"Butch. Chtel bych se sejit s Kobrou, pokud by to teda slo." vypravim ze sebe obratem a prohlednu si ho od hlavy k pate s pphledem respektu.
Upravil/a Whirt dne 07.10.2012 23:14
Whirt: Je to opravdu chlap jako hora a kouká se na tebe velmi podezíravě. V ruce drží kulečníkové tágo a zdá se, že by tě s ním lehce zabil, kdyby chtěl. ,,Žádnýho neznám. Proč bych tě za ním měl vzít?!"
BW: Vyrazil jsi na západ, ale neušel jsi ani 100 metrů a slyšíš hluk za sebou. Z budovy, ve které jsi před chvílí byl se vybelhal nějaký muž, vypadá vážně zranění.
"Sákra! Co je tohle za týden?" ... No, tak zkusím počkat na muže... Ale jsem připraven se schovat...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
"Nezalezi na tom, jestli me znas nebo ne, jde mi o tohle: Doneslo se mi, ze by Kobra mohl vedet neco o jednom unosu a ja bych mu byl ochoten zavdecit se mu, pokud by jeho informace byli pravdive a meli nejakou ceno."
S a SH: ,,Dobrá platí váš zásobník se 30 náboji 5,56 mm a konzerva fazolí za zásobník s náboji 7.62mm." Vyměníte zboží a karavana zase vyráží.
BW: Chlapík se šourá směrem k tobě, když se najednou zastaví a padne k zemi. Nějakých deset metrů za ním stojí jakýsi strašidelný tvor. Vypadá jako vlk, ale je jednou tak veliký, a nemá žádnou srst, což je v tomhle podnebí velmi zvláštní. Když na tebe zavrčí vidíš spoustu ostrých zubů od krve, poté se k tobě rozeběhne.
Whirt: ,,Hmm. Dej mi chvíli." Chlapík odejde a asi po pěti minutách vejde do dveří s menší mužem v ošuntělém obleku. Muž v obleku k tobě přišel a zeptal se tě: ,,Prý se mnou chcete mluvit mladý muži. Tak copak potřebujete?"
"Do prdele, do prdele, kurvá!" Snažím se uskočit před tvorem, vytasím nůž na obranu, a podívám se, jestli tu není místo, kde bych byl před 'vlkem' v bezpečí.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
"Je mi potesenim, ze jsem se s vami mohl setkat. Mel bych par dotazu ohledne...." a povim mu vse co me tizi, vse o tom podivnem dni, kdy byla cela nase karavana napadena a to rovnou dvakrat.
Doufam ze mi jeho informace budou k necemu, kazdopadne se jese zeptam na jeho pripadnou cenu.
Whirt: ,,Áááh, na toto si pamatuji. krušný to den. To jsou velice vzácné informace. Na oplátku za ně budu chtít od tebe jednu prácičku a provedeš jí dřív, než ti informace zdělím Jediné zaváhání a tvá dívka je navždy zracena.
SH a S: Cestujete na sever (zabere to 3 příspěvky, než se něco stane)
BW: Vytahuješ nůž, mezitím už se k němu stvůra dostala a skáče po něm. (9 - trup, 5 - minul) Vlk tě přeskočil a narazil do vraku auta, kde se zasekl do dveří. Všude je plno vraků aut a budov, do kterých se můžeš schovat.
"Sakra..." To nemá smysl, radši na něj zaútočím, dokud mám výhodu. A nebudu ho šetřit, třeba se aspoň potom najím... "Sakra, snad tohle přežiju..."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
"Navzdy ztracena?!" trochu se zarazim, prijde mi to trochu podezrele, ale pak pokracuju dal. "Co by to melo byt za pracicku?"
Upravil/a Whirt dne 10.10.2012 20:07
Whirt: Potřebuju doručit jeden kufřík na druhou stranu města. Nesmíš se podívat, co je v tom kufříku a nikdo tě nesmí chytit. Je to jasný? Řekni, až budeš připraven vyrazit.
BW: Vyrážíš k němu. Míříš útokem na trup(10 - zásah), dáváš zásah za 3 dmg (trup má 37 z 40). Vlk se pomalu ale jistě uvolňuje ze dveří.
"Sakra, ty zkurvysynu!" Zakousnu se do čokoládové tyčinky, odhodím ji na zem, a běžím se ukrýt... I když... Mrknu se, jestli by se nějak nedalo auto i s monstrem vyhodit do povětří...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.