Možná se to sem moc nehodí ale je to pokec o všem. Chci se zeptat na to co si myslíte o tomhle páru http://www.super....ovaly.html
No ..... evidentně tady chybí ten blicí smajlík ......To co si myslím, nejde veřejně snad ani prezentovat, aniž bych narušil a ohrozil mravní výchovu mládeže.
Upravil/a EldeR dne 22.04.2013 13:42
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Nazdaar Mopi, koukám že sis to užila. To já tu zas měl Dannyho, takže jsme dohráli Silent Hill 2 (solidně jsme se u toho lekali ), ta hra má úžasnej soundtrack a moc jsme to teda nepochopili - aneb jak to dopadne když se japončíci snaží dělat západní hru se složitým psycho příběhem a divnejma monstrama (Pyramid head byl epickej). Taky jsme mu každou chvíli nadával ať vypne to inFamous 2 že budem hrát něco coop, ale to on néé že ho strašně baví mlátit lidi olověnou trubkou ve který je proud . Jo a ještě jsme stáhli bonusovej level do Trine, kterej byl těžší než celá hra dohromady (možná to bude tím, že jsme ho hráli na hard) a skončilo to tak že jsem umřel po 10 metrech a Danny ho udělal celej sám . Jinak sranda no
Jsem rád, že se najdou tací, kteří mají rádi můj styl psaní. Moc dobře vím, že právě tenhle styl (málo, spíš žádná akce, zdlouhavé pasáže, apod...) není zrovna košer.
@Naga: Ano, moc času nemám, jsem rád, že tak tak stíhám alespoň něco splácat sem na fórum Ale kdo ví, třeba jednou něco opravdu vyjde a já pak do poděkování napíšu "děkuji všem, kdo mě podporovali na mém oblíbeném herním webu Skyrim.4fan.cz!"
Jinak, co nevidět vyjde další příběh o Dávnozemi...
Ligos napsal:
Jsem rád, že se najdou tací, kteří mají rádi můj styl psaní. Moc dobře vím, že právě tenhle styl (málo, spíš žádná akce, zdlouhavé pasáže, apod...) není zrovna košer.
K tomu stylu psaní mě se to právě líbí.Ty to umíš rozvinout a spíš než na akci (dle mého mínění) sázíš na příběh a jeho hloubku.Troufal bych si říct, že ty by jsi dokázal napsat kvalitní příběh pro hru
Leneren napsal:
K tomu stylu psaní mě se to právě líbí.Ty to umíš rozvinout a spíš než na akci (dle mého mínění) sázíš na příběh a jeho hloubku.Troufal bych si říct, že ty by jsi dokázal napsat kvalitní příběh pro hru
Díky! Ale už dost o mně, nebo se nepřestanu červenat
@Mopi: Hm, to zní zajímavě. Až někde vyjde nějaká recenze, pošli mi, jako posílal Whirtos BTW, o je to za obrázek pod tím BTW? To jsi pod tím ty v Olomoucké MHD, či co?
@Ligos: Sepsat pár řádků o tom, jak někdo někoho seká, umí leckdo. Sepsat příběh vskutku příběhový tak, aby zaujal a udržel si čtenářovu pozornost, v tom tkví povaha spisovatelova umění. Jdeš cestou možná ne nejpopulárnější (viz. Viewegh ), zato ale hodnotnější, literárnější (tři prdele dobrých autorů )... prostě lepší
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Ten film (Silent Hill) stál za pendrek, ale nějak mi uniklo, že už je 2.
S 1 dílem musím souhlasit že stál za h**no jediný co se mi tak líbilo byli potvory protože v jinejch filmech je to standart na hlavního hrdinu vyběhne holka s černejma vlasama a v nějákym to kusu hadru zatímco tam to bylo jiný.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@hRDLA: Ahááá! Tak to jo. No, Efekt bys napsat mohl.
@Mopi:
@4FAN: Zítra píšu test z ruštiny, byl jsem tam jednou za celý semestr, protože se mi to překrývalo s povinným předmětem... Na dohnání všeho učiva jsem měl posledí 4 dny včetně dneška. Držte mi palce, bude to sranda...
я учусь русскому языку уже шесть месяца. Я уже знаю много слов и грамматики, но я еще не умею говорит по русски свободно.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@4FAN: Zítra píšu test z ruštiny, byl jsem tam jednou za celý semestr, protože se mi to překrývalo s povinným předmětem... Na dohnání všeho učiva jsem měl posledí 4 dny včetně dneška. Držte mi palce, bude to sranda...
я учусь русскому языку уже шесть месяца. Я уже знаю много слов и грамматики, но я еще не умею говорит по русски свободно.
Huhuu Co vidím, tak umíš lépe jak já.
Učit se, učit se, učit se! (Lenin)
A psaná azbukou - přečetl jsem, pochopil jsem a to vše bez použití google translate. Self-five!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.