Leneren napsal:
Zajímavé.......Nechápu jak by někoho mohlo jenom se válet a počítat peníze
No vzhledem k tomu, že už makám víc jak 13 let, tak se na to asi dívám možná trochu jinak, nehledě k tomu, že těch peněz moc nemám. Vlastně díky hypotéce vpodstatě spíš dlužím A nemysli si, že chodit do práce je nějaká zábava. To tě může bavit chvíli, ale po čase tě to přejde, možná taky díky tomu, že neděláš jenopm věci co by tě mohly bavit, ale i věci co tě vyloženě ser..u a často i s lidma, se kterejma bys radši do styku ani nepřišel, protože tě taky ser..u
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já o práci nijak vysoké mínění nemám zvláště o té rutinní a proto chci být vojákem.Výcik atd... všechno je sice opruz, ale potom je tam chvilka adrenalinu a akce.
Leneren napsal:
Já o práci nijak vysoké mínění nemám zvláště o té rutinní a proto chci být vojákem.Výcik atd... všechno je sice opruz, ale potom je tam chvilka adrenalinu a akce.
Lene nerad tě zklamu, ale znám pár lidí co sou u vojáků a tak žhavý to taky není. V mnoha případech to je něco jako ten rentiér .... nic nedělá a bere peníze. No a pak ta buzerace a vojenská logika....
Pokud tou akcí myslíš nějakej Afgánistán, nebo podobně, tak bych řek, že o tom máš zatím ještě docela "romantický" představy.
Ale nehodlám tě od ničeho odrazovat, je to konec konců tvůj sen. Já osobně bych do armády nechtěl, protože to je akorát samej předpis a buzerace, na to moc zvědavej nejsem.
.
Leneren napsal:
Lene nerad tě zklamu, ale znám pár lidí co sou u vojáků a tak žhavý to taky není. V mnoha případech to je něco jako ten rentiér .... nic nedělá a bere peníze. No a pak ta buzerace a vojenská logika....
Pokud tou akcí myslíš nějakej Afgánistán, nebo podobně, tak bych řek, že o tom máš zatím ještě docela "romantický" představy.
Ale nehodlám tě od ničeho odrazovat, je to konec konců tvůj sen. Já osobně bych do armády nechtěl, protože to je akorát samej předpis a buzerace, na to moc zvědavej nejsem.
Vím, že to až tak horký není, ale možná taky proto chci jít k rakušákům nebo němcům.Buzerace je sice všude stejná, ale i tak němci jsou vyhlášení hostitelé
Leneren napsal:
Vím, že to až tak horký není, ale možná taky proto chci jít k rakušákům nebo němcům.Buzerace je sice všude stejná, ale i tak němci jsou vyhlášení hostitelé
Nebo zkus Frantíky ... u cizinecký si užiješ adrenalinu dost a dost
.
@Leneren: Pokud sis to nějak zjišťoval, docela by mě zajímalo, co musí Čech udělat, aby ho přijala armáda v cizí zemi. Cizineckou legii mají, pokud vím, jen Frantíci (jak příhodné ). Myslel jsem, že k přijetí do armády potřebuješ občanství. Ne, že bych snad o takovou kariéru měl zájem Jen mě to zajímá.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No občanství je základ, ale bohužel se pokud vím dobře musíš rozloučit s případnou kariérou v elitních jednotkách což je škoda :/.
E:Samozřejmě též příslušné vzdělání.
Upravil/a Leneren dne 25.03.2013 13:45
@Leneren: No tak to tě pak čeká do německé armády velmi dlouhá a obtížná cesta. Vlastně si to ani neumím představit. Odejdeš na vojnu a vojenskou školu tady, takže automaticky se staneš součástí armády ČR, a tím pádem bys asi nemohl prostě odejít do Německa a žít tam, abys získal občanství. Každopádně se v tom nevyznám a nejspíš to nějak možné je.
Zapomněl jsem ti ale odpovědět na tvoji původní otázku: rád bych se živil jako akademik, ale můj skutečný sen je být spisovatelem a s trochou štěstí taky fušovat do filmařiny nebo televize.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Leneren: No tak to tě pak čeká do německé armády velmi dlouhá a obtížná cesta. Vlastně si to ani neumím představit. Odejdeš na vojnu a vojenskou školu tady, takže automaticky se staneš součástí armády ČR, a tím pádem bys asi nemohl prostě odejít do Německa a žít tam, abys získal občanství. Každopádně se v tom nevyznám a nejspíš to nějak možné je.
Zapomněl jsem ti ale odpovědět na tvoji původní otázku: rád bych se živil jako akademik, ale můj skutečný sen je být spisovatelem a s trochou štěstí taky fušovat do filmařiny nebo televize.
Právě, že bych do armády ČR vůbec nevstoupil.Já nepůjdu na střední vojenskou školu, ale na dvojjazyčné gymnázium a odtud rovnou do Vídně na akademii.Teda pokud se tam dostanu.
E: Překvapuje mě, že už jsi nezačal nějaké dílko sepisovat.Podle mě by ti to šlo
Upravil/a Leneren dne 25.03.2013 16:12
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.