OMG právě jsem našla dokonalou hru na iPod Vím že vás to asi nebude zajmat, ale až se za chvíli dostanu na komp tak nahodím screeny protože ta hra... ...můj bože to nejde popsat slovy
protože vydrží dlouho nabitá, nemusím si s ní furt hrát, protože to ani snad nejde, nemám potřebu ji používat jako rádio, protože ho nemá a polyfonní vyzvánění moc poslouchatelný není, vydrží dost velký rány a vzhledem k velikosti a váze, jde v nouzi použít jako pěstní klín, nebo kámen na sebeobranu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ne, zas tak dokonalá není Ale prostě... ...jméno vám neřeknu páč by jste si to vygooglili, ale prozradím vám že tam je někdo jménem Oliver
Upravil/a Mopidu dne 23.08.2012 19:13
Mopidu napsal:
Ne, zas tak dokonalá není Ale prostě... ...jméno vám neřeknu páč by jste si to vygooglili, ale prozradím vám že rám je někdo jménem Oliver
COŽE? On se nějakej rám jmenuje Oliver ? To musí být... úžasná hra
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Ne, zas tak dokonalá není Ale prostě... ...jméno vám neřeknu páč by jste si to vygooglili, ale prozradím vám že rám je někdo jménem Oliver
Oliver ??? co třeba Oliver Stone, který natočil film Četa ??? mimochodem jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl
takže v tý hře se budou asi střílet vietnamci a vypalovat vesnice
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
A nestřílí se tam větnamci ale... ...to vám taky nemůžu říct protože by se to dalo vygooglit řekněme že jedna móóóc skvělá věc
Upravil/a Mopidu dne 23.08.2012 19:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.