Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Je to oslava, takže nic co bych si vzal do práce. Světlý barvy, mám rád zelenou, ta jde dobře se žlutou a zlatou. Spíš tmavě zelená. Hlavně nic růžovýho" zasměju se.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Rozkázal jsi legionářům ať se rozptýlí a najdou si vhodné místo ze kterého budou mít dobrý přehled. Legionáři tě bez jakýchkoliv poznámek poslechli a vykonali tvůj rozkaz. Ihned poté ses vydal hledat nějaký dárek pro Škorpiase. Stánků zde bylo skutečně mnoho. Spatřil jsi stánek s medovinou, opodál bys nějaký stánek s přívěšky, vedle byl nějaký mág co nabízel knihy a kus od něho vybaloval cosi čaroděj v šedém rouchu se špičatým kloboukem. Aby jsi měl přehled co nabízí i ostatní stánky musel by ses vydat na druhý konec tržiště.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: Serana chvilku hledala a nakonec vytáhla ze skříně dva obleky. Jeden byl tmavě-zelený a sem tam měl nějaký žlutý symbol a druhý byl téměř stejný akorát měl světle zelenou barvu a na levém rameni měl symbol rodu Arteriů. "Ten symbol bych mohla odpárat.. bratr stejně nepozná, že mu tu něco chybí." zasmála se a vyčkávala jaký oblek si vybereš, "Nebo mám hledat dál?"

@Škorpias: Odebral jsi se ven, kde jsi připevnil svoji tornu na koně a následně se vrátil zpět do síně. "Připraveni?" zeptal se Belius, který zrovna sešel ze schodu. "Ještě tu není Serana a Vlk." oznámila mu Laurana.

KruziikCZ
"Jak dlouho chceš ještě utajovat náš vztah?" zeptal se muž dcery Jarla. "Dokud bude můj otec dýchat. Nikdy nebude souhlasit s naším sňatkem." ujišťovala jej žena a přitom zamkla dveře. "Zkrátka to takto ještě vydrž." dodala a poté se otočila k oknu. Pro jistotu jsi se pevněji chytl. Muž následně políbil Jarlovu dceru (a co následovalo dále si již můžeš domyslet Grin). Všiml sis, že vedlejší okno se právě otevřelo. Možná by to mohla být cesta do Tvrze a nebo bys mohl zkusit komín.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Vyšla jsi blíž k druhému legionáři a následně jej chytla a přiložila mu svoji dýku ke krku. První vykulil oči a ihned sáhl po svém meči a hlasitě vykřikl "Poplach!". Neváhala jsi a vrhla dýku po prvním legionáři dýku. Legionář chtěl uhnout, nepovedlo se mu to a trefila jsi jej do boku, zaskučel bolestí a nadále pokračoval ve vyřvávání. "Nepovede se vám odtud utéci." ujišťoval tě legionář s přiloženou dýkou u krku. "Rodinu mám.. ale aspoň zemřu ve službě - bude o ně dobře postaráno." dodal s na jeho tváři se objevil úsměv.

hRDLA
Chvilku jsi počkal a poté se připojil nenápadně k nim. Držel sis odstup, ale takový, aby jsi slyšel co říkají. "Nic nového.. pořád to samé, šašci, bardi.. kejklíři a tanečnice." postěžoval si imperil, "Doufám, že turnaj přinese něco nového." dodal. Zastavili se až u jednoho stánku s medovinou, "Budete si přát, hrabě?" zeptal se obchodník, "Jednu medovinu.. ale něco levného, nechci nic drahého pro manželku." odpověděl mu hrabě. Obchodník se pousmál a podal mu láhev medoviny. "Skyrimská." vydal ze sebe přitom. Hrabě kývl, "To je fuk. Stejně to bude pít ona." odpověděl mu vyplatil mu několik septimů a poté se otočil ke svému poradci, "Kde jste domluvila tu schůzku?" zeptal se. "Hned za rohem." odpověděla.

LordeS
Posečkali jste pár minut a vydali se k bráně. Stráž si vás pozorně prohlédl a nakonec vám otevřel bránu a pustil vás dovnitř. "Bezdůvodně nás dovnitř nemůžou odmítnout pustit. I když je noc." řekla Alexia. "Možná bychom to mohli jít zapít, co říkáš?" otočila se k tobě, když jste procházeli kolem hostince.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
KruziikCZ
Dále jsem v okně pozoroval, jak se poddávají lásce. Když bylo po všem, tak jsem vlezl druhým oknem do tvrzi a šel do ložnice Jarla.
 
scorpioncz
"Tak na ně počkáme." řeknu a opřu se o stůl.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Šmajdalfe jsi to ty?" zeptám se kouzelníka a půjdu si prohlédnout jeho zboží.
Upravil/a Tondulin dne 31.12.2014 13:56
 
BadWolf
"Ten první stačí, díky."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"dělej jak myslíš" podříznu ho a začnu zdrhat k tomu druhýmu abych ho taky dozabila. Vezmu si druhou dýku, rychle je prohledám jestli neměli měšce (jestli jo tak beru) a začnu zdrhat o sto šest k nejbližšímu východu. Zbroj si zatím nechám, když mě zahlídnou tak mě nebudou vidět pořádně a snad paj nebudou moct dát dohromady mou podobiznu na plakáty

Tak jsem to slušně dos*ala, ale aspoň když jsou ti dva dead tak nikdo netuší proč tam jsem, snad si to nedomyslí a budou si myslet že jsem zloděj Grin

Upravil/a Mopidu dne 31.12.2014 14:39
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
LordeS
"Jo, zvlažil bych hrdlo. Sice to vaše Skyrimské pivo mi moc nechutná, medovina by bodla." Zamíříme rovnou do hostince.

Aure, ten zloděj Imperialhomofob jde s náma, nebo jsem tam jen já a Alyx?
Upravil/a LordeS dne 31.12.2014 19:49
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
hRDLA
To vypadá zajímavě. Počkám si až zajdou za ten roh a přiblížím se k němu a opřu se, pak pomalu zkontroluji jestli tam jsou.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Tondulín
Promluvil jsi k čaroději se špičatým kloboukem. Čaroděj se k tobě otočil a na jeho vrásčité a zarostlé tváři se objevil nepatrný úsměv. "Aedane." vydal ze sebe a poté i rukou ukázal na svůj vůz. Spatřil jsi nejrůznější a nejpodivnější výbušniny co jsi kdy spatřil.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: "Tak jo.. až se převlékneš tak asi budeme připraveni už k odjezdu. Počkám v síni." řekla a zamířila k východu z pokoje, "Nezapomeň zamknout." dodala těsně před tím než za sebou zavřela dveře.

@Škorpias: Opřel jsi se o stůl a vyčkával. "Vlk už se jen převlíkne a budeme moc vyrazit." řekla Serana a poté se podívala na Belia.

KruziikCZ
Dále jsi pozoroval jak se poddávají lásce a nakonec přelezl do vedlejšího. Chytl jsi se a přelezl před parapet. Rozhlédl jsi se o jakou místnost by nejspíš mohlo jít. Spatřil jsi dvoupostel, nějaké skříně a trhu a malou truhlici na nočním stolku.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Podřízla jsi legionáře a následně se rozeběhla k zraněnému. Byla jsi připravena udělit mu poslední ránu když náhle z hradby přišla střela z luku. Málem tě zasáhla, ohlédla jsi se a spatřila legionáře s lukem jak znovu zaměřuje. "Poplach!" křikl legionář. Dýkou jsi dorazila poraněného legionáře, okradla je o měšce v rychlosti a následně se rozeběhla pryč z tábora. Tábor je nalepený přímo u hradby a kolem domů jen s těží proklouzneš bez zdržení. Východy má celkem dva, ale oba budou už tuhle dobou střežený. Když jsi se ohlédla spatřila jsi pětici legionářů jak běží směrem k tobě.

hRDLA
Sledoval jsi je až za roh jednoho z domů. Do potemnělé uličky (nejspíš uličky zdejší chudiny), opřel jsi se o roh a sledoval co se bude dít. "Jsme tu." oznámila poradkyně, když trojice stanula před jakýmisi dveřmi. Několikrát zaklepala na dveře a poté vyčkávala. Dveře se otevřeli a kdosi vykoukl (přes mága, který svojí postavou kryl osobu vylezlou z domu jsi neviděl o koho se přesně jedná). "Starý dobrý Tertius." ozvalo se. "Také tě rád vidím starý brachu." ozval se hlas šlechtice a poté společně se svým doprovodem vešli dovnitř. Všiml sis, že dům má otevřené okno v patře a je dostatečně velké na to, aby jsi jím dokázal pro lézt dovnitř.

LordeS
Zamířili jste do hostince. V tuto noční dobu byla již hospoda poloprázdná. Hostinská se vás ihned ujala, protože krom místních štamgastů už nikoho jiného v hostinci neměla.

Postava Imperiála se od vás odpojila a vrátila se do cechu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Dobře ... času je snad zatím ještě dost."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
ehm, no, YOLO Grin

Začnu utíkat na druhou stranu, budu se rozhlížetvpo možných jiných únikových cestách (třeba podlezu stany, vyskákám po krabicích, skočím do kanalizace) a beru tu první

https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
"Tak dlouho jsem tě neviděl příteli." zasměju se a poplácám ho po zádech. "Zrovna tady sháním dárek pro ženicha, nemáš nějakou speciální výbušninu, to by se mu mohlo líbit."
 
hRDLA
No proč ne, pomyslím si a pořádně se ujistím že mám všechno vybavení upevněné. Poté se rozhlednu, jestli mě někdo nesleduje a rychle začnu šplhat nahoru.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
KruziikCZ
Když jsem byl v ložnici jarla, tak jsem si vzal drahokam. Ale najednou se tam vyřítila městská stráž.
 
BadWolf
Převléknu se.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
"Měl jsem dost napilno." oznámil s mírným úsměvem mág. Mág se poté zadíval do svého zboží a po krátkém přehrabování vytáhl podivnou výbušninu ve tvaru draka. "Tohle se mu bude líbit." řekl a podal ti ji. "Hlavně ať je opatrný. Při odpalování." dodal ještě.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: Převlékl jsi se a poté vyšel z pokoje. Zamkl tak jak ti doporučila Serana a následně sešel schody, kde už vyčkával Škorpas, Laurana s Merril a Serana.

@Škorpias: "Jak ses mohl takhle zřídit?" řekla směrem k Beliovi Serana. "Já se nezřídil. Jenže tvůj bratříček si kolem půlnoci vzpomněl, že zapomněl na svoji účast v eskortě císaře do Kvatchu.. takže mě musel s deseti pivami v sobě a několika štamprdlaty táhnout až do Imperial City a pak do Kvatchu." odpověděl jí. "Jinak bych byl naprosto v pohodě." dodal a poté se otočil ke dveřím. "Jdu na čerství vzduch." řekl a poté vykročil k východu.

@Oba: Poté se Vlk sešel po schodech dolů jste se konečně odebrali ke koním. Nasedli a vyrazili polní cestou směrem k rozcestí a následně směrem ke Kvatchu. U rozcestí jste spatřili vyčkávajícího Scipia a jeho doprovod, který tvořila šestice legionářů. Doprovázela jej i žena zahalená do šedivé kápě a kožené zbroje a nějaký mág v modrém rouchu. Scipio už na sobě neměl svoji tradiční generálskou zbroj. Nýbrž černý oblek s kloboukem na kterém měl červené pero od nějaké ptáka. Kolem krku měl amulet, který značil, že je členem rady Starších. Z brašny, kterou měl přehozenou přes rameno mu koukala hlava jeho malé opičky, které říká 'Jack'.

KruziikCZ
Uvnitř ložnice jsi po delším prohledávání našel onen drahokam. Když ses kochal jeho krásou vnikli do Jarlova pokoje náhle stráže. "Tady je!" křikl jeden ze stráží a ihned tasil meč. Všiml sis, že je přítomen i nějaký mág v podobném rouchu jako měla ona pohledná bosmerka. Jediný rozdílem je, že toto je již starý muž. "Okamžitě se vzdej! Odpor je marný." dodal stráž a poté vydal rozkazy, aby se tě ostatní stráže chopily.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Dala jsi se na útěk. "Tamhlé!" křikl jeden z legionářů a rozeběhl se za tebou i s početnou skupinou. Cestou jsi hledala nějakou možnou únikovou cestu. Kanalizaci jsi v táboře nezahlédla je možné, že je zakryta nějakou bednou, nebo stanem či čímkoliv co se v táboře nachází. Cestu ti blokovalo několik beden. Obratně jsi je přeskočila a přitom povalila k zemi legionáře který stál za nimi. To tě mírně vyvedlo z rovnováhy, ale byla jsi schopna pokračovat v běhu. Legionářská zbroj ti však dělala nejrůznější problémy, ale i s nimi jsi se dokázala prozatím vypořádat. "Chyť ji!" křikl legionář běžící za tebou na nějaké obtloustlejšího může u kotle (nejspíš kuchaře). Ten se ti vecpal do cesty, uhnula jsi a proběhla mezi stany. Nešťastnou náhodou jsi však škobrtla o provázek, který držel stan a upadla. Udeřila sebou o zem. Když jsi zvedla hlavu všimla sis, že kousek o tebe je vstup do kanalizace - byl nalepený úplně na hradbě. Jedinou otázkou je zdali není zamčený. "Tam je!" křikl jeden z legionářů a vběhl mezi stany. "Vzdej se! Odpor je marný." řekl zadýchaně (byl to ten, kterého jsi při skoku povalila k zemi). "Ostatní tu jsou za chvilku.. budeš předvedena před našeho generála!" dodal a napřímil se s mečem v ruce.

hRDLA
Zkontroloval sis vybavení a poté se rozhlédl zdali tě někdo nesleduje a opatrně lezl až k vrchnímu oknu. Vlezl jsi dovnitř a spatřil menší pokoj. Vybavením připomínal spíš dětský pokoj. Dveře byli otevřeny až na chodbu a následně na schodiště, ze kterého vycházeli hlasy.

LordeS
Zamířili jste do hostince. V tuto noční dobu byla již hospoda poloprázdná. Hostinská se vás ihned ujala, protože krom místních štamgastů už nikoho jiného v hostinci neměla.

Postava Imperiála se od vás odpojila a vrátila se do cechu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.01.2015 21:19
 
KruziikCZ
Nekladl jsem odpor a šel se strážnýma. Cestou co mě vlekli jsem přemýšlel, zda mě popraví, či zavřou.
 
Mopidu
Co nejrychleji se dostanu ke vstupu do kanalize a zkusím ho otevřít. Když to nepůjde zkusím do něj kopnout, jestli jen není zablokovanej. Jestli se to otevře tak zdrhám kanalizací, jestli ne tak jsem holt v prčicích a utíkám dál po táboře
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
"Zdravím Scipio, nebudeme zastavovat ne? zrovna pojedeme dále ..." řeknu a pomalu pojedu dál, aby se mohli k nám zařadit.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7514 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist