Sakra, nějak se mi to na mém pc všechno hroutí.
Nemohu skoro nic hrát, času ubývá, internet je jakýsi pomalejší, příběhy nemohu vymyslet... to je v pr....
Jen by mě zajímalo proč už mě nic nenapadá, bavilo mě to, ale nějak se to nechce rozběhnout....
Ale "aspoň" v soukromí je to vícenež dobré.
Jinak, teď si jdu pustit nějaký film, ale nevím ještě jaký
Diego napsal:
Sakra, nějak se mi to na mém pc všechno hroutí.
Nemohu skoro nic hrát, času ubývá, internet je jakýsi pomalejší, příběhy nemohu vymyslet... to je v pr....
Jen by mě zajímalo proč už mě nic nenapadá, bavilo mě to, ale nějak se to nechce rozběhnout....
Ale "aspoň" v soukromí je to vícenež dobré.
Jinak, teď si jdu pustit nějaký film, ale nevím ještě jaký
No, v poslední době se tu dosti, resp. více než jindy, pohybuji a po tobě ani vidu, ani slechu, aneb čaues Diéégo.
Tohle obvykle nedělám, ale právě jsem viděl ten nejneuvěřitelnější příběh... Měl jsem na krajíčku a neumím si představit, že bych to kdy ještě pustil z hlavy. ABSOLUTNĚ DOPORUČUJU. Vlastně... tenhle film by měl vidět naprosto každý! Ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy z něčeho takhle u vytržení... Asi z Hobita a Djanga
Tohle obvykle nedělám, ale právě jsem viděl ten nejneuvěřitelnější příběh... Měl jsem na krajíčku a neumím si představit, že bych to kdy ještě pustil z hlavy. ABSOLUTNĚ DOPORUČUJU. Vlastně... tenhle film by měl vidět naprosto každý! Ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy z něčeho takhle u vytržení... Asi z Hobita a Djanga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Dobrá volba. Svatý Naga Sudí je potěšen Hlavně dej pak, prosím, vědět, jak se ti to líbilo.
Svatý Nago Sudí, jakmile se mi to stá... legálně pořídí, zapínám, koukám a následně píšu sem komentář. Ale co si o tom zatím čtu, tak to vypadá velmi... epicky.
Tak ten film vypadá epic, to se hned stáhne (warez u her nepodporuju, ale u filmů je to trošku už jiná... )
E: Ok, tak se to stáhne pozdějš, jsem teďka moc línej to hledat A brácha má narozky, tak máme... Wait for it... DORTY A PIZZY A SÝR ... Ještě Sweetroll chybí
Upravil/a BadWolf dne 13.04.2013 12:15
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hmm, víte jak jsem onehdá říkal, že toho mám na hraní ještě plno (Uncharted 3, inFamous, Trine 2, Mass Effect 3, Jak 2, Jak 3), no tak dneska už jsem to jaksi dohrál a nemám co hrát Já se z toho můžu picnout
nagasadowcz napsal:
@BW: No, to stáhni přes torrent, to jinde moc nenajdeš
Přes ty torrenty to stahovat neumím (a nechce se mi to učit, neb už se mi to několik lidí pokusilo vysvětlit a já vždy nepochopil...), takže vyžiji nějaké servery ála ulozto.cz, apod. ... (tentokráte tedy czshare.com).
hRDLA napsal:
Hmm, víte jak jsem onehdá říkal, že toho mám na hraní ještě plno (Uncharted 3, inFamous, Trine 2, Mass Effect 3, Jak 2, Jak 3), no tak dneska už jsem to jaksi dohrál a nemám co hrát Já se z toho můžu picnout
To zamrzí ... mimochodem koukal sem na tvoje ME3 statistiky a dospěl k názoru, žes multiplayer už měsíc nehrál
E: no... BW podle všeho taky ne
Upravil/a EldeR dne 13.04.2013 21:15
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak lidi, před chvílí jsem se vrátil z pálenice. No, na nějakou konverzaci dnes asi nebudu
Slivovice je dobrá, jen ještě potřebuje trochu ustálit a zchladit.
Sic jsem vypálil "jen" 23 litrů z 250 litrů kvasu, ale mám doma ještě 350 litrů kvasu, takže pár litříků mě bude jěště čekat.
Ale co je dobré, že onen kvas byl čtyři roky starý, takže si myslím, že to byl vcelku úspěch.
Tak, už nic, já jdu skusit něco napsat, ač mám něco v sobě
Ty vole, projednou se rozhodnu pomoct občanům Skyrimu, projdu pár míst, naberu pár questů a když si je pak všechny označím na kompasu tak ať jsem kdekoli nevidím aspoň dvě světový strany, jak jsou ty značky všude A to tam ještě nejsou ty značky od těch úkolů jako je nasbírej tisíckrát tamto No nic, jdu spát, zas jsem se dneska neučil, zítra už musím... nebo nepřežiju fráninu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Diego napsal:
Tak lidi, před chvílí jsem se vrátil z pálenice. No, na nějakou konverzaci dnes asi nebudu
Slivovice je dobrá, jen ještě potřebuje trochu ustálit a zchladit.
Sic jsem vypálil "jen" 23 litrů z 250 litrů kvasu, ale mám doma ještě 350 litrů kvasu, takže pár litříků mě bude jěště čekat.
Ale co je dobré, že onen kvas byl čtyři roky starý, takže si myslím, že to byl vcelku úspěch.
Tak, už nic, já jdu skusit něco napsat, ač mám něco v sobě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.