@Leneren: Tak já něco rozepsaného mám a dokonce mám jednu rozepsanou věc i tady. A pokud si dobře vzpomínám, tak si ji dkonce četl a odkaz na ni mám v podpisu Každopádně pokud jsi to ještě nedočetl, tak se na to můžeš vrhnout. Denní doba je na to správná
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zapomněl jsem ti ale odpovědět na tvoji původní otázku: rád bych se živil jako akademik, ale můj skutečný sen je být spisovatelem a s trochou štěstí taky fušovat do filmařiny nebo televize.
Vážení a milí, plesniví a hnilí, chcel by som vám ukázať čo mi dneska prišlo. nVIDIA GTX TITAN. Presnejšie toto je EVGA SC Signature. Táto krásavica ma vyšla na 1037€. A kedže to je tak úchvatná karta, musím sa vám pochváliť . Jediná škoda že som ju nemohol dať do SLI s mojou starou 690tkou. Ale čo už.
nagasadowcz napsal:
@Sanued: Ty kráááááávo! Tak to je teda hodně slušná cena. Jen za pár tisíc navíc jsem já pořídil celou svoji sestavu
@Mike: Vynasnažím se
- Tyjo, sestavu... já mám netbooka a spokojenost. (až na absenci a nemožnost instalace windows 8 kvůli nízkému rozlišení displeje, než vyžadují osmy...)
Sanued napsal:
Pravdupovediac pre hráčov je i 660tka za 200€. Toto je grafika pre fajnšmekrov.
Budu ti věřit, ač zcela přesně nevím, co se pod šifrou 660 skrývá, nicméně tipuji, že nějaká výkonná graf. karta. OK, takže jsi vlastně investoval peníze do něčeho, co funguje jak věc za 200 éček jen proto, že je to exkluzivní - rozumím tomu dobře?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.