O grafiku sa nebojím Ak mám niečo uložené vo svojej PC case tak je to naprosto v bezpečí. Ani boh sa k nej nedostane
Brokovnice?Pf......
Vezmu větší kalibr
Mimochodem z čeho sakra ten case je?
1mm oceľ bez nejakých nitov, priehlbín, perforácii spojená z 2mm hrubým proti zvukovým materiálom (asi nejaký kevlar ).
To nebude obyč ocel, protože ta by byla při 1mm jak řešeto a ještě by se o hodně víc deformovala ... viděl bych to na nějakou titanovou slitinu s vyšším obsahem manganu, ale to je jen dohad
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
To nebude obyč ocel, protože ta by byla při 1mm jak řešeto a ještě by se o hodně víc deformovala ... viděl bych to na nějakou titanovou slitinu s vyšším obsahem manganu, ale to je jen dohad
No i to je možné
Upravil/a Sanued dne 29.03.2013 10:53
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Na to, že jsem si na dnešek vzal volno, tak jsem měl dom nezvykle mnoho práce. Ikdyž taky způsob, jak využít volný čas, že?
Jinak jak se tady bavíte o vašich PC, udělejte poklonu mému super kompu , který zvládá do dneška téměř všechny hry: Amd Phenom, Triple-Core processor 2.1 GHz. 2 GB RAM. Ati Radeon HD 3800. Win 7 64-bit. Co říkáte?
Diego napsal:
Na to, že jsem si na dnešek vzal volno, tak jsem měl dom nezvykle mnoho práce. Ikdyž taky způsob, jak využít volný čas, že?
Jinak jak se tady bavíte o vašich PC, udělejte poklonu mému super kompu , který zvládá do dneška téměř všechny hry: Amd Phenom, Triple-Core processor 2.1 GHz. 2 GB RAM. Ati Radeon HD 3800. Win 7 64-bit. Co říkáte?
Trojjadro Sorry, ale trojjadro to je ako medveď v centre Bratislavy Další dôkaz nekompletnosti AMD.
Len jedno nechápem, máš 2 GB RAM ale používaš 64bitový OS? To ti spomaluje zbytočne komp pretože 64bit nedokáže efektívne využiť svoje funkcie pri 2GB. 64bit OS je efektívny od 4GB a viac. Na tvojom mieste by som si dal 32bit a ušetril by som peniaze.
BTW, tu je môj komp:
MB: ASRock Z77 LGA 1155 Extreme 6
CPU: Intel Core i7-3770K štvorjadro pretaktované na 4.5GHz
Chladič CPU: Noctua DH-14
RAM: Patriot 16GB KIT DDR3 2133MHz CL11 Intel Extreme Masters Limited Edition
GPU: nVIDIA GTX Titan
PSU: FRACTAL Newton 1000W 80+Platinum
CASE: FRACTAL Design Define R4
SSD: Corsair Force GS Series 128GB
HDD: Seagate Barracud 2TB
Upravil/a Sanued dne 29.03.2013 21:31
@Diego: Tak teda pokud ten zatím všechno utáhne, tak to opravdu poklona :D
@Sanued: Tak to je hodně slušná mašina. Každopádně moje mi zatím bohatě stačí.
CPU: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz
RAM: 4GB
GPU: Radeon HD 6850 2 GB
HDD: Dva, oba Seagate (dohromady asi 700 GB)
Upravil/a nagasadowcz dne 29.03.2013 21:40
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Záleží na hře, jak mi jede. Třeba Skyrim jel v poho na střední. GTA IV mi fachčí na plno. Stejně letos plánuju fungl nový komp, protože s tímhle už si moc nezahraju, i z důvodu věčného sekání co chvílu.
Diego napsal:
Záleží na hře, jak mi jede. Třeba Skyrim jel v poho na střední. GTA IV mi fachčí na plno. Stejně letos plánuju fungl nový komp, protože s tímhle už si moc nezahraju, i z důvodu věčného sekání co chvílu.
Keď budeš chcieť niečo poskladať v nejakom cenovom limite obráť sa na mňa
Diego napsal:
Keď budeš chcieť niečo poskladať v nejakom cenovom limite obráť sa na mňa
Během víkendu ti možná napíšu. A teď se du dívat na film, v noci se možná stavím na chat, tak tam třeba někdo buďte.
Což jsou všichni kromě mě, yey ! Ale to proto, že se mi daří úspěšně se ti vetřít do maratónů a taky se nikdy necítím nějak zanedbáván
BTW, co je s NK ? Už se nemůžu dočkat až se začne hrát
EDIT: BTW, lidi, asi si koupím Borderlands GOTY krabicovku Docela dost ušetřím Ale taky to znamená že to bude asi až v Úterý Snad už
Upravil/a BadWolf dne 30.03.2013 08:05
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Whirt: Tak doufám, že sis to řádně užil. Jako mod tohoto místa si to zasloužíš
@4FAN: Ještě včera, když jsme byli nakupovat, si říkám, jak začíná být pěkně a že s takovou se dnes půjdu projít. Ráno roztáhnu žaluzie a málem mě jeblo Jako já mám zimu rád, ale začíná jaro, tak sněhové kalamity by si už mohli odpustit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.