KONEČNĚ jsem nemocná, táta odjel do Mexica a máma je v práci... Home alone takže sedím na kompu a čekám až se i dotentuje Bioshock Infinite páč se nudím a prej to pochopím i když jsem nehrála předchozí dva
zatím jdu na Mafii
E: a ještě bych měla stáhnou ten patch ať mi konečně fachá Skyrim
Upravil/a Mopidu dne 12.04.2013 09:55
Mopidu napsal:
KONEČNĚ jsem nemocná, táta odjel do Mexica a máma je v práci... Home alone takže sedím na kompu a čekám až se i dotentuje Bioshock Infinite páč se nudím a prej to pochopím i když jsem nehrála předchozí dva
zatím jdu na Mafii
To by se mě taky líbilo si takhle pomarodit .... bohužel o výplatě bych splakal nad výdělkem
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
Konečně nemocná? Mě bylo v noci z úterý na středu blbě a celou noc jsem se to jen snažil ustát abych mohl jít ve středu do školy. Nakonec to ráno vyvrcholilo, takže jsem nakonec nešel Ale i tak to má nějaká ta pluska
BTW. Bioshock Infinite je podle toho co jsem viděl o úplně něčem jiném, než jednička a dvojka
Jo, tak to já taky nevím proč seru lidi, pochopím že někoho naseru když se s ním hadám ale nepochopím jak můžu někoho nasrat když mu vysvětluju proč jsem byl před několika hodinama nasranej No, ale já už si na to zvyknul
Jáj, Dragonborn má zpoždění a tak ho místo dneška budu pařit až v pondělíííííííí.. No, ještě že mám Morr a SI Jinak bych to nepřežil
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Na Dawnguard půjdeš, jo ? Bacha, já to rozjel z postavou "alá budu si nosit co chci" na mistrovskou obtížnost a nebýt toho že jsem tak dobrej stratég bitev ve Skyrimu tak by mě ti Upíří Velmistři utloukli k smrti A nemysli si, na tebe nějací upíři půjdou i když se pak přidáš k upírům Což já jsem se ještě nerozhodl, tak čekám na DB... zatím jsem vyvraždil nějaký stráže *pokrčení rameny* ()
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ne, jsem se špatně vyjádřil, to řeknu takhle: "Nechcu další nesmrtelný svědky v ulicích!"
EDIT: Jdu hrát Morr.
Upravil/a BadWolf dne 12.04.2013 13:32
Mopidu napsal:
zatím jdu na Mafii
To by se mě taky líbilo si takhle pomarodit .... bohužel o výplatě bych splakal nad výdělkem
Ale to on nějak přežije, nějak se to naučí, jako já Mě dřív naskakovala žilka když jsem mluvil s debilama Ale teď už ne...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.