Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství šesté
Nerevar
Promiň, nějak to zaniklo.

No, jak řekl Whirt, pár jistých lidí se tam jaksi vybarvilo no.. Já nechci uvádět konkrétní jména, akorát bych rozpoutal další vlny hádek, protože ty zmíněný děti, pardon lidi, by začli tvrdit, že se chovali naprosto normálně Wink
 
SuperHunter
Tak mi to napiš do PM já jen chci vědět co se stalo
 
Aurelius
@Ner: Já rozhodně mlčet nebudu, za tím co jsem napsal si stojím Wink


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Whirt
Ner: Whirt Milostivý, proto mě tak říkají

SH: Může tu padnout pár konkrétních příkladů.
Věta typu, že si dají na truc ban, řečičky o rovnosti (přitom té tu je habaděj), že by se někdo měl dát na léčení, atd..
 
Lord Rade
Počítám s tím, že na tom seznamu jsem taky, protože jsem si dělal srandu z těch mikovejch screenů Grin Ale je mi to jedno.
Hele neměli byste s tím už jít do hate parku?!
V hateparku je teď takovej mír a vy tu "diskutujete" zde.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Nerevar
@Aurel: Tak prosím, ale můj názor(snižování IQ) znáš. ^^
 
EldeR
Lord Rade napsal:
Počítám s tím, že na tom seznamu jsem taky, protože jsem si dělal srandu z těch mikovejch screenů Grin Ale je mi to jedno.
Hele neměli byste s tím už jít do hate parku?!
V hateparku je teď takovej mír a vy tu "diskutujete" zde.


Neboj ... tebe jako známýho schizofrenika nikdo nebral vážně Grin
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Whirt
Rade, proč by tě tam někdo kvůli tomu řadil?
Taky si říkám, že by byl dobrý nápad to tam přesunout, ale jakmile se tak většinou stane, tak už hádka nepokračuje dál a věci zůstanou otevřené...
 
Tasemnice
Věta o banu na truc byla moje, ale bylo to tehdy vzhledem ke kontextu ze srandy.
Je mi líto, co se tady děje, s ohledem k oboum stranám.
 
scorpioncz
Nechcete se posypat pepřem nebo nějakým dochucovadlem než se sežerete? to tu opravdu stačí k vybuchnutí hádky jen jedna blbá reklama? (jako jo ... asi to je takový provokativní ... ale koukám že se do toho nakonec zapletlo dalších padesát témat dávno minulých) myslím že stvoření tý stránky neměla bejt provokace módů nebo přímo provokace nějakého jedince, kdyby se to tak bralo tak by se přece mohla jako provokace brát i stránka na TESO ne? (zdůrazňuji že proti té stránce nic nemám, jen myslím že je to dobrý příklad) ano, je pravda že by se dalo říct že je to zbytečná stránka ... že tady na to je přece taky jen kapacita a jsou tu od kobek vlastně takové virtuální kořeny, kde všechno začalo, ale když chce někdo psát tedy své DrD někde jinde, tak přece může ne? i když s prvotním představením té stránky nesouhlasím (ale přiznám se, zasmál jsem se větě umrzněte v nebi) tak jí akceptuji. I když některé DrD přejdou tam, tak tu také některé zůstanou. Je ale také škoda i to že se tu módové berou jako zlo, každý má své mouchy, ne jen někteří ... a je asi pravda že na moderátory se více kouká, a jejich rozhodnutí mají větší rozsah než u normálních členů, ale podle mě se snažej aspoň udržet tohle fórum pospolu a funkční, i když se to možná někomu nezdá a moc s to asi nedaří ... je škoda že se rafáte pro každou ptákovinu ...
Předpokládám že za tohle napsání mě všichni do jednoho ukamenujou, protože jsem se snažil chovat neutrálně a postavit se za obě strany, což znamená i proti oběma stranám, ale jsem připraven nést si svoje následky. (jen doufám že jsem to napsal dost srozumitelně a pochopitelně i pro někoho jiného než jsem jen já) asi jsem to měl začít psát dřív ... protože to určo píšu zas na konec hádky ... ale co, napsal jsem to Wink prostě už se mi nelíbí tyto dny vedoucí k zániku mého oblíbeného fóra
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Nepřečetl jsem si ten dlouhej škorpův příspěvek, ale určitě bych s ním souhlasil! (dle první a poslední věty)
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
Ve své podstatě (opět) souhlasím se Škorpem. Jako admin se snažím na věc koukat z podobného pohledu, ale je jasné, že jsem v této věci nakloněn k určité straně.

Byl bych rád, kdyby tahle nevraživost došla svého konce, protože se cítím strašně bezmocný, kdykoliv od doby banu hRDLY vyvstane nějaký problém.

Ti kdo si lezou na nervy ať spolu nekomunikujou a neprovokujou se a problém je vyřešen - tomuhle se dá na internetu vyhnout lépe než v životě, protože se vžycky můžete rozmyslet, než něco pošlete.
Upravil/a Whirt dne 05.04.2014 21:00
 
EldeR
@scorpioncz: No aspoň to vypadá, že se na to koukáš s nadhledem a chápeš, že nešlo o obsah reklamy, ale o její formu, která vzhledem k Lenovým výlevům poslední doby vyzněla dost pitomě a provokativně...Wink
Na druhou stranu po nás nikdo nemůže chtít, aby jsme se neustále otáčeli zády a povznášeli nad veškeré provokace a narážky, kterých speciálně v tomto případě nebylo zrovna málo. Demonstrativnost a snaha o drama u toho co předved Len byla do očí bijící a já mám dost závažných problémů v reálným životě na to, abych se nechal dráždit od puberťáka, co si honí ego na internetu.
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Mopidu
Hell yeah, Škorp napsal přesně to co jsem chtěla Grin fakt, tady jsou tak konfliktivně náchylní lidi až to bolí Grin Len je troll, píšu to asi potřetí, a fakt mě udivuje že ho ještě někdo bere vážně nebo se nedej bože hádá.... Grin Dejte si čaj a uklidněte se než se zas budete hádat Grin Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Vždyť jsem to samý co napsal škorp napsal taky - akorát trochu zkráceněji, když jsem napsal, aby všichni na chvíli drželi huby Grin Nevím proč máte pořád potřebu na všechno reagovat. Stačí když každej řekne jednou svůj názor a pak se budeme bavit o počasí.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
No, jde o to, že dokud si to nevyjasníme, stále budou vznikat hádky. Bylo by fajn, kdyby všichni nějakým způsobem s tím, že tady bude klid souhlasili, jinak to tu bude jako časovaná bomba.
 
Lord Rade
Jenže tu se lidi asi nedohodnou nikdy, protože to by jedna strana musela ustoupit. Proto bude lepší, když si obě strany podají ruce, usmějou se na sebe a půjdou spolu válčit do Narnie... Víte jak to myslím, ne?
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mike
Leneren napsal:
Hail Císař lidstva ( viz http://warhammer4...of_Mankind...)
Vám doporučuje, aby jste se podívali na adresu http://temnekobky...eforum.cz/
Je to tam hezké, existuje zde přátelská a životu prospěšná biosféra (máme i vlastní atmosféru, bacha na to!)
a hlavně mají tam Lena!
určitě přijďte
Pokud se vám projekt líbí zašlete dotaci na účet 262931999 0300 (naprosto vůbec to není můj účet)

A pokud to někdo smaže, protože je to reklama tak nechť je zván modelem pro znak Renaultu, neboť Mika nikdo za reklamu na jeho blok nepenalizoval



Tohle není reklama!


PS pozdravuji Vás, jakožto zlý člověk z pekla, umrzněte si tam nahoře v nebi Angry


Jestli jsi si všimnul, tak tu docea spokojeně fungujeme. Kdo sem nechce chodit, ten sem nechodí. Kdo sem chce chodit, ten sem chodí.
BUM, přijdeš ty, a opět ses postaral o humbuk (o což ti asi šlo), udělal jsi haló a zase táhneš, ty siláku. No a že jsi si smazal avatar, podpísek a šíříš za zády silácký řečičky. Proboha, jdi, a už sem nechoď. Buď na nějakém tom trucfóru. Všude jinde (ano, opět zmíním gothicz.net) by ti dali ban, ale už mnohem dřív. I dalším. To tady jen jsme celkem OK, co se tohodle týče.

A do háje, buď ticho, co se mýho někdejšího blogu týče. Nejednalo se o konkurenční projekt, ani o propagace k ziskovému účelu, ani o odlákání lidí na jiný web.

Mazat nic nebudu, ale i kdyby, tak je mi fakt jedno, co si o mě myslíš, klidně si mysli i to, že jsem logo Renaultu třeba s čárkou, mě je to fakt fuk, hele.

Leneren napsal:
Když si myslíte, že to je fakt jenom kvůli hRDLovi Wink On mi je upřímě naprosto u prdele on byl pouze jeden z dalších důvodů proč začít vystupovat proti tomuhle režimu.


Ale, ale, ťuťu, když se neumíš podřídit - jak říkáš - "režimu", tak to je tvůj problém. Nadto, jak poznamenal kdosi, dkyž jsem to rychle četl, to slovo je fakt blbý... oproti jiným webům jsme opravdu mírní...

(Předpokládám, že teď jsi "stáhl ocas" a dáš zas na nějakou dobu, nebo možná i natrvalo pokoj. Tedy sbohem, protože je mi jasný, že tady teď koukáš jako anonym a měj se pěkně. Rada: snaž se "tam jinde" moc neprovokovat. I když, zkus to, uvidíš, že tě za chvíli budou mít všude plný brejle...)

EDIT: Jak řekl EldeR - mám svejch starostí dost, fakt mě nějak extra nevytrhne dítě, co si tady machruje...
Upravil/a Mike dne 05.04.2014 21:18
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg


 
SuperHunter
Promiň Miku, ale neoznačuj prosím těmito slovy MOJE fórum. Ano je moje. Pokud to někoho překvapuje tak je vidět že si nerozklikl záložku uživatelé. A to fórum je pro členy, které tu drží pouze kobky. Já k členství tam nikoho nutit nebudu. A s Lenovo příspěvkem nechci mít nic společného, byl to jeho nápad.
 
Mike
Pardon, pardon, to se omlouvám, neprohlížel jsem to vůbec, jen jsem klikl na odkaz a hend to zavřel, takže absolutně nemám páru, čí to je (tedy, teď už jo)...

(Myslel jsem, že je to jeho věc...)

Takže tak - to se omlouvám.
http://www.ulozisko.sk/obrazky/662771/jabko.jpg


 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
předměty nezůstávají tam kde by měli Skyrim - dotazy, návody,.. 11 18.10.2014 16:46
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5696 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist