Mike napsal:
EldeR: Tak záleží na situejšn - vrahu!!
Sem proslulý vrah a sadista, co své nahé oběti tahá na oheň Sem tam trochu jedu na ostří ..... vyčkávat schovaný ve stínu ... prostě taková romantika To nabubřelí čarďejofilové nepochopí ......
mimochodem občas hraju i čaroděje, ale ten mě tolik nebaví
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo, tohle vlákno si pamatuju. Stejně se s tím stále nemůžu pořádně vyrovnat
Ale na mágy já nikdy nedám dopustit. Jak řekl Festus Krex: "Nikdo nečeká ohnivou kouli z tmavého kouta."
Upravil/a Whirt dne 27.08.2013 13:36
"Pod onou stolovou horou Akrafjoll mají kriminál, snad jediný na celém ostrově. Prý jsou tam dva vězni. Hlídá je šest bachařů, tedy na směny po dvou. Vězni dobrovolně pracují. Navlékají rybářům návnady a berou za to mzdu. A dozorci, aby se nenudili, jim s navlékáním pomáhají. Prý zadarmo. Zlí jazykové tvrdí, že ti bachaří berou za měsíc míň než ti vězňové. Alespoň tak nám to vyprávěli v Akranes."
Mike napsal:
EldeR: Tak záleží na situejšn - vrahu!!
Sem proslulý vrah a sadista, co své nahé oběti tahá na oheň Sem tam trochu jedu na ostří ..... vyčkávat schovaný ve stínu ... prostě taková romantika To nabubřelí čarďejofilové nepochopí ......
mimochodem občas hraju i čaroděje, ale ten mě tolik nebaví
Tsss... Pokud hraju za vraha, házím těla zásadně do vody
Nevím jak vy, ale já je házím na hromadu, většinou doporostřed města a dělám si prdel z toho, jak všichni okolo naříkají
A mimochodem:
Když se vám bugne quest, nikdy nepoužívejte cheat na jeho dokončení. Může se vám stát, že vám to splní všechny questy, co existují. Takže já teď mám úplně zmrvenej steam z těch novejch achievů. Sakra!!!
Parrot napsal:
Nevím jak vy, ale já je házím na hromadu, většinou doporostřed města a dělám si prdel z toho, jak všichni okolo naříkají
A mimochodem:
Když se vám bugne quest, nikdy nepoužívejte cheat na jeho dokončení. Může se vám stát, že vám to splní všechny questy, co existují. Takže já teď mám úplně zmrvenej steam z těch novejch achievů. Sakra!!!
Oukej no tak si měl použít cheat na změnu části daného questu ale co
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Parrot napsal:
A mimochodem:
Oukej no tak si měl použít cheat na změnu části daného questu ale co
Tak já jsem na netu našel nějakej cheat, kterej to prý vyřeší. Inu, pak jsem docela čuměl...
Ale nejvíc mě štve ten steam. Mám tam polovinu achievů splněnejch v jeden den a v jedné minutě. To je docela podezřelé, není-liž pravda?
Parrot: Né není my věříme že jsi to udělal sám bez konzole v jedné minutě No ty Achievmenty neměli by na Steamu jít resetovat ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.