Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Na Lauranu a Merril!" řeknu radostně a pozvednu skleničku vzhůru a pak až ostatní budou pít tak to do sebe taky naklopím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Probudím Atia co nejšetrněji, aby mě hned po ránu nezabil a vyčkám až se trochu probere.
Upravil/a Tondulin dne 10.11.2014 23:09
 
LordeS
Miss mokré tričko. Pokusím se nedívat na její poprsí. "A teď se musíme nějak dostat do města. Kolem stráží se asi neproplížíme a oba vypadáme jak somráci. Mohli by jsme počkat do rána nebo až uschnem v těch stájích. Je mi větší zima než v té vodě..."
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Pozvedl jsi skleničku a následně ji vypil, "Asi bych už měla dát Merril spát." poznamenala Laurana nad usínající Merril, která každou chvilku zavírala očka a opět je otvírala. "Hnedka jsem zpět." řekla směrem k tobě a usmála se, vstala a pomalu se odebrala po schodech nahoru. Arterius se podíval na Aldu a povídá, "Taky by sis měl jít spát. Zítra bude náročný den.". Alda váhal, ale následně kývl, popřál dobrou noc a následně se odebral po schodech nahoru.

@Vlk: "Proč by mě to mělo vadit? Jde přece jen o jedno přespání o nic víc." odpověděla ti s úsměvem, "Každý budeme mít vlastní postel, vlastní peřinu a vlastní polštář a budeme od sebe pár metrů." dodala, "Akorát doufám, že nechrápeš." zasmála se.

Sarako
"Nepochybuji o tom, že bychom je dokázali zdržet dost dlouho, ale proč zbytečně riskovat?" odpověděla ti Satha, "Nejprve je budeme sledovat - pokusíme se zjistit co mají v plánu a proč jsou tu. Teprve až potom se rozhodneme jak zasáhneme." dodala a poté se otočila na Zirkana, "Ty mu pomůžeš." řekla, Zirkan neprotestoval a kývl. Následně jste se rozešli pryč z cechovní budovy. "Zvládneš to sám? Mám dohodnutou jednu schůzku." řekl na dvoře Zirkan.

Tondulín
Opatrně jsi vzbudil Atia, počkal až se probere a následně mlčky vyčkával co budeš říkat. Ostatní legionáři si vás nijak zvláštně nevšímají, až na jednoho. Když si všiml, že jsi se rozhlédl ihned se otočil a pokračoval v údržbě své zbroje.

ImperialFob838
Stráž provedl úder směrem se shora, uhnul jsi a dýku se mu pokusil zarazit do boku - povedlo se. Zabodl jsi mu dýku do boku, druhý mezitím odhodil vytasil meč a připravil si k obraně štít. "Vzdej se!" křikl stráž se štítem.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Nic se nedělo. Když jsi se rozhlédla kolem většina už vyčkávala až runa vychladne a ostatní si připravovali ingredience pro svoji další runu a ti co měli už hotovo se seřazovali před Arteriem. "Použij jiskření." řekla ti potichu novicka. "Potom jiskření už jen udržuj a ona se runa vytvoří." dodala.

Matthew
"Už to nevydržím.." řekla, když jsi přiběhl blíž. Jiná cesta než tato není. Jakmile pominulo Melerilino kouzlo legionáři vtrhli k vám. Drželi si formaci - do chodby se vejdou vedle sebe jen dva až tři. Štítem se kryli. Meleril z posledních sil vyvolala ledový hrot, který vrhla na jednoho z legionářů. Ten se skácel s dírou v hrudníku. Meleril však mírně ztratila rovnováhu a málem se skácela - ustála to.

LordeS
"To bychom mohli. Ráno většinou jezdí někdo s vozem do Riftenu, takže bychom toho mohli využít." řekla a poté se rozhlédla, "Uvnitř stájí bude taky zima.. navíc nebudeme moc rozdělat oheň. Ale zase tam nebude fučet. Majitel stájí nás dovnitř nepustí.. kvůli své ženě."

KruziikCZ
Pomalu se vracíte zpět k Riftenu, cestou vedeš spíš monolog. Seryna mlčí a ty ji vyčítáš jak je neschopná. "Omlouvám se.." omluvila se poté když jsi konečně přestal, stáli jste již téměř před branou do Riftenu. Když jsi uslyšel výkřik jednoho ze stráží.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
Upravil/a Aurelius dne 13.11.2014 18:26
 
Sarako
,,Podle mě to Satha moc protahuje, smrtí jednoho z nich jsme způsobili lavinu a teď čekáme kterým směrem se bude valit, místo toho abychom se jí pokusili zastavit." na chvíli se odmlčím a usměji se:,,Zvládnu to sám."
Pak se vydám do hostince.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"V tomhle domě nepobávají žádní duchové nebo ano? když jsme sem přišli tak to tu strašidelný dům celkem připomínalo." řeknu a zasměju se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Rád bych s tebou mluvil v soukromí Atie." Pokynu mu, aby mě následoval ke mě do pokoje.
 
matthew074
"Tohle asi bojem nezvládnem." Pomyslím si při pohledu na skupinku protivníků a tasím Zethirovu dýku a ukážu jí legionářům. "Nebuďte blázni po vašem generálovi myslíte, jste pro nás nějakou překážkou! To, že jste jej nedokázali ochránit vám už teď zajistilo hlavu na imperiálním špalku! Utečte dokuď můžete zachraňte si ty vaše životy než je ukončí moje čepel nebo ostří katovi sekery." Pokusím se je zastrašit počkám co to udělá pokuď to nevýjde dýku opět schovám do pochvy a začnu připravovat v rukách ohnivou kouli.
 
Matthew
KruziikCZ
Zašeptal jsem: ,,Schovej se!'' Oba dva jsme se schovali a hleděli na strážného co tak křičí. Všiml jsem si, že strážný má v zádech vražený nůž. V tu chvíli vedle mě Seryna už nebyla. Hleděl sem kolem a ona se pomalinku plížila k místu činu. Najednou se prudce otočila. ,,Seryno!'' Zařval jsem... Seryna měla v čele dýku. ,,Nééé, ty h*****!'' Zařval jsem a rozeběhl jsem se za tím prokletým vrahem. Muž začal zdrhat, bylo na čase využít mé výborné zkušenosti s lukem. Natáhl jsem tetivu a šíp co byl v ní se vmžiku odpálil. Byl jako namydlená raketa. Šíp skončil ve vrahově zadnici. Došel jsem k němu a řekl mu. ,,Den co den se maří náše životy, patřičně bez důvodu, ale dnes je to oprávněně.'' Dokončil jsem větu, sehl se k mužovi a dýku sem mu vrazil do srdce. Vzal jsem Serenino mrtvé tělo a odnesl jsem ho o kousek dál do stínu, aby na něj nikdo neviděl. ,,Stíny tě provázej'' To byla má poslední věta a utekl jsem.
 
LordeS
"Kdo říká, že se ho budeme ptát? Stáje jsou oddělené od obytného domu, tudíž samotná budova, že? Alespoň tedy pochybuji, že by chtěli bydlet se zvířaty. Nemá váš cech nějaké skryté úkryty v nouzi?" Očíhnu situaci u stájí, zda je bezpečno se k ním přesunout.
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
BadWolf
"Nevím o tom, že bych chrápal. Fajné."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
ImperialFob838
Začnu provokovat strážce aby vylezl ze svého krytu a zaútočil.
Upravil/a ImperialFob838 dne 15.11.2014 18:39
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
Lisa ThompsonSKYRIM
No jasně, jiskření. Kývla jsem a začala se připravovat na kouzlo. V mých dlaních se objevily malé jiskry, které v okamžiku zasáhly aparát s runou. Ta se pak rozzářila.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: "Nikdo tu dlouhá léta nebydlel." odpověděl ti Arterius, "Sice jsem se tu občas zastavil, ale jen do svého pokoje a pak jsem zase odešel. Já a Serana nemáme důvod se tu zdržovat. Já mám svůj kabinet na Univerzitě a ona svůj pokoj.." vysvětloval. "Ale duchové tu nikdy nebyli." dodal urychleně. "Nezníš moc důvěřivě s těmi duchy." oznámila Edwin, "Ne, fakt. Žádný tu nejsou." ujistil ji Arterius, "Ale snad se nebojíš." otočil se k ní, "Ne.." odpověděla, "Přinejhorším ti půjčím svůj amulet." dodal s úsměvem.

@Vlk: "Tak vidíš, nikde není problém." usmála se Serana, "Takže.. to je asi všechno, záchod je úplně dole v rezidenci. Takže ti radím ať moc navečer nepiješ, není to zrovna pěkný pocit tam chodit během noci." zasmála se a začala si vybalovat věci ze svého vaku.

Sarako
"Nejlepší ji bude poslechnout a dělat to co říká.. není dobrý s ní být v konfliktu." povídá Zirkan, poté se s tebou rozloučil a následně odešel kam si do ulic. Tvoje kroky směřovali k hostinci, válečníci už postávali před dveřmi a vyčkávali až jim jejich vůdce zavelí. Ten zrovna cosi řešil s jednou obsluhující dunmerkou. Kousek rozhovoru před vstupem do hostince jsi za slech. "Nevím.. nikdo mi na ten popis nesedí." řekla dunmerka a zakroutila hlavou, "Podívejte se znovu." řekl argonian a ukázal na kus papíru. "Ne.. opravdu nevím o koho se jedná." řekla dunmerka.

Tondulín
"Ech.. to asi nepůjde." oznámil ti Atius s bolestí a pomalu se pootočil, aby ti viděl do tváře. "Musíš mluvit tady.." dodal. Legionář se vrátil ke své činnosti a pokračoval v čištění zbroje a následně čepele svého meče.

ImperialFob838 a LordeS
@ImperialFob: Stráž se nenechal vyprovokovat a držel se stále za štítem, první stráž se mezitím skácel k zemi a rukou si držel krvácející ránu. "Říkám to naposled - vzdejte! Za chvilku tu budou posily." řekl rázně stráž.

@LordeS: Odebral jsi se obhlídnout situaci u stájí, když jsi uslyšel zvuky boje. Alexia se držela kousek od tebe, přikrčil jsi se a chvilku sledoval situaci. Nějaký muž v lehké zlodějské zbroji čelil dvěma strážím. Jeden stráž ležel na zemi a rukou se držel za krvácející ránu a druhý byl v defenzivní pozici a kryl se štítem vyčkávajíc na zlodějův útok.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Nechala jsi jiskření delší dobu působit a následně když se ti zdálo, že je kouzlo uzavřeno do runy přestala jsi. Chvilku jsi vyčkávala, poté jsi na runu sáhla a vzala ji do ruky. Nepálila tě. "Teď už ji jen nabít." oznámila s úsměvem novicka.

Matthew
Ukázal jsi jim dýku a jeden z legionářů zvolal, "Vzdej se ušáku! Nebudeme s tebou mít slitování! Vaše snažení je marný, vojska Generála Arteria již brzy překročí hranice a zničí tady tu vaši směšnou armádu!". Začal sis v rukou připravovat ohnivou kouli.

KruziikCZ
Utíkal jsi, běžel jsi jak jen ti nohy stačili až k nejbližší farmě. Kde zrovna postávali dva válečníci od Riftenské stráže. Když tě viděli přibíhat ihned tasili meče očekávajíc nějaké nebezpeční, ale žádné nepřišlo. "Co se stalo? Občane.." řekl jeden ze stráží.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.11.2014 18:19
 
BadWolf
"Dobře." řeknu a půjdu se podívat co se děje dole.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Jakmile bude připravená mrštím jí po tom srá.. ndistovi. Poté tasím meč a připravím se k boji.
 
Matthew
scorpioncz
"Takže žádné zpestření nocí? No alespoň tu bude klid." zazubím se "Jen tak mimochodem ... je tu nějaká knihovna? nebo nějaké mágovo zákoutí?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Až budu mít příležitost, nenápadně nahlédnu na ten kus papíru, abych zjistil, koho vlastně hledají.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Vlk: Sešel jsi dolů, u podlouhlého stolu posedávalo už méně lidí než když jsi přišel. Škorpias sedel na jedné straně na druhé straně Flavius a Belius a téměř u čela seděl Arterius a vedle něj Edwine, obě čela stolu byli volná stejně tak i halda dalších míst u stolu.

@Oba: "Na zpestření noci máš Lauranu, ne?" zasmál se Belius, Arterius je na něj povídal a Belius se přestal smát, "Jasný.. už mlčím." řekl a poté se otočil k tobě, "Pardon.." řekl směrem k tobě. "Áá.. výborně, Vlk dorazil." zvolal Belius a ihned rozléval další alkohol do skleniček a do jedné čisté nalil speciálně pro Vlka. "Knihovna tu je, ale musel jsem ji přesunout do svého pokoje. Jinak by knihy asi nepřežili." odpověděl ti Arterius.

Sarako
Už jsi chtěl opatrně nakouknout, když se tě velitel argoniánů sám zeptal. "Neviděl jste tuto ženu?" zeptal se a ukázal ti kus papíru. Na obrázku (který byl už dost omudlaný a špinavý) jsi spatřil rudovlasou ženu - podle uší a vzhledu a barvy pokožky byla poznat dunmerka.

Tondulín
"Ech.. to asi nepůjde." oznámil ti Atius s bolestí a pomalu se pootočil, aby ti viděl do tváře. "Musíš mluvit tady.." dodal. Legionář se vrátil ke své činnosti a pokračoval v čištění zbroje a následně čepele svého meče.

ImperialFob838 a LordeS
@ImperialFob: Stráž se nenechal vyprovokovat a držel se stále za štítem, první stráž se mezitím skácel k zemi a rukou si držel krvácející ránu. "Říkám to naposled - vzdejte! Za chvilku tu budou posily." řekl rázně stráž.

@LordeS: Odebral jsi se obhlídnout situaci u stájí, když jsi uslyšel zvuky boje. Alexia se držela kousek od tebe, přikrčil jsi se a chvilku sledoval situaci. Nějaký muž v lehké zlodějské zbroji čelil dvěma strážím. Jeden stráž ležel na zemi a rukou se držel za krvácející ránu a druhý byl v defenzivní pozici a kryl se štítem vyčkávajíc na zlodějův útok.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Nechala jsi jiskření delší dobu působit a následně když se ti zdálo, že je kouzlo uzavřeno do runy přestala jsi. Chvilku jsi vyčkávala, poté jsi na runu sáhla a vzala ji do ruky. Nepálila tě. "Teď už ji jen nabít." oznámila s úsměvem novicka.

Matthew
Koule byla připravena, vymrštil jsi ji proti legionářům. Koule se roztříštila o štíty legionářů a některé z nich ošklivě popálila. Jeden z nich se rozeběhl proti Meleril. Část jeho zbroje hořela. Meleril jej pohotově sekla mečem po levé noze a následně jej dorazila prudkým švihnutím přes rameno. Dva legionáři s lukem se ihned dali na ústup, nejspíš, aby zavolali posily.

KruziikCZ
Utíkal jsi, běžel jsi jak jen ti nohy stačili až k nejbližší farmě. Kde zrovna postávali dva válečníci od Riftenské stráže. Když tě viděli přibíhat ihned tasili meče očekávajíc nějaké nebezpeční, ale žádné nepřišlo. "Co se stalo? Občane.." řekl jeden ze stráží.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.11.2014 18:51
 
BadWolf
Přisednu si, a vezmu si sklenku "Díky. Tak, co se tu řeší?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8236 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist