Čau lidi! Vím že sem už moc nepíšu, je to spíš z důvodu časového/pracovního vytížení a do budoucna nevidím, takže nevím jestli se to zlepší...
A vůbec, jak se máte? Co paříte? Co škola/práce?
U mě to celkem jde, až na některé dny a jejich nálady, které v nich mívám. Hraji Skyrim, ale přemýšlím, že znovu nainstaluju The Saboteur- takové AC ve druhé světové. V práci je to na pi.. PS: Naše milé vysoké daně mi krouhly mnoho hodin z mých přesčasů.
hRDLA: Nezávidím ti to, zažil jsem to ve svých dvanácti letech. Drž se chlape!
@Diego: Zdravíčko, kolego. No, na fóru všechno klape. Co se mě osobně týče, kdybych si stěžoval, tak by to bylo tak troufalé, že bych snad i začal věřit v pánaboha, co mě může potrestat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Diego: Odpověď zní, že se mám na prd, pařím ME3 a v práci to je na pí.. jinak o daních mi ani nemluv, když vidím, kolik ze mě ty kur.. maj měsíčně, tak bych vraždil. Už se těším, až přefinancuju hypotéku a bude mi zůstávat aspoň pár korun, aby to nebylo nadoraz jako doteď, protože to je fakt záhul na psychiku, když furt přemejšlíš, jestli na něco máš, nebo jestli to může ještě počkat.
P.S. Chápu, že to většině z vás příde jako nazáživný čtení, ale s tím už asi nic nenaděláte
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.