Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
LordeS
"Jo jasně..." hlesnu. Pak naaražuji starce do spící polohy. Vezmu si jeho pokladničku a dýku a pomalu vyrazíme ven, zpět do cechu..."
tvl, ještě mě napadlo tam obtisknout krvavou ruku, ale to bych pak asi Bratrstvu nevysvětlil Grin
http://svoboda.jiri.jh.sweb.cz/M%C5%AFj%20film.gif

Est Sularus Oth Mithas

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198083204883.png

Povídka z postapocalyptického světa (Fallout) zde
Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Klikni zde Wink
LPéčková Facebook fan page Smile klikni zde
Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Fallout zde Smile
Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Grin
Steam nick: LordeS111 Origin nick: LordeS11
 
https://www.facebook.com/pages/Lordes-LP/138224323
scorpioncz
Budu mlčet a poslouchat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Nejradši bych velení svěřil tobě, jsi v celé téhle pevnosti jediná kdo má rozum." Usměju se. "Mimochodem kolik je vůbec hodin?"
Upravil/a Tondulin dne 31.10.2014 19:02
 
matthew074
Využiju moment překvapení a co nejdříve než zjistí banda o co jde tasím meč podříznu Legátovy hRDLo zabouchnu dveře a hvízdnu na Meleril. Beze slov začnu vytvářet v rukou ohnivou kouli (dám do toho poslední zbytky sil). Po delší chvíli přípravy vhrnu do cely dílo zkázy (Jestli je ve dveřích okénko vrhnu to skrz něj pokuď ne počkám na Meleril řeknu jí ať otevře dveře a hodím to tam). "Pro jistotu jim tam taky pošli salvu vracet se nebudem." Po dokončení si prohlídnu celu a přeživší dodělám mečem. Nakonec jestli vše výjde podle "plánu" uteču ven z věznice.
 
Matthew
Sarako
,,Dobře, asi bude opravdu lepší, když se v klidu rozejdeme. Já musím zůstat v Morrowindu, ale tebe tu budou stále hledat."
Počkám, až argoniané opustí Kragenmoor, potom vyprovodím Aerin z města, rozloučím se s ní a dám jí
50 septimů na cestu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Vyjíždíme...?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Tiše jsem ho pozorovala, občas se můj zrak zatoulal někam jinam, ale pak stejně spočinul na tom, jak to dělá. Nějaké základy z toho jsem uměla, ale ne dostatečné, abych zvládla celé kouzlo. Když se zmínil o tom, že také preferuje ohnivou magií. To pro mě byly akorát plusové body. Usmála jsem se. Ovšem největší peckou pro mě bylo to, že prý by nám možná mohl zařídit menší výlet do Cyrodiilu. Napadlo mě, že bych třeba konečně vystrčila růžky ze Skyrimu, ale svoji radost a překvapení jsem nedávala nijak znát. Jen jsem se na moment vděčně usmála. Úsměv hned vystřídal můj obvyklý chladný výraz. Když se zeptal, jestli máme nějaké dotazy, tak jsem ji měla na jazyku plno, ale nějak jsem se neopovážila zvednout ruku.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Mlčel jsi a poslouchal co si ostatní povídají, Laurana seděla s malou Merril na klíně a hrála si sní stejně jako nahoře. K tobě mezitím přišel Alda a zeptal se "Strejdo? Naučil by jsi mě prosím nějaké kouzlo?" a s úsměvem vyčkával na tvojí odpověď. Zdálo se ti, že jsi slyšel někoho přicházet a tak jsi se otočil. Spatřil jsi Seranu s Arteriem a Vlka.

@Vlk: Nasedl jsi na koně a následně vyjel z Imperial City. Arterius a Serana se drželi před tebou, aby jsi věděl kudy máš jet. Během několika minut cesty jsi spatřil rozlehlá pole která nikdo nespravoval a v dáli starší dům. Když jste přijeli až k dobu všiml sis několik ustájených koní před domem. "Ty stáje musíme v budoucnu opravit." poznamenal Arterius a poté uvázal koně ke stromu. Přivázal jsi koně a poté následoval Seranu a Arteria dovnitř, když jsi vešel spatřil jsi podlouhlou chodbu, na proti tobě byl nejspíš společenský 'sál' protože jsi viděl podlouhlý stůl u kterého seděla Edwin, Flavius, Belius a Laurana s malou Merril. Škorpias se zrovna bavil o něčem s malým Aldou. "Odnesu si věci do pokoje.. pojď Vlku ukážu ti kde budeš mít pokoj. Jestli ještě nějaký zbyl." řekla s úsměvem Serana.

@Oba: (můžete spolu komunikovat)

Sarako
Argoniané nevypadali, že by měli v plánu opustit město. Celou dobu pochodovali z jednoho konce na druhý a vyptávali se. Zastavili se až u hostince kde si objednali něco k jídlo a krátce si odpočinuli. Toho jsi využil a vyvedl Aerin z města, před městem jsi se s Aerin rozloučil. Věnovala ti poslední polibek a následně odešla vlastní cestou.

Tondulín
"Ještě je pořádná tma.. možná bude něco málo po půlnoci, nejsem si jista." poznamenala Nilwen, když jsi se zmínil o přenechání velení usmála se a povídá "Díky, že mi tak důvěřuješ. Ale to by nešlo.. legionářům by se asi moc nelíbilo, že jim velí žena." poté opět usmála, "Ale mohla bych jet s tebou na tu svatbu, jestli potřebuješ nějaký důvěryhodný doprovod."

ImperialFob838
Prohlédl sis obsah pytle, několik kilo obilí se ti ukořistit povedlo. Pomalu jsi se odplížil a poté jsi se i s pytlem na zádech rozeběhl zpět k Riftenu. Netrvalo to dlouho a stanul jsi před bránou. Postávali před ní stráže ihned tě jeden z nich zastavil slovy "Co neseš v tom pytli?" a vykročil směrem k tobě.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Nikdo z noviců a novicek neměl žádný dotaz a tak profesor Arterius pokračoval dál slovy "Ještě než si vytvoříte vlastní runu tak si zkráceně řekneme něco o nabití run. Runová magie šetří sílu mága při tvorbě kouzel. Ovšem i energie v runě se postupem času vyčerpává a je nutné ji nějak doplnit. Doplňování runy je dost jednoduchý.. nejčastěji používané kouzlo je 'jiskření' a nebo 'plameny' při těchto kouzlech vzniká teplo a to přechází do runového kamene, když na něj kouzlem působíte. Runový kámen teplo pohlcuje a nabíjí se. Když budete chtít runu vyčerpat použijete kouzlo 'omrzliny'. Výjimku tvoří runy obsahující element ledu tam je to opačně. Dotazy? Pokud ne, tak utvořte dvojice a začneme s tvorbou run."

Matthew
Vytasil jsi meč, Legát nestihl zareagovat. Podřízl jsi mu seknutím meče hrdlo, ihned se skácel k zemi a jednou rukou si marně držel ránu a snažil se zastavit krvácení. Očima na tebe vykuleně zíral a byl by něco řekl, ale nebyl toho schopen. Ihned jsi zabouchl dveře do cely. Zethir se ihned otočil a jeho strážkyně také, bylo to pro ně však pozdě. Meleril ihned otevřela dveře do cely a vrhla jim tam několik ohnivých koulí, které v rychlosti explodovali. To samé jsi udělal ty, soustředil jsi se a utvořil jednu velkou jejíž výbuch v cele otřásl i stropem. Když ustal kouř vydal jsi se dovnitř. Měl jsi meč připravený a díval jsi se po mrtvých tělech. Spálené tělo redguardky jsi našel jako první, nebo se alespoň domníváš, že je to tělo redguardky. Pach spáleného masa byl příšerný. Hledal jsi dál, všiml sis ohořelých těl legionářů a pod nimi ležel i Zethir. S námahou se vysápal na nohy. Část těla měl ošklivě popálené, "Ehr.. ty jeden z ku*vynsyne!" zvolal a rozeběhl se proti tobě v nepopálené ruce svíral svoji zahnutou šavli. Meleril ihned začala čarovat nějaké ledové kouzlo.

LordeS
Naaranžoval si starce, sebral pokladničku a dýku a seběhl ze schodů. Alexia mezitím opatrně vykoukla ze dveří a povídá "Vypadá to, že je čistý vzduch." poté se připravila s tím, že otevře dveře ale ihned je zabouchla. "Tak ještě ne.." poznamenala, "Pojď jdeme jinudy." řekla a vedla tě až do zadní místnosti kde byli zavřené dveře. Sehnula se a vypáčila zámek - otevřela dveře a vešli jste na malé molo. "Trochu si zaplaveš, nevadí?" zasmála se a poté i s vakem slezla do vody.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
Podívám se na Aldu "Ale jistě, znáš třeba ... tohle kouzlo?" řeknu po krátké odmlce a pak začnu kouzlit světelnou kouli, kterou jsem v menším podání čaroval předtím Merril. Pak vzhlédnu a ještě s neposlaným kouzlem kývnu na pozdrav příchozím. Po jednoduchém pozdravu sešlu na zem tu kouli světla a počkám co mi Alda odpoví.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
ImperialFob838
,,Jestli nechceš mít problémy pusť mě dál."
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
Sarako
,,Takhle to asi bude lepší." zašeptám s úsměvem a vrátím se zpátky do města.
V hlavě se mi rodí plán, o který se musím podělit se Sathou a Zirkanem, proto je oba vyhledám.

Kolik volných členů Morag Tong má Kragenmoorská pobočka k dispozici.
(počítám asi tak 3-8, bez Sathy a Zirkana)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Byl bych radši kdyby jsi zůstala tady bude to pro tebe mnohem bezpečnější. Na svatbě bude většina Luciových nepřátel pohromadě což je ideální příležitost k útoku."
 
BadWolf
Taky na Škorpa kývnu a pak následuju Seranu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Vzhledem k tomu že jsem nejspíš už potom kouzlení vyčerpaný pokusím se jen jeho výpadu vyhnout úskokem a nechat zbytek na své společnici.
 
Matthew
SuperHunter
"Já jsem z Bílého Průsmyku. Rhogar jméno mé." odpovím a pak se zeptám Rangely "Nevíš kdo se žení ?"
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Napadlo mě, že se možná v těch runách docela vyzná. Nepřítomně jsem se usmála a poté se zahleděla na ostatní studenty. Nějak jsem v sobě našla tu odvahu a šla za tou novickou, která na mě ráno zamavála. "Ahoj, utvoříme dvojici spolu?" zeptala jsem se ji svým obvyklým ledovým tónem.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: "Tohle kouzlo znám." usmál se Alda, "Pak ještě umím jedno léčivý a to je všechno." dodal trochu smutněji. "Hlavně ho neuč nic ničivého." zasmál se Arterius, který došel až k vám. Odložil červený plášť na věšák, který byl vedle staré zaprášené skříně a posadil se vedle Edwin. Čelo stolu zůstalo volné. "Povedlo se ti je přemluvit?" zeptal se Belius, "Řekl bych, že ano." odpověděl mu Arterius a poté se podíval na Edwin, "Nezlobil tě Alda moc?" zeptal se. "Ne, je hodný." usmála se. Poté se Arterius podíval na Lauranu a Merril, "Laurano pak se hlavně nezapomeň zastavit s Merril u nějakého mága Obnovy, aby ji ještě zkontroloval." řekl. Laurana kývla.

@Vlk: Vyšel jsi dřevěné schody až do patra a následně spatřil delší chodbu s pěti dveřmi. "Tak tenhle je můj." usmála se Serana a poté odložila vak a začala šmátrat v kapse u roucha. Vytáhla klíč zasunula jej do zámku a následně odemkla, než však vešla otočila se k tobě: "Ale kam ubytujeme tebe." prošla chodbou a prohlížela si jednotlivé dveře do pokojů, "Asi jsou všechny obsazený, Flavius, Belius, Škorpias s Lauranou a bratr." konstatovala, "Asi se budeš muset k někomu 'přicpat'." usmála se a poté ti pokynula, že můžeš vejít do jejího pokoje. "Leda, že by jsme přestěhovali Belia a Flavia do jednoho pokoje."

Sarako
Vrátil jsi se zpět do města, prošel kolem domů, tržiště na kterém nebylo skoro ani živáčka - není se čemu divit, když dnes nikdo nic neprodává. Kolem hostince bylo vcelku rušno. Dva argonianští válečníci se totiž dostali do konfliktu s jedním místním dunmerem Konfliktu jsi nevěnoval moc pozornosti, protože už přibíhali stráže, aby na konflikt dohlédli. U vstupu do cechu Morag Tong postával jeden dunmer, zahalený do zbroje a kápě. Kývl na pozdrav a nechal tě projít. Zirkan seděl na lavičce a cosi si pročítat, dveře do kanceláře Sethi byli otevřené. "Právě v čas." poznamenal Zirkan, zaklapl knihu a vstal. "Setha svolává 'poradu'." dodal a poté se odebral do její kanceláře.

Tondulín
"Nejsem si jistá.. snad si nemyslíš, že by Lucius podnikl něco před zraky Císaře?" zeptala se překvapeně, "Ale jestli je to tvůj rozkaz, tak ho vykonám." usmála se.

ImperialFob838
"Problémy budeš mít akorát tak ty." řekl stráž, "Běžná kontrola, tak nedělej cavyky!" řekl s důrazem druhý stráž. "Obzvlášť v této noční hodině musíme být opatrní." dodal první stráž a vyčkával až mu ukážeš obsah pytle.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
"Proč ne." pousmála se novicka, "Aparát mám tady." dodala a ukázala ti na aparát, který byl postavený téměř u stěny. "Budeme ho muset telekinezí odsunout." pokračovala. Ostatní novicové mezitím utvořili dvojice a připravili si svoje aparáty. "Většinu ingrediencí máte tady." řekl profesor a ukázal na skříňku. "Chceš tvořit první? Nebo až druhá?" zeptala se novicka.

Matthew
Uhnul jsi výpadu a následně vyčkával jak bude Zethir reagovat. Pevněji stisk svůj zahnutý meč a opět se odhodlal k útoku, prudce švih a úderem tě málem zasáhl do pravého ramene - mečem jsi však jeho útok stihl zablokovat. "Slyšeli jste to! Rychle! Zethir je v nebezpečí!" ozvalo se z chodby, nejspíš výbuchy přilákali nějaké legionáře. Zethir se pousmál. Meleril se na tebe podívala a kříkla "Měli bychom vypadnout!" v pravé ruce rychle vytvořila malý kus ledového hrotu, který vrhla po Zethirovi. Zabodl se mu do pravé nohy a ihned se začal roztékat na vodu - tudíž způsobil ošklivé krvácení.

SuperHunter
Ragnela pokrčila rameny, "Netuším. Teď jsme přijeli.". Teta se na tebe podívala a dojedla poslední sousto, otřela si ústa a poté povídá: "Někdo z rodu Vici, jsou příbuzní s rodem Mede, proto je to taková velká sláva a ještě ke všemu se jedná o šlechtický rod.". Rangela se rozzářila, "To tu tím pádem bude i ten 'jednonohý generál'?", tety přikývla: "Ano, měl by tu být. Nedávno odešel z legie a přijal místo v radě starších."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.11.2014 20:54
 
matthew074
"Zdrž je! Nemůžeme riskovat že to přežije!" Odvolám Meleril a výjdu vstříc Zethirovi s mečem v rukách. Využiju roztékajícího se krystalu ledu a pustím mu blesk žilou. Nic velkýho spíš jen pro případné ochromení nepřítele a zvýšení mé šance na úspěch. Pokusím se podle délky "vypůjčeného" meče držet od něho vzdálenost a napřáhnout se tak pro rozhodující zásek. Nebudu to nijak prodlužovat a dávat šanci posilám a tak se posledním máchnutím pokusím ukončit život generála.
 
Matthew
Tondulin
"Neřekl bych přímo rozkaz, promysli si to a rozhodni se sama je to spíš takové doporučení." Usměju se." Ještě si chci jít něco vyříkat s Atiem, ty by jsi se měla zatím vyspat, zasloužíš si pořádný odpočinek. Pokud se tu cítíš víc v bezpečí tak můžeš využít mojí postel." Šibalsky se pousměju a půjdu si obléknout nějaké triko, pro jistotu si s sebou vezmu ještě nějakou dýku.
Upravil/a Tondulin dne 04.11.2014 22:04
 
Sarako
Souhlasně kývnu hlavou a následuji Zirkana na poradu.
Tam si nejprve vyslechnu názory ostatních, než začnu něco navrhovat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist