@Mike: Že bych to taky zkusil? Pamatuju si jenom divné a děsivé sny, takže tenhle bych si pamatovat mohl. Předpokládám, že nejsem sám, pro koho je schizofrenní koala poměrně nezvyklou podívanou.
Já mám též práce dost, ale dnes jsem si řekl, že něco musí počkat, abych měl aspoň pár hodin v jednom dni klid. Zítra do práce a pak z práce do práce.... z...
Ts..takhle si dělat srandu z Vlastíka! Mě vyléčil z deprese a stačila mu na to půl hodinka bubnování + naladění se na pátou dimenzi za pomocí piksle od cukroví a vibrační kouličky. Takže já o Vlastíkovi nemůžu říct špatné slovo, pro mě je to hrdina, kterému všichni ti přemoudřelí kritici nesahají ani po ztvrdlou kůži na patách.
Bohužel Vlastík se stáhl z televizní obrazovky do ústraní, neboť nechtěl velkou popularitu, kvalitně ho nyní ovšem zastupuje věštec Milan z Chorvatska.
Věštec
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Mike napsal:
Máha: Tyjo, nejsi sám, no... taky mám celý den co dělat, výhoda je, že u pc, takže mužu být online.
Aby se z tebe nestal počítačový maniak!
To snad nehrozí. Spíš workoholik. Ale všímám si, že jsem na pc fakt hodně. Ale jako pracuju zas... no... nevím.
To si jen namlouváš, že pracuješ. Nikdo ještě určitě neviděl koalu pracovat...
heléééééé!!!!
Asiel z Ponurvalu napsal:
Ts..takhle si dělat srandu z Vlastíka! Mě vyléčil z deprese a stačila mu na to půl hodinka bubnování + naladění se na pátou dimenzi za pomocí piksle od cukroví a vibrační kouličky. Takže já o Vlastíkovi nemůžu říct špatné slovo, pro mě je to hrdina, kterému všichni ti přemoudřelí kritici nesahají ani po ztvrdlou kůži na patách.
Bohužel Vlastík se stáhl z televizní obrazovky do ústraní, neboť nechtěl velkou popularitu, kvalitně ho nyní ovšem zastupuje věštec Milan z Chorvatska.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.