Trefné, hRDLo No, tady na Ostravsku máme těžký, vlhký sníh, který se zatím odolně drží. Hlásili, že ve středu by to tu mohlo slézt, ale už jsem si zvykl, že Ostrava je meteorologicky jak samostatný svět
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Sakra, kdybych dnes mohl být dříve na mém pc, když je ten apríl... Měl jsem v rukávu takový jeden výstřelek, ale bohužel jsem se ke svému kompu nedostal. Byl jsem jen na mobilu, ale na něm to není ono a navíc jsem to měl uložený v pc. Taková škoda!
Jinak přeji dobrou noc. Hlavně všem, kteří si dnes z někoho vystřelily. Sranda přeci musí být!
@Diego: Mi dneska volal kamarád, že se už nemůžeme vídat, že už mě nemiluje. Tak jsme se pak rozesmáli a já se ho ptám, jestli něco potřeboval, nebo jenom blbne. A on: "Tak jsem si z tebe chtěl vystřelit. Apríl, vole." A teprve v tu chvíli mi to došlo. Já na to kvůli těm Velikonocím úplně zapomněl. Jsou letos v nezvyklou dobu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego napsal:
Sakra, kdybych dnes mohl být dříve na mém pc, když je ten apríl... Měl jsem v rukávu takový jeden výstřelek, ale bohužel jsem se ke svému kompu nedostal. Byl jsem jen na mobilu, ale na něm to není ono a navíc jsem to měl uložený v pc. Taková škoda!
Jinak přeji dobrou noc. Hlavně všem, kteří si dnes z někoho vystřelily. Sranda přeci musí být!
Diego napsal:
Ola! Je pravda, že jsem teď nebyl na fóru moc aktivní. Hlavně kvůli tomu, že jsem o prázdninách permanentně hrál Skyrim.
EDIT: Ale rozhodl sem se, že se spíš vrátím k té "old fashion way" a spíš než na chat budu chodit na fórum, takže tu teď budu častěji.
Upravil/a Whirt dne 02.04.2013 17:55
Pánové, rád bych si zahrál nějakou tu textovou hru. Hraju už spoustu let něco jako dračí doupě, ale dělám už 5 let jen PJ, Rád bych si taky nějaké fantasy zahrál, máte někdo místo?
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.