsně u zídky domu, nevidí na tebe.

Leneren
V současné době jsi nejsi jist také máš rozkazy. Přes noc se totiž s obléháním ustalo, aby útočníci mohli doplnit síly a pohřbít své mrtvé. Na sobě máš zbroj legie (těžkou zbroj), pláš se symbolem Kvestora a znakem Osmé legie. Ozbrojen jsi tradičním mečem legionářů a místo helmy máš svůj podivný černý cylindr. Přes záda máš přehozený štít.

LordeS
Objednal sis kus žvance. Hostinská ti jej po krátké době čekání přinesla a položila před tebe. Alexia se mezitím rozhlížela po okolí. Dopila svoji medovinu a poté potichu povídá, "Pro něco si odskočím. Jestli se ti na mě nebude chtít čekat, tak nemusíš."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7514 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist