Heh, pamatuju ambiciózní výkřiky o tom, jak zboříme tuhle konverzaci během týdne a přijde IV. A hovno z toho. Teď se zdá, že tu přibude tak stránka za týden
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Doifám že nám přinesou Charizarda jako suvenýr
BTW Škorpe měls pravdu, ten Smusa to je profesionál
ááno! profesionál (nasazení PROBrejlí) myslím že ano ... je to velice logické , jelikož smusa je totální borec a hlavně se nezapoměň kouknou na ty vlogy ty opravdu stojej za to
A já zase usnula a teď jdu do školy proklipnám spánek! Proč něco tak nudného vůbec máme?! Samozřejmě si dělám srandu, vím k čemu je a spím ráda, ale ne uprostřed rozhovoru
Whooooooooooooooo.
Nějak se v Sony zbláznili. Právě mi přišel mail, že jsem si koupil Ratchet and Clank: QForce na PS3 a předobjednal na PS Vitu, jenže ta se pořád odkládá, tak mi dali jako útěchu Motorstorm RC zdarma a ještě dostanu Ratchet Gladiator HD až vyjde . Nejlepší na tom je, že já si Qforce vůbec nekupoval, jen jsem měl demo. A ten kód na Motorstorm RC funguje a už stahuju tak snad bude i Gladiátor zdarma.
Ratchet & Clank: QForce pro PlayStation®3 vyšla v listopadu 2012 a my jsme oznámili, že verze pro PlayStation®Vita vyjde v lednu 2013. Těm z vás, kteří si verzi pro PS3™ zakoupili a stále ještě čekají na svoji verzi pro PS Vita, bychom chtěli tuto situaci vynahradit nabídkou bezplatného stažení hry MotorStorm® RC.
Jakmile vyjde hra Ratchet™: Gladiator pro PlayStation®3 na PlayStation®Store, dostanete navíc možnost bezplatně si stáhnout i ji. Bližší informace dostanete v některém z dalších e-mailů.
Dobré zprávy ve spolek! Teda hlavně pro Saňu našla jsem ten starej obrázek Borderlands Psycha trochu ho zrestauruju, dokreslím ruku a dám ti ho, totiž odfotím
nagasadowcz napsal:
@Mike: Hlahoj! Tak o tobě víme, že nemáš čas a občas se tu ukážeš. Ti dva zmizeli beze stopy Jak se jinak daří, bro?
A jóó ...
No, daří se pracovně... mám toho všeho opravdu už nějak nad hlavu, což není ideální stav věcí, že... Ale jo, mimo neustálé bolesti hlavy jsem zdravý, veselý (relativně - vždy, když si udělám nějakou film/jídlo pauzu), neveselý (když vykonávám nějakou neveselou činnost...), a ták... Studentův standard... nebo spíše nadstandard, záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se díváme...
Fakt? Asi se domluvili, že sem nebudou chdititititi.
EldeR napsal:
Mike napsal:
nagasadowcz napsal:
No jo, vidíš! Naši kluci cirkusáčtí Aloe a ještě Altazar byl jeho kámoš, ne? Co se s nima stalo, nevíte někdo?
A po mě ani pes neštěkne...
*Haf*..
(Ten štěkl kvůli něčemu jinému...)
Jinak - ahojte všichni & Hlahoj-bro!
Tak ty se občas objevíš s nějakým tím "štěkem" ...... *Haf*
Joojojo, to já si tak štěkám... *Hafy, haf!*
No, doufám, že se neměním v psa, podobně jako v románu Franze Kafky - Proměna (v brouka)...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.