Zde je na to prográmek. V menu je pár her skyrim se mezi nimi nenachází avšak podle toho co se tam píše by měla jít každá hra co je na steamu a má achievmenty no pročti si to!!!
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
To jsem jednou zkusil z hecu ten cheat, abych viděl, jak to vypadá. Skyrim spadl Ale naštěstí jsem si předtím přepl Steam do offline módu. Což nevím, jestli vážně pomohlo, nebo se achievmenty nezapsaly, protože to spadlo, každopádně tam brajgl nemám. Teda pokud vím. Na achievementy jsem vždycky s*al
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
METTALIC napsal:
Zde je na to prográmek. V menu je pár her skyrim se mezi nimi nenachází avšak podle toho co se tam píše by měla jít každá hra co je na steamu a má achievmenty no pročti si to!!!
Kde že je ten prográmek??
nagasadowcz napsal:
To jsem jednou zkusil z hecu ten cheat, abych viděl, jak to vypadá. Skyrim spadl Ale naštěstí jsem si předtím přepl Steam do offline módu. Což nevím, jestli vážně pomohlo, nebo se achievmenty nezapsaly, protože to spadlo, každopádně tam brajgl nemám. Teda pokud vím. Na achievementy jsem vždycky s*al
Blázne
Mně to Skyrim sice neshodilo, ale sekl se mi asi na 5 minut
Upravil/a Parrot dne 27.08.2013 14:21
Tasemnice napsal:
Zítra mám jít k zápisu a byrokracii jsem začala řešit až dneska. Začínám mít dojem, že půjdu radši dělat někam uklízečku.
To se dneska taky shání těžko
... zahrajme si hru na mladé byrokraty...
Tyjo, ale souhlas, jako, v česku je byrokracie obřích rozměrů.
žádnou takovou hru nebudu hrát, pokud nebudeš mít vystavená všecka povolení,jasná pravidla, formuláře a dotazníky, všecko samozřejmě v několika kopiích a s patřičným razítkem, nejlépe ještě notářsky ověřeno od notáře, který byl ověřen jiným notářem, nebo prověřen BIS
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Miku, tam by se ti nelíbilo, většinu tam prostanuju a prospacákuju a začínají se mi v hlavě rodit šílené nápady na bakalářku týkající se mořské parazitologie Navíc by ses určitě bál prvního trolla, co by na tebe vybafnul
Naga: Díky Ale fakt mě všechno to papírování už štve... nejhorší je, že se teď po mě chce třeba papír, co mi na mail zaslali před půl rokem a já se ho teď snažím odněkud vyhrabat.. (no fajn, možná je chyba trochu i v tom, že mám ve všem bordel..)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.