Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Lisa ThompsonSKYRIM
Pokývla jsem hlavou. Hrozně ráda bych se do Cyrodiilu chtěla podívat. "A kdy by se ten výlet mohl uskutečnit?" zeptala jsem se a nasadila nepatrný náznak úsměvu.
 
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: "Tak se měj, zítra ráno tu už já nebudu. Takže se o vše potřebné postará Belius a Flavius." řekl Arterius a poté co jsi oznámil že se odebereš do pokoje. Laurana se také zvedla a poté jste se společně odebrali po schodišti nahoru. Otevřeli dveře do pokoje, pokoj osvětlovali jen dvě malinké světelné koule které se drželi u stropu. Laurana za vámi ihned zamkla, "Pro jistotu, aby nás nikdo nevyrušoval." usmála se, "Merril leží v kolíbce a spinká tak musíme mluvit potichu." dodala potichu.

@BadWolf: Serana se pousmála, "Pomůžu ti.. Belia jsem sice dobu neviděla, ale pořád se nezměnil a jeho řeči zapotřebí poslouchat nemám." zasmála se a poté začala prohrabávat jednu z beden. Dlouhou dobu nic nemohla najít, také jsi se začal poohlížet kolem. Krom několika starých obrazů s portréty a několika potrhaných látek co leželi na bednách jsi nic co by připomínalo nějakou nádobu s barvou neviděl. "Možná jsem něco našla." řekla Serana a ukázala na nádobu schovanou v rohu.

Sarako
Vešel jsi do domu, ork měl poměrně chudý příbytek. Ve střeše měl díru a po místnosti jen a pouze pár skříní a jednu starou postel s kusem kožešiny. "Tohle si objednala." oznámil a ukázal na podivný kus kovu, který ležel na zemi.

Tondulín
(3. příspěvků)

Lord Rade
(spíš)

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
"Mě je to jedno.. všechno je jen a pouze na vás a na ochotě vašeho arcimága a nebo zástupce." odpověděl ti Arterius, "Vzhledem k tomu, že zástupce mě moc rád nemá.. tak to bude problém." dodal spíše pro sebe než pro vás.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.11.2014 22:18
 
scorpioncz
"Samozřejmě, potřebuje nabít sil na zítřek, všude tam nejspíš bude ruch." pošeptám s úsměvem, jelikož jsme tam sami tak to stejnak bude slyšet dobře. "My bychom také měli nabrat sil." řeknu a usměju se, pak k ní přejdu a políbím jí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Ukaž, podívám se na to." řeknu a příjdu se na to podívat. Kdyžtak tu barvu vyzkouším na nějaký látce poblíž.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Prohlédnu si kovářův výtvor. (co to je? co mi to připomíná?)
,,Kdy si to má vyzvednout?"

Upravil/a Sarako dne 30.11.2014 22:32
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KruziikCZ
Nenápadně sem se opřel o sloup podpírající střechu stájí a tajně jsem poslouchal. Smile Byla mi trošku zima, ale navzdory odposlechu, jsem si toho nevšímal. Smile PS: Pardon za mou neaktivitu, dělší dobu jsem měl počítač v opravně Wink
 
Aurelius
[quote]Aurelius napsal:
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Políbil jsi Lauranu, "Hlavně nesmíme zaspat." řekla krátce a poté tě také políbila, pomalu jsi ji dovedl až k posteli a následně (4. příspěvky probíhá romance).

@BadWolf: Přistoupil jsi blíže, Serana ti ihned uhnula. Pootevřel jsi nádobu a následně vzal kus něčeho co připomínalo cár látky a vyzkoušel barvu. Je to nějaká tmavě zelená. "S tou se asi kdysi natíralo venkovní zábradlí." poznamenala Serana když spatřila barvu.

Sarako
Pozorně sis prohlédl orkův výtvor. Byl to jakýsi kus koule s nepravidelnými otvory. "Pečlivá a dobrá práce." pochválil se ork hrdě a poté odpověděl na tvoji otázku, "Netuším.. to už neřekla."

Tondulín
(2. příspěvků)

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Legát předstoupil před skupinku legionářů, "Takže.. čeká nás průzkum oblasti poblíž jedné z ruin." začal a poté se krátce odmlčel, "Nejsem si jist na co narazíme, ale je nutné být připraven na vše. Dnes ráno byl totiž ohlášen již třetí konvoj se zbraněmi co se ztratil. Nyní je potřeba jednat!" dodal odhodlaně a poté se podíval na legionáře. "Nejspíš místní barbaři." řekl jeden z nich, "I kdyby budou dost dobře ozbrojení." konstatoval legát, poté se podrbal na bradě, "Nebudeme tedy meškat, vyrážíme!" zvolal a legionáři se dali na pochod.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.12.2014 20:52
 
BadWolf
*ďábelský úsměv*
"Tohle postačí. Díky, Serano." vezmu barvu a půjdu najít Škorpa.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,V tom případě tu na ní klidně počkám. Já mám času dost."
(je přeci v jejím zájmu vyzvednout si tu věcičku dřív, než argoniáni zjistí co tu dělá, nebo než jí odhalí)
Sednu si někam do kouta (nejlépe za dveře), tak abych měl krytá záda a zároveň přehled o okolí.

Upravil/a Sarako dne 01.12.2014 22:54
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
LordeS
"Velmistr se zmínil...Chceš, abych trochu odvedl pozornost? Třeba se za.mnou otočí a budeš mit lepší výhled." V závislosti na odpovědi se přesunu více za.zada stráže.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
KruziikCZ
Můj odposlech tím skončil. Chtěl jsem jít do Větrného Žlebu se trošku napít, ale všiml jsem si, že zrovna dorazila khajiitská karavana. Prišel jsem k nim a prodal jim nějaké to horké zboží a koupil jsem si pár šperháků. Když bylo vše prodáno a nakoupeno, vydal jsem se do Větrného Žlebu. Smile
 
Lisa ThompsonSKYRIM
"Tak tedy dobře," odpověděla jsem potichu. Chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale pak se moje myšlenky nad tím rozplynuly. Možná jsem se tam podívat chtěla, ale nebylo to tak silné abych si dovolila otravovat arcimága. Pomalu jsem se měla k odchodu.
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.

ScorpionCZ a BW
@Škorpias: (3. příspěvky probíhá romance).

@BadWolf: Společně se Seranou jsi se vrátil zpět nahoru, Serana za vámi ihned zabouchla dveře, zamkla a klíč pověsila na hřebík. Poté se odebrala ke svému místu u stolu. U stolu zbyl akorát Belius, který si pohrával s poloprázdnou skleničkou. "Artík, Edwin, Škorpias a Laurana šli spát.." odpověděl na tvůj dotaz, poté do sebe naklopil skleničku a dodal, "Flavius šel chcát." pousmál se. "Copak chceš Škorpiasovi ještě před jeho velkým dnem udělat nějaké příjemnosti? Možná bude štěstí, pokud se kvůli nim nepropadne strop a všechny nás to nezabije.. no, on by umřel při něčem zajímavým. Ostatní by na tom byli hůř. Chudáka Flaviua by to rozmáčklo při vykonávání potřeby." zazubil se Belius, bylo vidět, že už z něj mluví alkohol. "Nebo mu chceš naříznout postel, aby se pod ním propadla?" zeptal se s úsměvem a začal si dolívat sklenici.

Sarako
"No.. jak myslíte." poznamenal Ork a poté se odebral ven z domu. Usadil jsi se a vyčkával z venčí se ozýval zvuk kladiva bušícího do kusu oceli. (vyčkáváš)

Tondulín
Už zbývá jen několik minut jízdy a dorazíš do Kvatchu, projíždíš zrovna starou cestou kolem které se rozprostírá poměrně hustý les, který je vhodný pro kdejakou havěť. Potkal jsi před sebou skupinku obchodníků, měli dva vozy a docela početný doprovod ostřílených zbrojnošů. Jsi od nich několik metrů - když náhle zastaví a ty uslyšíš jak jeden z nich křičí "Stalo se něco?! Proč sakra stojíme! Dávno jsme měli bejt v Kvatchu!" poté jsi spatřil jak z lesa vystupují legionáři v zelených zbrojích (alespoň si myslíš, že mají zelenou zbroj je tma a osvětlují je jen a pouze lucerny na vozech obchodníků. "Jménem Osmé legie stůjte!" zvolal kdosi, "Zatraceně proč?! Už dávno jsme měli být v Kvatchu!" zvolal jeden z obchodníků a nechtěl se nechat odbít. "Zavři hubu ty červe! Trochu úcty! Copak nevíš kdo jsem?!" zvolal na něj hlas (nevíš komu patří je tma). "Já jsem legát Nigidius Amatius!" dodal hlas s veškerou úctou a hrdosti, "Jménem Generála Osmé legie vám zabavuji vaše zboží a zatýkám vás za zločiny proti císaři a vlasti! Chopte se jich!" křikl Nigidius a poté jsi spatřil jak legionáři tasí meč a vyčkávají až se ozbrojenci a obchodníci vzdají. "Nesmysl! Tohle je nesmysl!" křikl obchodník a vylezl na vůz, "Pro tebe už ne." křikl legát a následně jsi spatřil jak obchodník padá mrtvý z vozu a legionáři se vrhají na ozbrojence.

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Odebral jsi se k bráně Větrného žlebu, byla otevřená a tak jsi bez problémů vstoupil do města. Několik legionářů sice hlídkovalo před branou, ale nijak zvláště nekontrolovali návštěvníky města - tady krom vozů, který do města přijížděli. Ihned jsi spatřil kamennou budovu zdejší krčmy a také jsi byl svědkem jak jeden ze stráží vyvádí opilého nordkého mladíka ze dveří.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
"Jde spíš o váš zájem.. já to klidně zařídím, mě to problém nedělá." dodal a poté vyčkával jestli ještě někdo bude mít nějaké dotazy, nebo bude moci pokračovat dále ve výuce.

LordeS
"Nemusíš.. to zvládnu." řekla a připravila si dýku, začala se soustředit a následně ji vrhla. Stráži se zabodla přímo do nechráněných zad a projela hustou kožešinou. Stráž se skácel k zemi, načeš ho člen cechu zlodějů dorazil úderem pěstí přímo do spánku. Druhý stráž mezitím vykrvácel. "Díky.." řekl člen cechu směrem k vám, když si vás konečně všiml.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 07.12.2014 00:01
 
BadWolf
"Prosímtě Belie, mám mnohem lepší nápad. Až bude Škorp hotovej tak ho odtamtud vytáhnu a provedem před tím jeho velkým dnem nějakou tu... no, můžeš tomu říkat 'rozlučku' jestli chceš."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Opatrně zbalím orkův výtvor a odplížím se pryč zadním vchodem (při tom rámusu to nebude problém, navíc ork nebude krádež takového speciálního předmětu hlásit) a na onom místě jí zanechám vzkaz:

Mám tu tvojí "hračku", jestli jí chceš zpátky, čekám v hostinci naproti.
S.

Potom se vydám do zmiňovaného hostince, kde si vyberu dobré místo (krytá záda, přehled o okolí) a objednám si něco k jídlu a pití (nejspíš pivo, nechci polevit v ostražitosti).

Upravil/a Sarako dne 07.12.2014 00:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Pomyslím si, jaký je to dneska ale pěkný den a budu pokračovat ve své poklidné jízdě. Abych si zlepšil náladu začnu si pobrukovat nějakou melodii.
 
KruziikCZ
Rozhodl jsem se, že do krčmy nepůjdu. Šel jsem si radší obhlídnout pokladničku v přístvau. Vloupal jsem se dovnitř a opatrně jsem vyháčkoval zámek pokladnice. Smile
 
LordeS
"Pěkný hod." Dojdu k mrtvole a vezmu dýku, kterou poté vrátím Alexii.
"Od té doby, co v předaleké zemi, lidé jménem Feničané, vynalezli peníze, se neděkuje....Měli by jsme asi rychle zmizet, branou nemůžeme, takže do lesa?" Takže romance s Alexií na slámě padá.


ImperialFob už nehraje?
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
matthew074
Asi jsi to přehlídnul napsal jsem to už před pár dny tak to sem dávám znova není toho moc, ale k týhle situaci mě to moc nenapadlo.

"Dobrý nápad, i když nás tam už možná budou očekávat, ale tak co nám zbývá." Vydám se spolu s ostatníma zpět do vesnice.
 
Matthew
Lisa ThompsonSKYRIM
Dál jsem už mlčela a na chvíli si představila jak to asi v Cyrodiilu vypadá. "Rozhodně tam nebude taková kosa jako tady," řekla jsem si pro sebe tak aby to nikdo neslyšel. Nenápadně jsem se rozhlédla na obě strany jestli se nehlásí ještě někdo.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4859 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist