Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
matthew074
"Dobrá... vlastně počkej mám tu něco co by mohlo zvednout morálku menší trofej dejme tomu." Předám Ravenovi přívěšek, který jsem ukořistil od mrtvého generála. "Sám jsem mu vrazil čepel legie do jeho hrudi." S úsměvem na rtech podotknu.
Nakonec se s ním rozloučím. Někde ve vesnici vyhledám něco k pití trochu jídla a vydám se na místo kde jsem si před útokem na vesnici schoval své brnění. Půjdu v klidu a beze spěchu cestou si budu dávat pozor na pohyb v okolí. Jakmile vyzvednu brnění vydám se zpět do vesnice najít nějaký opuštěný dům a ulehnu do postele nabít nových sil.

Upravil/a matthew074 dne 17.12.2014 18:18
 
Matthew
scorpioncz
Rozhlédnu se kolem, pak zkusím využít svoje znalosti IC (žiju v něm odnepaměti tak zatraceně Grin) a zkusím dojít pro nějaká lana ... pak bych zkusil jít do zbrojnice pro nějaký luk nebo kuši na vystřelení těch provazů.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Vydal jsi se hledat nějaký lana, hledání netrvalo moc dlouho, protože některé doby byli znovu ve výstavbě a lana byli nezbytnou součástí. Nějaké jsi proto šlohl smotaný poblíž rozestavěného domu, přehodil ho přes rameno a poté se odebral hledat nějaký luk nebo kuši do zbrojnice. (za tah dorazíš ke zbrojnici)

@Vlk: Vydal jsi se hledat nějaké háky a harpuny, když jsi se blížil k zbrojnici všiml sis, že vchod je stejně jako vstup do věže hlídaný dvěma legionáři oba měli zbroj těžkou zbroj se symbolem Osmé legie, prozatím o tobě neví, protože jsi skryt ve tmě. Vstup do zbrojnice je dobře osvětlený loučemi.

Tondulín
Vyrazil jsi na obhlídku města, prošel jsi kolem kasáren, poté kolem náměstíčka a nakonec kolem chrámu před kterým už bylo něco málo připraveno na zítřejší svatbu, před chrámem se také nachází socha Martina Septima. Za celou dobu prohlížení si města jsi nepotkal nikoho známého a pak tvoje kroky směřovali k hostinci. Když jsi vešel do hostince spatřil jsi skupinku legionářů sedící podél podlouhlého stolu všichni byli ze stejné legie jako ty. U ostatních stolů seděli místní a u rohového stolu seděl Natalius popíjející pivo.

Sarako
"Ano, jistota je jistota, proto by jste měl své vedení ujistit, že jste si vše vymyslel a svoji misi jste zkazil a proto má tohle město problémy s argoniány a ten portrét co každému ukazují je ve skutečnosti váš." řekla ti pohotově 'Noční dýka' na tvoji poznámku ohledně pití reagovala slovy, "Ne, nemám žízeň." když jsi se zmínil o její kráse ihned ti odpověděla, "Otázkou spíš je nakolik si ceníte svého života? Argonianům by se jistě nelíbilo kdyby jim někdo pověděl o misích vašeho uskupení." poté se ti zdálo, že se na její zakryté tváři objevil mírný úšklebek.

Lord Rade
(spíš)

Matthew
Raven se na tebe otočil a hodil mu přívěšek, když jej chytl usmál se a povídá "Dobrá práce synu." a poté se odebral do chrámu. Meleril se také odebrala vlastní cestou. Vydal jsi se uličkami vesnice až k místu kde jsi ukryl svoji zbroj, cestou jsi nepotkal nikoho nebezpečného. V ulicích se akorát válelo pár mrtvých, který zrovna odklízeli vaši válečníci, aby se vyhnuli riziku rozšíření nějaké nemoci z mrtvých těl. Když jsi došel až k místu kde jsi schoval svoji zbroj, převlékl jsi se a poté jsi se odebral najít nějaký opuštěný dům. Po krátce toulání jsi jeden našel, dveře byli otevřené. Vešel jsi, dům se skládal z malé chodby které vedla do ložnice a nějaké společenské místnosti se stolkem na kterém bylo připravené jídlo - nejspíš večeře kterou nikdo nestihl sníst kvůli útoku. Zabouchl jsi za sebou dveře a dal se do jídla, nalil si trochu vody a snědl nějaký ten neznámí pokrm co zde místní jedli, chuťově byl dobrý akorát by ho chtělo větší množství aby zasytil tvé břicho. Poté jsi si nalil pohárek čisté vody do svého váčku s vodou a zbytek rozlil do nějakého hrnu, který ležel na stole a napil se. Už jsi se chtěl odebrat ke spánku, ale náhle se otevřeli dveře a jeden z válečníků v zlatavé zbroji povídá, "Dáreček od Gerricka, prý aby jsi tu nebyl sám." uchecht se a poté shodil k zemi mladou redguardku v potrhaných šatek ve tváři měla mírný šrám nejspíš od nějaké potyčky a vyděšený výraz, "Hlavně ji nezabíjej. Gerrick je chce vyměnit za jiné zajatce." dodal a poté opustil dům. Redguardka na tebe vystrašeně zírala.

KruziikCZ
Vytasil jsi dýku a zabodl mu jí do hrudníku, legionář zachrčel a skácel se mrtvý k zemi. Nic krom zámku ve dveří ti nebránilo v cestě do kanceláře s truhlou. Ovšem několik místních rybářů tvůj čin vidělo, ale nezdá se, že by tomu chtěli věnovat nějakou pozornost, nebo do toho zatahovat zdejší stráže, každý si ihned hleděl svého.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Jen co jsi vešla do věže s ubikacemi ihned jsi spatřila profesora Tandila, byl to altmerský mág v hnědém rouchu, výjimečně neměl přes hlavu přehozené kápě a tak byli vidět jeho krátké prošedlé vlasy. Cosi řešil s nějakým novicem a příchozím novicům nevěnoval pozornost. Odemkla jsi dveře do svého pokoje a začala si pomalu balit. Ve skříni máš ještě pár náhradních rouch a několik učebnic.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Cena mého života? Ani nevíš, kolik na mě argoniáni vypsali odměnu, přitom ani neznají mou tvář. Co ty o mě můžeš vědět? Já se smrti nebojím, už 14 let mě považují za mrtvého a od té doby mé kroky vede Mefala. Mojí minulost dávno zavál čas." ušklíbnu se od ucha k uchu.
,,Doufám, že nejsi od Temného bratrstva. Včera jsem jednoho z těch rádoby vrahů vykuchal, ale takovou krasavici jako jsi ty, bych zabíjel nerad." chvíli počkám na to, co řekne a pokračuji:,,Bohužel, mám své instrukce. Otázka zní, půjdeš se mnou na pobočku Morag Tong dobrovolně, nebo ne?"
(pokud zaútočí, jsem připraven, pokud by chtěla utéct, hodím jí židli pod nohy)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Pokusím se přijít k budově ze strany a vylézt na střechu, pak se podívám po nějakým okně.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Dojdu si pro jedno pivo, posadím se k nějakému volnému stolu a budu pozorovat dění v hostinci.
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Pomalu jsi se dostal až ke zbrojnici vstup do ní hlídán stejně jako vstup do věže dvojicí legionářů. Vstup je dobře osvětlen loučemi. Všiml sis jak někdo šplhá na střechu - nejspíš Vlk.

@Vlk: Opatrně jsi se přiblížil k zbrojnici ze strany, poté začal s námahou šplhat po zídce a následně se dostal na střechu. Opatrně jsi našlapoval, až k malému střešnímu oknu - bylo pootevřené a tak ti nic nebránilo v tom, aby jsi jej otevřel úplně, poté jsi opatrně slezl do zbrojnice. Zbrojnice má dvě patra, po schodech dolů se dostaneš do zbrojnice k čemu slouží patro ve kterém se nacházíš netušíš. Jsi totiž v úzké chodbičce, které je ihned napojená na schodiště, po levé straně máš dveře ze kterých se ozývá hlas a také slabý zvuk chůze.

Tondulín
Došel jsi k pultu, hostinský ti ihned načepoval pivo a následně jsi se usadil k jednomu z volných stolů, pomalu jsi upíjel a sledoval dění v hostinci. Legionáři se bavili o různých tématech - ženách, žoldu a o různých historkách co se jim přihodily. Náhle se otevřeli dveře do hostince spatřil jsi legionáře v těžké zbroji se symbolem Luciovi legie. Na hlavně měl přilbu a hrdým krokem kráčel k pultu, cestou si sejmul helmu. Ihned jsi poznam Nigidia, sice jsi jej viděl z dálky a ve tmě, ale jsi si jist, že je to on. Na levé straně obličeje měl výraznou jizvu směřující od úst až téměř po ucho. "Jedno pivo," řekl když dorazil k pultu a povídal se na hostinského, "Ano.. ihned to bude." odpověděl pohotově hostinský a začal čepovat. "Myslel jsem si, že vaše legie nemá do města přístup." ozval se náhle vážným tónem Natalius, Nigidius se usmál, sebral korbel s pivem a odkráčel k Nataliovi, "Natalius." řekl s úšklebkem, "Copak ten 'ostrý' a 'vážný' tón ve tvém hlase? To sis zase neštrejchnul?" dodal a vyčkával Nataliovi reakci. Ten chvilku zíral a poté ostře řekl, "Vrchní generál vám jasně zakázal vstup do města, povolil jej akorát vašemu generálovi. A nebudu poslouchat urážky od takového řezníka jako jsi ty!". Nigidius se opět pousmál, upil trochu piva a následně se rozhlédl po hostinci, "Snad si nemyslíš, že budu brát vážně rozkazy člověka co líbal řitě Thalmorským generálům? A už vůbec mě nezajímá co si o mě myslí nějaký přiblblej člen Penitus Oculatus jehož zbroj vypadá jako kdyby ji právě vyrobili." poté se Nigidius upřímně usmál. Natalius mlčel, "Doufám, že budeš mít tu odvahu se přihlásit do turnaje." pokračoval Nigidius, "Rád bych tě totiž viděl jak líbáš hubou zeminu." usmál se Nigidius a poté se otočil a odkráčel pryč z hostince. Mezi legionáři ihned ozvalo, "To byl Nigidius.." a pak zase, "Jasně, že to byl on. Jeden z nejlepších šermířů Císařství.". Natalius vypadal vytočeně, ihned do sebe naklopil zbytek piva a objednal si další.

Sarako
"Temné bratrstvo? Kam bych se s nimi dostala, nebuď naivní." odpověděla ti, poté se opět ohlédla. Venku byla již velká tma a mohlo být něco málo kolem půlnoci. "Věřte, mě nebude dělat problém vám zabodnout meč do vašeho srdce." řekla rázným tónem a poté se postavila, "Půjdu s vámi do vašeho sídla." kývla hlavou a poté naznačila, že můžete vyrazit.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Podívám se klíčovou dírku do dveří a opatrně se taky pokousím vykoumat odkud jdou kroky. Poslední věc co potřebuju je aby mě někdo načapal.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
S úsměvem si půjdu přesednout k Nataliovi. "Vidím že taky nemáte Nigidia zrovna v oblibě. Nevíte něco podrobnějšího o tom turnaji? Docela rád bych se s ním utkal."
 
KruziikCZ
Vypáčil jsem tedy dveře a následně i truhlu a vní leželo... Grin
 
matthew074
"Dobrá můžeš jít." Najdu si nějaké místečko na sezení kde se rozvalím a promluvím k ženě. "Umíš zpívat?"

Jestliže bude umět : "Zazpívej mi nějakou vaši místní píseň. Trocha kultůry nikdy neuškodí." Škodolibě se zašklebím a zaposlouchám se do jejího zpěvu.

Pokuď nezazpívá : "Dejme tomu že tě budou chtít vyměnit, ale neslyšel jsem o tom v jakém stavu že?" Trochu jí postraším a následně agresivně zmocním.
 
Matthew
Sarako
Zavedu jí za Sathou na pobočku Morag Tong.
(nepolevuji v pozornosti)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Všiml sis, že osoba šplhající po střeše zbrojnice náhle zmizela, nejspíš našla nějaké okno kterým se dostala dovnitř. Legionáři hlídající vstup zatím zjevně nic netuší ani nemají žádné podezření.

@Vlk: Opatrně jsi se doplížil ke klíčové dírce, opatrně se povídal skrze ni dovnitř. Spatřil jsi legionáře a nějakého muže v honosných hadrech. Legionář seděl za stolkem a cosi sepisoval zatím co muž pochodoval z místa na místo a cosi vysvětloval. Co však přesně říká netušíš, protože před dveře a stěnu nic pořádného slyšet není.

Tondulín
S úsměvem sis přisedl k Nataliovi, ten zvedl hlavu a podíval se na tebe. "Nigidius je obyčejný řezník." poznamenal když jsi se zeptal na turnaj a poté opět upil trochu piva, "Moc toho nevím. Jediný co vím, že se zítra bude konat a přihlášky se budou přijímat krátce před svatbou a pak ještě nějakou dobu po svatbě než to vypukne. Ale Nigidia budeš moc vyzvat na souboj když bude na turnaji stejně tak kohokoliv jiného." odpověděl ti Natalius, poté se k tobě naklonil a povídá, "Hele.. ty jsi u Osmé legie, že? Prosím tě.. nevšiml sis, že by váš generál nějak.. no koukal po takové té důstojnici se zrzavými vlasy?" přitom mluvil co nejtišeji, protože legionáři už tolik nehlučeli a také si cosi špitali nejspíš něco o Nigidiovi.

Sarako
Vstal jsi a společně s 'Noční dýkou' opustil hostinec, venku byla již tma. Na 'Noční dýce' bylo vidět, že je sebevědomnější ve tmě a taktéž venku, neustále však nepolevovala v ostražitosti - nejspíš hledala argonianské válečníky. Když jste prošli ulicemi až k pobočce odvedl jsi 'Noční dýku' přímo až k Sathe, chodbu osvětlovali jen louče a dvůr zřel prázdnotou. Už jsi chtěl zaklepat, "Počkej!" zvolala náhle potichu 'Dýka', opatrně se k tobě přiblížila. "Možná bychom se mohli na něčem dohodnout." dodala potichu a mírně si poodkryla kápě, spatřil jsi konečky zrzavých vlasů a opět zarudlé oči 'Noční dýky' jak na tebe upřeně zírají na tváři měla drobný úsměv, "Možná bych mohla říct něco jen tobě.. pochybuji, že vaše vůdkyně ocení snahy impriálce na to je přeci jen až moc hrdá." poté se ušklíbla a opatrně ti položila ruku na rameno, "Kdežto.. já ano.". Chodba byla prázdná a celkově pobočka nyní v noci působila dost prázdně. Možná kvůli tomu, že mnoho tvých bratrů a sester plní své noční kontrakty.

Lord Rade
(spíš)

LordeS
"Asi bychom se měli vypařit." zvolala Alexia, "Jestli někdo z těch stráží zavolal posily tak tu budou co nevidět." dodala a vyčkávala na tvoji reakci, stále byli kousek od vás. Uvnitř nesvítilo světlo tudíž majitel už nejspíš spí.

Matthew
Uvelebil jsi se na židli a následně si prohlížel redguardu, kterou ti stráž přivedl. Když jsi se zeptal jestli umí zpívat vystrašeně zakroutila hlavou, že ne. Poté jsi ji opět postrašil a následně se jí začal zmocňovat, krátce vzdorovala ale nakonec pochopila, že nemá jinou možnost.
(romance 5 tahů)

KruziikCZ
Pomocí sady šperháků se ti podařilo během chvíle vypáčit dveře do pokladnice. Nemeškal jsi a ihned jsi vešel dovnitř. Truhla byla zamčená dvěma zámky, jeden byl přímo na trhle a druhý na kovových dveří (kleci), která ti bránila ve vstupu k truhle.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Já jsem osobně generála dlouho neviděl, ale co se povídá, tak po ní nejen kouká. Možná to jsou jen drby, ale kdo ví? Proč tě to tak zajímá, smím-li se optat."
 
BadWolf
To vypadá, že by jim mohlo chvíli zabrat. Půjdu se teda podívat dole po nějakým tom háku nebo něčem. Pokud by se tam válila nějaká zajímavá zbraň tak možná taky vezmu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
LordeS
"Teď už stáje nepřipadají v úvahu. Můžeme probudit koně, probudí se majitel křikem stráží a půjde je zkontrolovat. Radši zmizíme do lesa." vezmu strážnému meč a měšec, aby to vypadalo jako přepadení. Poběžíme několik set metrů po cestě a pak odhodím meč na zem. Následně na to zmizíme do lesa a obloukem se vrátíme zpět, abychom nepozorováni viděli na bránu, či už na stráže.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Sarako
,,Tak dobře, co máš na srdci?" opětuji jí její úsměv a pokračuji:,,Satha si mě oblíbila asi jako osinu v zadku, takže nejsem proti." na chvíli se odmlčím a pak dodám:,,Stejně jsem několik věcí v poslední době udělal na vlastní pěst.
Upravil/a Sarako dne 19.12.2014 19:55
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Raději se tam nebudu plést ale skryju se kdyžtak za roh nějaké vedlejší budovy. Budu čekat až se dotyčná osoba vrátí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Vrátil jsi se k nejbližší budově a skryl se u ní. Všiml sis, že kdyby jsi pokračoval ulicí nejspíš by jsi se dostal až do přístavu, který byl ze všemu nejméně poničen válkou a dost možná je tam funkční i nějaký ten hostinec.

@Vlk: Opatrně jsi sešel shody až dolů, na malém stolku jsi spatřil nohy tvrdě zařezávajícího legionáře. Opatrně jsi jej obešel a pokračoval až do místnosti se zbraněmi. Převládali zbroje a zbraně zdejších válečníků (stráží IC) a legionářů, mezi nimi jsi však našel něco podobného háku.

Tondulín
"Zatraceně!" zvolal naštvaně Natalius a přitom udeřil pěstí do stolku, až se všichni přítomni k vašemu stolku ohlédli, poté se opět uklidnil a potichu povídá, "Je- spíš byla to má přítelkyně.. pokud jsou všechny ty řeči pravdivé." v tónu hlasu bylo znát, že je podrážděný. Ihned co Natalius domluvil objednal pivo a rovnou i jedno pro tebe. Ostatní si už opět začali hledět svého. "Člověk ji pomáhá aby to někam dotáhla.. dělá pro ni téměř cokoliv a ona se mu takto odvděčí." dořekl a naklopil do sebe zbytek toho co měl v půllitru. Hostinský vám mezitím přinesl každému nové pivo, které objednal Natalius.

Sarako
"Tady ne." řekla a opět se pousmála, "Nemáš nějaké temné a klidné místo kde bychom byli jen mi dva? Nechci, aby nás někdo sledoval.. nebo odposlouchával." dodala ohlédla se, poté se opět otočila k tobě a vyčkávala na tvoji reakci.

Lord Rade
(spíš)

LordeS
Sebral jsi měšec a meč jednomu z mrtvých stráží a poté se společně s Alexií rozeběhl do nejbližšího lesa. Cestou jsi zahodil meč a následně se obloukem začal vracet zpět. Když jste se vrátili uplynula již nějaká doba. Trojice strážných postávala u brány včetně jejich kapitána, který zdrceně zíral na mrtvá těla, "Zatracení bandité.." povzdech si, "Oznamte jejich úmrtí rodinám - a dejte jim jejich žold, alespoň něco co jim dostatečně 'pomůže'." dodal k jednomu ze stráží.

Matthew
(romance 4 tahů)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 19.12.2014 20:36
 
BadWolf
Loupit možná budu někdy jindy, nechci Škorpovi kazit rozlučku. Vezmu to, pokud možno nějakej přiměřenej počet (samozřejmě 2 od každýho typu, max. 6, např.?) a pokusím se rychle ale potichu zase vypařit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist