Větím dost věcím, ale příšerám ne. V jednom dokumentu dokonce objasňovali různé podvrhy a nakonec se ukázalo, že to byla jen obyčejná figura, dřevo a v jinym dokumentu si tu příšeru pletli se slonama. Jo a když k tý údajný příšeře připlouvali, tak tam nějakej černoch na palubě mával s pistolí a usmíval se jak ji odpráskne . To mě pobavilo
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak opožděně. To Koala Fail Sex Video či jak to je dobrý
Jinak mě koala nemordovala tak věřím že jsou mírumilovné
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Máha: No, jako... je tam "něco" vidět no...
Ligos: Počkej, u tebe v rozhovoru jsem to viděl, že máš rád konspirační teorie, že??
- no toto zní jako zajímavá teorie, proč ne, viď...
Jenže toto není kospirační, nýbrž ryze vědecká teorie, kterou se zabývají i přední fyzikové. Viděl jsem to v jednom dokumentu BBC, ve kterém o tom velmi poutavě vykládali...
A podle této teorie existuje nekonečně mnoho paralelních vesmírů... (vem si třeba, že si představíš, jak se procházíš někde na pláži. Vzápětí se toto skutečně děje v jednom paralelním světě a to tvoje druhé paralelní já si při té procházce představuje, že se prochází po Měsíci. Ejhle a ono se to už děje zase v jiném vesmíru. A to další tvoje já na Měsíci si představuje.... atd. atd. atd......
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.