Ti Diego: Ještě jednou ti patří můj dík
PS: Máš svůj nick podle Diega z Gothica nebo jen příliš asociuji?
Upravil/a PrincessLeia dne 24.11.2012 13:32
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Asi s tím vážně nepřestanu, ale omlouvám se, potřebuji ještě poradit. Na modifikace se dávám poprvé. Já jen, že nevím, jak správně modifikaci zprovoznit. Kam to mám do dokumentů hry vložit? U sekce modifikací mě věta: "Jak správně nainstalovat modifikaci" hází stále jen na úvodní stránku, tedy se opět obracím na vás, ooo moudré "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Asi s tím vážně nepřestanu, ale omlouvám se, potřebuji ještě poradit. Na modifikace se dávám poprvé. Já jen, že nevím, jak správně modifikaci zprovoznit. Kam to mám do dokumentů hry vložit? U sekce modifikací mě věta: "Jak správně nainstalovat modifikaci" hází stále jen na úvodní stránku, tedy se opět obracím na vás, ooo moudré
To nezní špatně, nechceš poslat odkaz? Ale v originále se s tím nedá dělat nic asi tím pádem, že?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Chci se zeptat, jak se využívají jedy nebo lektvary typu: Zpomalení regenerace... či zmenšení odolnosti apod.? To je člověk může házet či tak? Nezkoušela jsem a ani nějak mě nenapadá jak to vyzkoušet "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Chci se zeptat, jak se využívají jedy nebo lektvary typu: Zpomalení regenerace... či zmenšení odolnosti apod.? To je člověk může házet či tak? Nezkoušela jsem a ani nějak mě nenapadá jak to vyzkoušet
Jentak mimochodem, nejlepší jedy si uděláš vždy sama.
jj, to alchymie je moje vášeň Jako zbraně ano? Hm... Tak já to někdy vyzkouším tedy. Jak to vyhovuje vám?
Já jen že jsem před pár dny rozjela zcela novou postavu a hraji s ní velice reálně. Strašně mě to baví. Chodit na lovy, toulat se krajinou a převlékat se podle toho, kde se nacházím. A právě zkouším i nové bojové techniky. Dříve jsem prostě jen běhala v podzemí s mečem a štítem či kouzelnými plameny a šlehala je po všem, co jsem spatřila. Nyní jsem začala hodně využívat luk a plížení s dýkou. A zaujal mě i nápad s těmi lektvary a jedy. Nechtěla bych přijít o zajímavou možnost si hru zase obohatit "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: jj, to alchymie je moje vášeň Jako zbraně ano? Hm... Tak já to někdy vyzkouším tedy. Jak to vyhovuje vám?
Já jen že jsem před pár dny rozjela zcela novou postavu a hraji s ní velice reálně. Strašně mě to baví. Chodit na lovy, toulat se krajinou a převlékat se podle toho, kde se nacházím. A právě zkouším i nové bojové techniky. Dříve jsem prostě jen běhala v podzemí s mečem a štítem či kouzelnými plameny a šlehala je po všem, co jsem spatřila. Nyní jsem začala hodně využívat luk a plížení s dýkou. A zaujal mě i nápad s těmi lektvary a jedy. Nechtěla bych přijít o zajímavou možnost si hru zase obohatit
Pro mě jsou nejužitečnější lektvary, vlastnoručně vytvořené, jed na zpomalení, ochromení, přetrvávající fyzické zranění, jed many(na pány mágy, kteří ovládají blesky).
Taktéž jako ty chodím už od své páté nebo šesté postavy, už jich mám taky 11 a je to dobrá "vsuvka" do toho nepříliš záživného hl. příběhu. Ano, nezáživného, ikdyž hl. nepřítel mi byl/je sympatický, to je jedno z mála plus.
Přesně. Je to o mnoho lepší a zajímavější, když člověk žije obyčejně a "všedně" a nehoní se zbytečně od úkolu k úkolu. Samotné questy hráči pak přijdou zajímavější, když si je pečlivě vybírá. Též neodklikávám texty postav, poslouchám je, jakoby se mnou mluvily a odpovídám jim co nejlogičtěji v návaznosti. A díky tomu, jak se individuálně věnuji postavám, nacházím menší úkoly, které jsem dříve přehlédla.
Ale máš pravdu, že hlavní příběhová linie je tady opravdu slabší a není tak atmosférická. Myslím v porovnání s Gothicem či Risenem, kde tě příběh do sebe vtahoval mnohem více a o to bylo napětí a vzrušení vyšší a ten osobnější vztah byl hmatatelnější.
Ale aby nedošlo k omylu, na Skyrim nedám dopusit! Jen trošku dávám dohromady své pocity a dojmy z této strany
Díky za doporučení. Na ty lektvary a jejich využítí se tedy zaměřím "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.