Hele lidi,
potřebuju vám něco říct. Není to pro mě moc jednoduchý, ale dlouho jsem přemýšlel a musím to ze sebe dostat. Chtěl bych vám strašně poděkovat, jelikož vzhledem k tomu, že se naši rozváděj, bratr do nedávna každej den ve škole brečel a měl deprese, a když ho to přešlo, tak se mamka zhroutila a je v nemocnici a ještě se mi sere škola, tak vy jste ten kousíček co mě drží od toho abych se zbláznil (a tohle není řečnický obrat, vážně mi k tomu moc nechybí). Navíc já musím být doma ten, kdo je v pohodě, ten kdo ostatním pomáhá, ale to bych moc dobře nezvládl bez vás (a hlavně Mopi - která si se mnou povídá opravdu každý den). Už vážně nevím jak by to mohlo být horší (snad jen kdyby mě srazilo auto ), takže jsem to potřeboval někomu říct, nestojím o lítost nebo nějaké extra zacházení. Díky ještě jednou.
A teď protože vím, jak je blbý se k tomu vyjadřovat, tak přejdeme na novou notu. Slyšel jsem, že Microsoft vydá na Steamu Age of Empires 2 HD, neví o tom někdo něco?
hRDLA napsal:
Hele lidi,
potřebuju vám něco říct. Není to pro mě moc jednoduchý, ale dlouho jsem přemýšlel a musím to ze sebe dostat. Chtěl bych vám strašně poděkovat, jelikož vzhledem k tomu, že se naši rozváděj, bratr do nedávna každej den ve škole brečel a měl deprese, a když ho to přešlo, tak se mamka zhroutila a je v nemocnici a ještě se mi sere škola, tak vy jste ten kousíček co mě drží od toho abych se zbláznil (a tohle není řečnický obrat, vážně mi k tomu moc nechybí). Navíc já musím být doma ten, kdo je v pohodě, ten kdo ostatním pomáhá, ale to bych moc dobře nezvládl bez vás (a hlavně Mopi - která si se mnou povídá opravdu každý den). Už vážně nevím jak by to mohlo být horší (snad jen kdyby mě srazilo auto ), takže jsem to potřeboval někomu říct, nestojím o lítost nebo nějaké extra zacházení. Díky ještě jednou.
A teď protože vím, jak je blbý se k tomu vyjadřovat, tak přejdeme na novou notu. Slyšel jsem, že Microsoft vydá na Steamu Age of Empires 2 HD, neví o tom někdo něco?
Vím, už se to dá koupit (nebo předobjednat, nevím)
A BTW, to bych nikdy nedopustil aby ses zbláznil, páč, no offence, ale blázen tu můžu být jen já
EDIT: Tak jsem se kouknul, a vychází to 9. dubna
Upravil/a BadWolf dne 10.03.2013 13:32
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW nevíte proč je na mě táta naštvanej? Jen mě poslal do TESCa pro rajčatovej protlak a jáse ho začala vyptávat jestli plechovka nebo krabice, jak je to velký, kolik to váží a za jakou cenu, k čemu to potřebuje, z jakých to má být rajčat a on se na mě naštval
Upravil/a Mopidu dne 11.03.2013 11:37
@hRDLA: řeknu ti akorát jedinou věc .... "Drž se chlape."
A o tom AoE2 HD psali minulej tejden na idnes, ale nic převratnýho se člověk z toho článku nedozvěděl, teda až na to, že to není první ze starých her předělaná do HD
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BTW nevíte proč je na mě táta naštvanej? Jen mě poslal do TESCa pro rajčatovej protlak a jáse ho začala vyptávat jestli plechovka nebo krabice, jak je to velký, kolik to váží a za jakou cenu, k čemu to potřebuje, z jakých to má být rajčat a on se na mě naštval
Já bych tě za to spíš pochválila.
Já bych se z takovýhodle vyptávání naštval asi taky ...... čistě z mužskýho hlediska to je milión dotazů o ničem a jak je známo..... "stokrát nic umořilo vola".... nejspíš si myslel, že si z něho děláš legraci.
.
To máš za to, že jsi taková dobračka . Já to mam taky tak .
Základem dobrého jídla jsou dobré suroviny. Podle mě je lepší, když se někdo zeptá, než když pak přinese něco z rozemletýho odpadu.
I když je fakt, že těhlech dotazů bylo asi trošku přes míru
Tasemnice napsal:
Základem dobrého jídla jsou dobré suroviny. Podle mě je lepší, když se někdo zeptá, než když pak přinese něco z rozemletýho odpadu.
I když je fakt, že těhlech dotazů bylo asi trošku přes míru
A ještě někdo kdo to dobře udělá Ale v případě protlaku v tom zase až taková věda není, stačí když je z rajčat a bez tuny chemie....
Mahoney napsal:
A teď se mi nabízí otázka... uklidím po bytě a udělám mamce radost, nebo si něco zahraju a udělám radost sobě?
E: Ano, zahraju si a tak za tři hodinky se dám do toho úklidu
Tohle mě nikdy nevyšlo ..... já bych to udělal radši obráceně
Upravil/a EldeR dne 11.03.2013 11:57
.
Tasemnice napsal:
EldeR: Když si nekoupím protlak sama, mívám důvody pro podezření, že ta rajčata viděl leda z vlaku
já používám protlak jen do rajský polívky, nebo omáčky a tu zase tak často nedělám a na nákupy chodím většinou stejně sám, takže to mám o to jednodušší
Mopidu napsal:
Děti, budu vám vyprávět příběh...jak Mopi rozpoutala diskuzi o rajčatovém protlaku
Rejecte, ty na tom chatu spíš nebo jsi jen omdlel?
No vzhledem k tomu, že sem v práci a nejsem vytíženej na 100%, můžu diskutovat v podstatě o čemkoliv
Upravil/a EldeR dne 11.03.2013 12:04
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.